hero image

Coinbase-sijoituspalvelu ja -sijoitussovellus

Coinbase on vuonna 2012 alkunsa saanut kryptovaluutan kauppapaikka. Se on tänä päivänä yksi maailman tunnetuimmista sivustoista, joilla niin aloittelijat kuin kokeneemmat sijoittajat voivat ostaa, myydä ja vaihtaa kryptovaluuttaa. Coinbasen sivustolla voi jopa oppia lisää kryptoista ja niiden käyttämisestä. Myös kryptovaluutan tienaaminen on mahdollista. Coinbase on kattava kryptovaluutan tietopankki ja kauppasivusto, jolla on helppo aloittaa, olit sitten aloittelija tai kokenut sijoittaja.

Hyvät puolet

 • Kattava ja monipuolinen sivusto
 • Tarjoaa mahdollisuuden tienata kryptoja
 • Sopii hyvin aloittelijoille ja kokeneille sijoittajille

Huonot puolet

 • Ei saatavilla suomeksi

Coinbase ja sijoittaminen

Coinbase on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista nettisivuista kryptovaluutan ostamiseen, myymiseen ja vaihtamiseen. Sijoittajat pääsevät helposti alkuun monien eri valuuttojen kanssa. Tällä sivulla on se hyvä puoli, että pääset sijoittamaan moniin eri valuuttoihin. Tunnetuimpien kryptojen, kuten Bitcoinin, Litecoinin ja Ethereumin lisäksi pääset sijoittamaan moniin pienempiin kryptoihin. Myös suomalaiset ovat tukeutuneet Coinbaseen, vaikka se ei olekaan ainakaan vielä saatavilla suomeksi.

 Sivusto tukee jopa yli sataa maata ja kymmeniä valuuttoja. Pääset sijoittamisen makuun avaamalla oman tilin ja varmistamalla henkilöllisyytesi. Kun tämä on tehty, voit ostaa ja myydä haluamaasi kryptovaluuttaa. Kaikki hinnat on esitelty selkeästi ja voit klikata “Pricing” -sivua lukeaksesi lisää hinnoista.

Coinbase erottuu monista muista vastaavista sivuista sillä, että se tarjoaa mahdollisuuden tienata ilmaista kryptovaluuttaa opiskelemalla lisää kryptoista. Voit tienata jopa $34 ilmaista kryptovaluuttaa vain tutustumalla aiheeseen tarkemmin. Tämä on erinomainen tapa innostaa aloittelevia kryptovaluutasta kiinnostuneita sijoittajia. 

Coinbasen kautta pääset myös käyttämään valuuttaa ostoksiin. Jos lompakossasi on kryptovaluuttaa, voit käyttää sitä esimerkiksi päivittäisissä nettiostoksissa. Tämä tekee Coinbasen käyttämisestä miellyttävää, sillä voit implementoida kryptoja arkipäiväisessä elämässä. Näin sijoituksesi eivät ole vain käyriä ja numeroita, vaan ihan oikeaa, käytettävää rahaa. 

Kryptovaluuttasi pysyy turvassa, sillä Coinbase käyttää hyväkseen nykyaikaista teknologiaa ja suojelee kryptojasi omassa lompakossasi. 

Sijoittamisen ja kryptojen käyttämisen voi aloittaa niin yksityishenkilönä kuin yrityksenä. 

Coinbase on kattava sivusto, joka tarjoaa paljon helposti ymmärrettävää ja innostavaa tietoa. Sivustolla on ajantasaista tietoa, jota jokainen kryptojen ystävä voi käyttää hyväkseen. Coinbasen kautta on helppoa aloittaa sijoittaminen ja tehdä kauppaa päivittäin.

Coinbase ja asiakkuuden avaaminen

Coinbase on monella tavalla hyvin helppokäyttöinen sivusto, jolla sijoittamisen voi aloittaa nopeasti. Sinun tulee vain avata oma tili ja linkittää pankkitilisi päästäksesi alkuun.

Heti Coinbasen etusivulla on kenttä, johon voi kirjoittaa oman sähköpostiosoitteensa päästäkseen alkuun. Rekisteröitymällä käyttäjäksi voit napata kotiin jopa $5 ilmaista Bitcoinia. Sähköpostiosoitteen syöttämisen jälkeen sinun pitää kirjata lomakkeeseen oma nimesi ja salasana. Muista käyttää oikeaa nimeäsi niin kuin se on kirjoitettu henkilöllisyystodistuksessasi.

