Kirjoittajaesittely: Reetta Sinelampi

Sortterin kehityksestä ja liiketoiminnasta vastaava Chief Business Development Officer Reetta Sinelampi on liiketoiminnan moniosaaja. Reetta on finanssisektorilla jo kokenut konkari: hän on liiketoiminnan johtaja, visionääri ja vaikuttaja.

Reetta Sinelampi

Sortterin kehityksestä ja liiketoiminnasta vastaava Chief Business Development Officer Reetta Sinelampi on liiketoiminnan moniosaaja.

Reetta on kokenut liiketoiminnan johtaja, visionääri ja vaikuttaja. Finanssisektorilla Reetta on jo konkari, sillä hän on työskennellyt pitkän tovin Suomen Asiakastiedossa useissa eri positioissa – viimeisimpänä kehitysjohtajana Asiakastiedon henkilöliiketoiminnassa.

Työn vastapainoksi Reetta kertoo harrastavansa vapaa-ajallaan viulunsoittoa, sisustamista ja lenkkeilyä. Lisäksi hän on asiaankuuluvasti intohimoinen sijoittaja.

LinkedIn

Sisällön suuntaviivat ja periaatteet

Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen: päätämme itse, millaista sisältöä tuotamme ja pyrimme kaikessa sisällössämme puolueettomuuteen.

Sisällöntuottajamme ovat kirjoittamisen ja sisällöntuotannon ammattilaisia. Heidän lisäkseen Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset sekä markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.

Lue lisää laatulupauksestamme