Sweepbank

SweepBank luottokortti, säästötilit ja talletukset

SweepBank on mobiilipankki, jossa tilin avaaminen onnistuu maksuttomasti ja nopeasti suoraan puhelimella. Pankista löytyy monipuoliset säästömahdollisuudet sekä luottokortti. SweepBankissa peruspalvelut ovat maksuttomia.

Hyvät puolet

  • Kilpailukykyinen korko pitkille talletuksille
  • Korko maksetaan myös käyttötilille
  • Talletussuoja 100 000 euroon asti
  • Luottokortti käyttöön heti

Huonot puolet

  • Parhaan talletuskoron saaminen vaatii 12 kuukauden talletusajan

SweepBankin luottokortilla saat korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää, eikä siinä ole toistuvia kuukausi- tai vuosimaksuja. Lue SweepBankin luottokortista lisää tästä.

SweepBank määräaikaistalletus

SweepBank tarjoaa asiakkailleen määräaikaistalletustilin kilpailukykyisellä korolla. SweepBank on mobiilipankki, joka maksaa määräaikaistalletusten lisäksi korkoa myös käyttötilille.

Mikä on määräaikaistalletustili?

Määräaikaistalletustili on helppo, huoleton ja riskitön tapa ansaita korkoa varoille. Se sopii erityisesti ihmisille, joilla ei ole tarvetta nostaa rahaa tililtä muihin menoihin talletuksen aikana. Nimensä mukaisesti määräaikaistalletustili on määräaikainen: avatessasi tilin sitoudut pitämään tallettamasi varat tilillä talletuskauden loppuun asti saadaksesi talletuksellesi luvatun koron. Tilin korko sovitaan aina tilin avaamisen yhteydessä, ja se maksetaan talletuskauden lopussa. Määräaikaistalletustilille tehdään tilin avaamisen yhteydessä kertatalletus, eikä sinne säästetä kuukausittain, kuten esimerkiksi säästötilille.

Määräaikaistalletustili on parhaimmillaan säästötilin rinnalla, ja tilille kannattaa tallettaa vain sellaisia varoja, joita ei talletusaikana tarvita yllättävien menojen kattamiseen. Määräaikaistalletustilin korko on sitä suurempi, mitä pidemmäksi ajaksi talletus tehdään.

SweepBankista korkoa määräaikaistalletukselle

SweepBankin määräaikaistalletuksen korot ovat korkeimmillaan 12 kuukauden, kahden vuoden (24 kk) ja kolmen vuoden (36 kk) säästöajalla. Lyhyin talletusaika on puolestaan kolme kuukautta. Korkein mahdollinen talletussumma on 100 000 €. Alarajaa ei ole, joten voit tallettaa SweepBankin määräaikaiselle tilille myös pienemmän summan.

  • Voit avata määräaikaistalletustilin SweepBankissa, jos sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • Sinun tulee olla täysi-ikäinen
  • Voit tehdä talletuksen ainoastaan omiin nimiisi

SweepBankin ympäristöystävällisyys

SweepBank toimii ilmaisen pankkisovelluksen kautta ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden elektroniseen pankkikorttiin. Näin asiakas säästää aikaa, minkä lisäksi maapallo säästyy kortin tuottamisesta syntyvältä muovijätteeltä.

Muovisen pankkikortin sijasta voit hankkia SweepBankilta metallisen premium kortin tai virtuaalisesti toimivan Master Card Debit-kortin.

Asiakaslähtöisyys toiminnan ytimessä

SweepBankilta löytyy historiaa rahoitusalalta: he ovat toimineet yli 10 vuoden ajan sisarusbrändinsä Multituden alla. Heidän missionsa on yksinkertainen: ”Missä tahansa, milloin tahansa, kelle tahansa” – ja nyt myös ”mitä tahansa”. SweepBank tuo yhteen ihmiset ja tarjoaman ja he vastaavat kaikkiin rahoitukseen liittyviin tarpeisiisi.

SweepBank on ottanut asiakkaansa huomioon heti yrityksen perustamisvaiheessa. Voit rakentaa omaa pankkisovellustasi haluamallasi tavalla ja avun tarpeessa voit kääntyä ammattilaisten puoleen. SweepBankilla on asiantunteva asiakaspalvelu, joka vastaa aina omalla kielelläsi mahdollisiin kysymyksiisi. Nettisivujen kautta voit lähettää heille helposti sähköpostia. Asiakaslähtöisyys näkyy myös turvallisuutena, sillä SweepBankilla on talletusturva aina 100 000 euroon asti. Voit siis huoletta tallettaa varojasi uudenlaisen pankkikonseptin tilille, sillä siellä ne ovat turvattuna.