Seuraava askel on varmentaa sähköpostiosoite klikkaamalla sähköpostiin lähetettyä linkkiä. Turvallisuussyistä sinulta pyydetään seuraavaksi puhelinnumeroa. Saat puhelimeesi tekstiviestillä koodin, joka tulee syöttää Coinbasen sivulla olevaan kenttään. Nyt tilisi on varmennettu ja voit lisätä muita henkilökohtaisia tietoja.

Seuraavassa vaiheessa sinulta kysytään syntymäpäivää, osoitetta ja tietoja taloudestasi. Älä huoli: nämä kysymykset ovat yleisiä kysymyksiä eikä sinulta pyydetä tulotietoja. Coinbase haluaa tietää, mistä sijoittamiseen käytetyt rahat ovat peräisin. Tämä on suunniteltu rahanpesun ehkäisemiseksi.

neljäs vaihe on oman henkilöllisyyden varmentaminen. Sinun tulee lähettää Coinbaselle kuva passistasi tai ajokortista. Tässä varmennusprosessissa voi kestää joitakin tunteja. Saat sähköpostilla ilmoituksen, kun varmennus on tehty. 

Viimeinen vaihe on liittää pankkitilisi omalle tilille. Näin voit siirtää varoja omalle tilille tai tehdä ostoksia. Kun kaikki on tehty, voit alkaa tienata ilmaista kryptoa tai tehdä sijoituksia. Voit halutessasi lisätä varoja Coinbasen tilillesi myös luotto- tai pankkikortilla. Aluksi kannattaa tehdä pieni siirto, jotta näet, kuinka prosessi toimii ja kuinka kauan siinä kestää. Toistaiseksi Paypal -tiliä voidaan käyttää vain kotiutukseen.

Rekisteröityminen lyhyesti:

 1. syötä sähköpostiosoitteesi, nimesi ja salasanasi
 2. vahvista tili klikkaamalla sähköpostiin lähetettyä linkkiä
 3. täytä henkilötiedot
 4. varmenna henkilöllisyytesi
 5. liitä pankkitili tiliisi

Sijoittaminen kryptoihin Coinbasessa

 Olit sitten aloitteleva tai kokenut sijoittaja, Coinbasen kautta pääsee helposti alkuun. Ainoa miinuspuoli on se, että sivusto on saatavilla englanniksi (ja muutamilla muilla kielillä), joten kielipäätä täytyy olla tämän sivuston käyttämiseksi. Suomeksi sitä ei vielä ole saatavilla. 

Coinbase – Kryptovaluuttojen ostaminen

Kun olet avannut tilin Coinbaseen, voit aloittaa sijoittamisen. Tutkimalla eri valuuttoja ja niiden historiaa voit selvittää, mikä niistä sopii parhaiten sinulle. Jos olet aloittelija, voit tienata ilmaista kryptoa ja päästä alkuun laittamatta omaa rahaa vielä likoon lainkaan.

 1. Kun Coinbasen tililläsi on rahaa, voit klikata ”Trade”-linkkiä sivuston ylälaidassa ja aloittaa haluamasi kryptovaluuttojen ostamisen.
 2. Valitse ”Buy”-kohdasta joko Bitcoin tai muu vastaava sinua houkutteleva kryptovaluutta.
 3. Valitse seuraavaksi ”Buy”-kohdasta joko EUR Wallet tai muu linkitetty maksutapa, jolla haluat maksaa kryptoistasi.
 4. Syötä seuraavaksi kenttään haluamasi rahasumma, jolla haluat ostaa kryptoja.
 5. Näet seuraavaksi tekstin ”Preview Buy”, joka antaa sinulle esinäkymän ostostasi.
 6. Seuraavaksi näet kaikki ostamiseen liittyvät kulut.
 7. Vahvista osto, ja valmista on. Osto on tehty parissa sekunnissa ja sen jälkeen ostamasi kryptot ovat tililläsi.

Klikkaamalla ”Convert”-välilehteä voit halutessasi muuttaa kaikki ostamasi kryptovaluutat esimerkiksi toiseksi valuutaksi. Jos lompakossasi on esimerkiksi Bitcoineja, Ethereumia ja Litecoinia, voit muuttaa ne kaikki Bitcoiniksi tai vaikka Litecoiniksi ilman, että muutat niitä euroiksi välissä.

Plussaa sivustolle pitää antaa siitä, että hinnat ovat näkyvissä selkeästi. Siirrot ovat edullisia, joten korkeista kuluista ei tarvitse huolehtia.

Jos tarvitset apua sijoittamisessa tai muuten vain, voit lukea artikkeleita sivustolta tai ottaa yhteyttä suoraan Coinbaseen.

