Semesterlån

Sortter hittar de bästa offerterna på semesterlån åt dig, så att du kan koncentrera dig på att planera din semesterresa och vara säker på att du finansierar semestern med de bästa lånevillkoren. Vi konkurrensutsätter lånet – du väljer alternativet som passar dig bäst.

Jämför låneofferter enkelt

Välj lånebelopp

5 000 €

Välj låneperiod

2 år
233 €
Månadsbetalning från
kunskap
Låneperiod kan vara mellan 1-15 år, lånebelopp 1 000–60 000 € och ränta mellan 4–20 %, ändå mx 10 % till 30.9.2021, som efter i egentligen med lån kontrakt. Exempel: när lånebelopp är 5 000 €, ränta är 9 % , tid att ersättning är 2 år, öppningsavgiften är 0 €, aviavgift är 5 €/mån, månadsmortering är 233 €, det beloppet som ska återbetalas är 5 602 € och den effektiva årsäntan är 11,76 %.
 • En rättvis lånejämförelse

  Sortter jämför lånen rättvist

 • objektiv lån jämförelse

  100 % objektiv lån jämförelse

 • utan överraskande utgifter

  100 % utan överraskande utgifter

 • Avainlippu

  100 % finländsk service

 • 4,6
  Baserat på 408 recensioner
  powered by

Semesterlån

Investera i dig själv och din familj! En utvilad kropp och själ hjälper dig att orka med vardagen. Med hjälp av ett semesterlån kan du unna dig en skön semester utan att behöva kompromissa på varken resmål, hotell eller flygförbindelser.

Semesterlån är konsumptionskrediter som du kan söka upp till 60 000 €. Semesterlån är lån utan säkerhet.

Sortter konkurrensutsätter semesterlånet åt dig

Sortter hjälper dig hitta den bästa låneofferten för att finansiera din semester. Vi samarbetar med olika banker och kreditinstitut och hjälper dig jämföra erbjudanden från olika långivare. Vi konkurrensutsätter semesterlånet åt dig, du väljer alternativet som passar dig bäst.

Hur snabbt får jag offerter på semesterlån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett semesterlån via Sortter och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar din låneansökan inom sex timmar under vardagar. För att hitta det bästa semesterlånet lönar det sig att vänta tills alla banker och kreditinstitut har behandlat din ansökan om semesterlån. När du loggar in i Sortters tjänst ser du snabbt och enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren för din semester.

Kostar det något att konkurrensutsätta semesterlånet via Sortter?

Det kostar inget att konkurrensutsätta dina lån via Sortter, och ansökan förbinder dig inte heller att ta ett lån. Vår uppgift är att hjälpa dig hitta bra låneofferter, så att du kan välja alternativet som passar dig bäst. Ett eventuellt låneavtal uppstår alltid mellan dig och långivaren.

Lån jämfört

låneansökningar0 €

I den utsträckningen har vi anbudit våra kunders låneansökningar under de senaste 30 dagarna.