Kirjoittajaesittely: Teemu Pasanen

null

Teemu Pasanen

Teemu on kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hän on työskennellyt monipuolisissa kaupallisissa rooleissa yli 15 vuoden ajan. Tuoreena yrittäjänä Teemu on päässyt kokemaan myös muuttuvan työelämän, ja yrittäjyys onkin tuonut hänen uralleen uutta intoa. Tällä hetkellä Teemu toimii kirjallisen viestinnän ja sisällöntuotannon sekä hakukoneoptimoinnin parissa. Kirjoittaminen ja viestintä on ollut osa Teemun työarkea läpi tämän koko uran.

Vapaa-ajalla Teemu nauttii perheensä seurasta. Teemun sydäntä lähellä on myös luonto, jossa hän viihtyy usein kamera kädessä. Valokuvausharrastus ruokkii tehokkaasti luovuutta ja antaa potkua myös kirjoittamiseen. Viime vuosina Teemu on ahkeroinut myös kahden omakotitaloprojektin parissa.

LinkedIn

Sisällön suuntaviivat ja periaatteet

Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen: päätämme itse, millaista sisältöä tuotamme ja pyrimme kaikessa sisällössämme puolueettomuuteen.

Sisällöntuottajamme ovat kirjoittamisen ja sisällöntuotannon ammattilaisia. Heidän lisäkseen Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset sekä markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.

Lue lisää laatulupauksestamme