Sweepbank

SweepBank säästötilit ja määräaikaistalletustilit

SweepBank on mobiilipankki, jossa tilin avaaminen onnistuu maksuttomasti ja nopeasti suoraan puhelimella. SweepBank tarjoaa virtuaalisen Mastercard Debit -maksukortin helppoon ja turvalliseen shoppailuun niin verkossa, kuin kivijalkaliikkeissä lähimaksun tai Apple Payn avulla. Lisäksi pankista löytyy monipuoliset säästömahdollisuudet. SweepBank tarjoaa ensimmäisenä Suomen markkinoilla käyttötilin 0,2 % talletuskorolla ja talletustilin jopa 1 % korolla. SweepBankissa peruspalvelut ovat maksuttomia. Tulevia SweepBankin ominaisuuksia ovat mm. Mastercard -luottokortti sekä “osta nyt, maksa myöhemmin” -toiminnot.

Hyvät puolet

  • Kilpailukykyinen korko pitkille talletuksille
  • Korko maksetaan myös käyttötilille
  • Talletussuoja 100 000 euroon asti
  • Maksa 50 €:n verkko-ostokset, saat 10 € takaisin käyttötilillesi

Huonot puolet

  • Parhaan koron saaminen vaatii 36 kuukauden talletusajan

SweepBank määräaikaistalletus

SweepBank tarjoaa asiakkailleen määräaikaistalletustilin kilpailukykyisellä korolla. SweepBank on mobiilipankki, joka maksaa määräaikaistalletusten lisäksi korkoa myös käyttötilille.

Mikä on määräaikaistalletustili?

Määräaikaistalletustili on helppo, huoleton ja riskitön tapa ansaita korkoa varoille. Se sopii erityisesti ihmisille, joilla ei ole tarvetta nostaa rahaa tililtä muihin menoihin talletuksen aikana. Nimensä mukaisesti määräaikaistalletustili on määräaikainen: avatessasi tilin sitoudut pitämään tallettamasi varat tilillä talletuskauden loppuun asti saadaksesi talletuksellesi luvatun koron. Tilin korko sovitaan aina tilin avaamisen yhteydessä, ja se maksetaan talletuskauden lopussa. Määräaikaistalletustilille tehdään tilin avaamisen yhteydessä kertatalletus, eikä sinne säästetä kuukausittain, kuten esimerkiksi säästötilille.

Määräaikaistalletustili on parhaimmillaan säästötilin rinnalla, ja tilille kannattaa tallettaa vain sellaisia varoja, joita ei talletusaikana tarvita yllättävien menojen kattamiseen. Määräaikaistalletustilin korko on sitä suurempi, mitä pidemmäksi ajaksi talletus tehdään.

SweepBankista jopa 1 % korko määräaikaistalletukselle

SweepBankin määräaikaistalletuksen korot ovat korkeimmillaan kolmen vuoden (36kk) säästöajalla, jolloin korkoa maksetaan 1 %. Lyhyin talletusaika on puolestaan kolme kuukautta, jolloin maksettava korko on 0,35 %. Korkein mahdollinen talletussumma on 100 000 €. Alarajaa ei ole, joten voit tallettaa SweepBankin määräaikaiselle tilille myös pienemmän summan.

  • Voit avata määräaikaistalletustilin SweepBankissa, jos sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • Sinun tulee olla täysi-ikäinen
  • Voit tehdä talletuksen ainoastaan omiin nimiisi

SweepBankin ympäristöystävällisyys

Smartbankkina SweepBank toimii ilmaisen pankkisovelluksen kautta ja tarjoaa asiakkaillensa mahdollisuuden elektroniseen pankkikorttiin. Näin asiakas säästää aikaa, sekä maapallo säästyy kortin tuottamisesta syntyvältä muovijätteeltä.

Muovisen pankkikortin sijasta voit hankkia SweepBankilta metallisen premium kortin tai virtuaalisesti toimivan Master Card Debit-kortin .

Asiakaslähtöisyys toiminnan ytimessä

SweepBank on ottanut asiakkaansa huomioon heti yrityksen perustamisvaiheessa. Voit rakentaa omaa pankkisovellustasi haluamallasi tavalla, ja tietenkin avun tarpeessa voit kääntyä ammatiavun puoleen. SweepBankilla on asiantunteva asiakaspalvelu, joka vastaa aina omalla kielelläsi mahdollisiin kysymyksiisi.

Asiakaslähtöisyys näkyy myös turvallisuutena, sillä SweepBankilla on talletusturva aina 100 000 euroon asti. Voit siis huoletta tallettaa varojasi uudenlaisen pankkikonseptin tilille, sillä siellä ne ovat turvattuna.

Maksa 50 euron ostokset, saat 10 € käyttötilille

Kun maksat vähintään 50 euron verkkokauppaostokset SweepBankin Mastercard Debit-kortilla, maksaa SweepBank käyttötilillesi 10 euroa takaisin. Tarjous on voimassa 31.12.2021 loppuun mennessä ja koskee kaikkia asiakkaita – uusia sekä nykyisiä.