Kerro vinkkisi talouden hallintaan ja osallistu arvontaan

Löytyykö sinulta takataskusta timanttisia talous- tai säästövinkkejä? Nyt on aika laittaa hyvä kiertoon! Jaa paras talousvinkkisi kaikille ja voit voittaa 150 euron lahjakortin päivittäistavarakauppaan. Arvomme osallistuneiden kesken yhteensä kaksi 150 euron arvoista lahjakorttia. Jätä vinkkisi tälle sivulle 5.5.2024 mennessä.

Kerro talouden hallinnan vinkkisi ja osallistu arvontaan

Löysitkö toimivan tavan säästää setelit ja kasata kolikot? Oletko keksinyt talouden budjetointiin näppäriä niksejä, jotka haluaisit jakaa myös muille? Nyt on aika laittaa hyvä kiertoon!

Jaa paras talousvinkkisi kaikille ja voit voittaa 150 euron euron lahjakortin päivittäistavarakauppaan. Arvomme osallistuneiden kesken yhteensä kaksi 150 euron arvoista lahjakorttia. Jätä vastauksesi alla olevaan kenttään sunnuntaihin 5.5.2024 mennessä. Vinkit jaetaan anonyymisti, mutta jättämällä yhteystiedot osallistut samalla arvontaan.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 470 arvosteluun.
powered by

Näin osallistut:

Osallistuminen on helppoa:

 1. Jätä talousvinkkisi alla olevaan lomakkeeseen. Muista jättää yhteystietosi arvontaa varten. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse.
 2. Osallistumisaikaa on 27.3.–5.5.2024.
 3. Jää odottelemaan puhelua – ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Voittajat arvotaan viikolla 16 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse. Jos voittajiin ei saada yhteyttä neljän soittokerran jälkeen, siirtyy voitto toiseksi tulleelle. Lue tarkemmat kilpailusäännöt täältä.

Voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja asuinpaikkakunta tullaan julkaisemaan arvontasivulla.

Jaa siis talousvinkkisi nyt – lahjakortti voi olla pian sinun. Onnea arvontaan!

Täyttämällä talousvinkkilomakkeen ja jättämällä yhteystietosi annat Sortterille luvan lähettää sinulle mainosviestejä. Voit peruuttaa luvan klikkaamalla mainosviestin peruutuslinkkiä. Lue tarkemmat tietosuojakäytäntömme täältä.

Saamiamme timanttisia talousvinkkejä:

Suunnitelmallisuus niin pienissä kuin isoissakin hankinnoissa.
- N
Tulot ja menot kannattaa merkitä ylös ja käyttää rahaa vain sen verran kuin on käytettävissä. Puskuriin on hyvä säästää ja kaikki turhat karkit sun muut jättää pois.
- A
Säästä edes joitakin euroja pahan päivän varalle kuin voit. Mene kauppoihin harkitusti kirjoitetun ostoslistan kanssa. Jos silti huomaat jotain todella kiinnostavaa hävikkiruoka- tai ale-tuotteissa, mieti useamman kerran tarvitsetko todella kyseistä tuotetta. Älä salaile ja varsinkaan häpeä rahatilannettasi, vaan kerro avoimesti mutta harkitusti ystäville, sukulaisille, tm. jotka ovat loistavia tyyppejä, mutta eivät aluksi ymmärrä miksi jätät esim. joitain maksullisia tapahtumia väliin. Ole kärsivällinen myös heidän kanssa, jotka eivät heti osaa asettua taloudelliseen tilanteeseesi. Em. sisältää myös sen, ettei ole kenenkään ulkopuolisen velvollisuus kannatella sinua oman taloutensa kustannuksella. Älä jää yksin rahattomana, vaan etsi vertaistuki-ryhmiä. Saatat löytää taloudellisesti (ja ehkä muutoinkin) vertaisista todella hyviä ystäviä, jotka oikeasti ovat kultaakin kalliimpia.
- K
Osta vain todelliseen tarpeeseen, etsi tavarat käytettynä.
- T