Sortter on Suomen luotettavin lainavertailu

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertaamme pankkien lainatarjoukset puolestasi – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit. Jätä hakemuksesi Sortterille ja etsimme sinulle parhaiten toivomaasi lainasummaa ja laina-aikaa vastaavat lainatarjoukset eri lainanantajilta. Järjestämme lainatarjouksesi aina edullisuusjärjestykseen ja näytämme reilusti kaikki lainaehdot, jotta edullisimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa. Sopivan lainan löytyessä myös sen nostaminen käy vaivattomasti kauttamme.

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin avulla on:

Helppoa – saat jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
Maksutonta – lainojen kilpailuttaminen on sinulle ilmaista
Turvallista – palvelu toimii salatussa ympäristössä ja tietosi pysyvät turvassa
Läpinäkyvää – näet kaikki lainakulut selkeästi eriteltyinä.

Olemme Suomen luotettavin lainavertailu

Sortter on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailu. Taloustutkimus toteutti keväällä 2023 tutkimuksen, jossa tarkasteltiin Suomessa toimivia lainavertailupalveluita ja niiden luotettavuutta. Tutkimuksen osa-alueet ja mittarit valittiin tarkasti niin, että ne mittaavat lainavertailupalveluiden toimintaa kokonaisvaltaisesti. Ennalta määritettyjen osa-alueiden lisäksi tutkimuksessa selvitettiin lainavertailujen käyttäjien subjektiivisia arviota eri palveluntarjoajista.

Suomen luotettavin lainavertailu

Olemme kotimainen toimija

Tiimimme koostuu suomalaisista ammattilaisista ja toimistomme sijaitsee Helsingissä. Teemme yhteistyötä sekä suomalaisten pankkien ja rahoituslaitosten että luotettavien kansainvälisten toimijoiden kanssa. Tutustu kumppaneihimme tarkemmin täältä.

Olemme kotimainen toimija

Autamme sinua säästämään

Pankkien tarjoamat hinnat sekä lainaehdot poikkeavat toisistaan ja vaihtelevat myös asiakaskohtaisesti. Edullisin pankki yhdelle ei välttämättä ole edullisin toiselle. Tämän vuoksi lainojen hintavertailu kannattaa – olipa kyseessä sitten uuden lainan hakeminen tai olemassa olevan lainan kilpailuttaminen.

Säästä lainakustannuksissa

Vertailumme on kattava

Toimimme yhteistyössä luotettavina pidettyjen pankkien kanssa ja kelpuutamme kumppaneiksemme vain sellaisia lainanantajia, jotka haluavat tarjota sinulle lainaa reiluin ehdoin. Pidämme pikkuprintin poissa palvelustamme ja etsimme sinulle aina edullisimman vaihtoehdon kaikilta kumppaneiltamme.

Kattava lainavertailu

Panostamme sisällöntuotantoon

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti. Lue sisältömme suuntaviivat täältä.

Panostamme sisällöntuotantoon
Play button

Sortterin käyttäminen on sinulle maksutonta

Saamme palkkamme yhteistyökumppaneiltamme vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi. Tämän vuoksi palvelumme käyttäminen on sinulle täysin maksutonta!

Parhaat lainatarjoukset

Parhaat lainatarjoukset

Lainojen vertailu on tehty sinulle helpoksi. Järjestämme lainatarjoukset aina reilusti edullisuusjärjestykseen.

Nopea lainavertailu

Nopea

Yksi hakemus – monta reilua lainatarjousta. Saat lainapäätöksen kaikilta kumppaneiltamme yhdellä hakemuksella.

Läpinäkyvä lainavertailu

Läpinäkyvä

Ei pikkuprinttiä – näet lainatarjoukset aina selkeästi esitettynä.

Turvallinen lainavertailu

Turvallinen

Palvelumme on rakennettu parhaita tietoturvakäytäntöjä noudattaen. Pidämme tietosi turvassa ja toimimme vain luotettavina pidettyjen pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

Ilmainen lainavertailu

Maksuton

Palvelumme käyttäminen ei maksa sinulle euroakaan.

Avainlippu

Suomalainen

Olemme suomalainen palvelu ja meille on myönnetty avainlippu-merkki.

Reilu lainavertailu

Asiakkaidemme etu on meille aidosti tärkeää. Siksi huolehdimmekin siitä, että löydät vertailustamme aina edullisimman vaihtoehdon.

Suomen luotettavin lainavertailu

Olemme tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailu.

Haluatko kuulla palvelustamme lisää?