Coinbase - Kryptovaluutan kotiutus

Ennen kuin voit kotiuttaa varoja, sinun tulee muuttaa kryptovaluutta euroiksi.

 1.  Klikkaa ensin ”Trade”-välilehteä samalla tavalla kuin myyntivaiheessa.
 2. Valitse ”Sell”-välilehti. Ruudullesi avautuu samanlainen lomake kuin kryptoja ostaessa, mutta euro-lompakko ja kryptovaluutta ovat toisin päin.
 3. Valitse haluamasi määrä ja myy valuuttasi. Eurot päätyvät lompakkoosi sekunneissa.
 4. Jos haluat kotiuttaa saamasi eurot pankkitilille, valitse ”Portfolio” sivuston ylävalikosta. Ruudulle ilmestyy lista kryptovaluutoistasi. Ylimpänä näet ”EUR Wallet”-kohdan, eli eurolompakon. Klikkaa riviä ja saat listauksen eurolompakkosi tapahtumista.
 5. Ruudulle ilmestyy kaksi vaihtoehtoa: deposit ja withdraw (eli talletus ja kotiutus).
 6. Näytölle avautuu uusi ikkuna, jossa voit valita kotiutuksen kohteen ja kotiutettavan summan.
 7. Valitse pankkitilisi, syötä haluamasi summa ja klikkaa ”Continue”. Sinua pyydetään seuraavaksi vielä vahvistamaan kotiutus.
 8. Kun kaikki on kunnossa, paina ”Confirm” ja kotiutusprosessi alkaa.

Yleensä nosto käsitellään 24 tunnin kuluessa ja saat rahat pankkitilillesi 1-2 pankkipäivän kuluessa. Jos teet noston viikonloppuna, rahat ovat tililläsi seuraavan viikon maanantaina tai tiistaina.

Coinbase mobiilisovellus

 Coinbase mobiilisovellus on ladattavissa niin Androidille kuin Applen laitteille. Vaikka sivuston tietokoneella saatavissa oleva täysversio toimii näppärästi ja sitä on helppo käyttää, mobiilisovelluksen ansiosta voit seurata kryptoja ja omia sijoituksiasi missä ja milloin vain. 

Sovellukset eivät vie paljon tilaa puhelimesta ja niiden kautta saat nopeasti snapshotin siitä, mitä minäkin päivänä kryptojen maailmassa tapahtuu. 

Voit ladata sovellukset joko Google Playstä tai App Storesta omasta laitteestasi riippuen. Kaikki perustoiminnot ovat saatavilla mobiilissakin ja sivusto mukautuu hienosti pienelle ruudulle. Mobiilisovellukset ovat kaiken kaikkiaan miellyttäviä ja helppokäyttöisiä.

Aina Coinbasen tilille kirjautuessasi sinun pitää suorittaa tunnistautuminen ja se tapahtuu myös mobiilisovelluksessa: varmista kirjautuminen tekstiviestillä saamallasi koodilla. Tämä johtuu siitä, että Coinbasella otetaan turvallisuus vakavasti.

Vertaa sijoitussovelluksia

Eri sijoitussovelluksia on saatavilla markkinoilla paljon. Jokaisen toimijan vertaileminen manuaalisesti vie paljon aikaa ja vaivaa. Palvelumme avulla voit helposti vertailla saatavilla olevia sijoitussovelluksia ja valita niistä sellaisen, mikä sopii parhaiten omaan tarpeeseesi. Palvelumme näyttää sinulle yhdellä vilkaisulla sovelluksen hyvät ja huonot puolet, saatavilla olevat valuutat, kulut ja paljon muuta. 

Vertaileminen onnistuu nopeasti ja voit valita sellaisen palvelun, jota sinun on helppo käyttää ja joka sopii omiin tavoitteisiisi. Vertailemalla sovelluksia varmistat, että löydät mahdollisimman edullisen ja helppokäyttöisen vaihtoehdon.

Siirry vertailemaan kryptotoimijoita »

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Coinbasesta kysyttyä

Kyllä. Coinbase erottuu monista muista vastaavista sivuista sillä, että se tarjoaa mahdollisuuden tienata ilmaista kryptovaluuttaa opiskelemalla lisää kryptoista. Voit tienata jopa $34 ilmaista kryptovaluuttaa vain tutustumalla aiheeseen tarkemmin. Tämä on erinomainen tapa innostaa aloittelevia kryptovaluutasta kiinnostuneita sijoittajia.