Venerahoitus

Sortter etsii sinulle parhaat venerahoitustarjoukset eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Me kilpailutamme venerahoitukset, sinä valitset niistä sopivimman.

Venerahoitus

Venerahoitus

Veneen ostaminen on monen suomalaisen haaveissa kesäaikaan. Mahdollistaahan vene rantautumisen aivan uusiin kohteisiin. Veneen ostaminen on hankintana suhteellisen suuri ja vaatiikin usein ulkopuolista rahoitusta omien säästöjen lisäksi. Venerahoitusta voi hakea pankeista, rahoitusyhtiöistä, veneliikkeestä tai netistä. Varmistaaksesi parhaan venerahoituksen löytämisen, kannattaa venerahoitus -tarjoukset kilpailuttaa ennen valinnan tekemistä. Jo prosentin säästö venerahoituksen korkomarginaalissa tuntuu mukavasti kukkarossa.

Sortter kilpailuttaa venerahoitusvaihtoehdot

Sortter auttaa asiakkaita löytämään reilut rahoitustarjoukset veneen hankintaan. Toimimme yhteistyössä useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa ja autamme löytämään reiluimman venerahoituksen eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden valikoimasta.  Me kilpailutamme rahoitustarjoukset, sinä valitset niistä sopivimman.

Kuinka nopeasti saan päätöksen venerahoituksesta?

Venerahoituksen hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset venerahoitustarjoukset saman tien. Kaikki Sortterin yhteistyökumppanit käsittelevät venerahoitushakemukset arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Löytääksesi halvimman venerahoituksen, kannattaakin odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet venerahoitushakemuksesi. Näet Sortterin palvelussa aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä. Näin varmistat, että veneen hankinta tapahtuu parhailla mahdollisilla rahoitusehdoilla. 

Maksaako venerahoituksen kilpailuttaminen?

Venerahoituksen kilpailuttaminen Sortterin kautta on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua venerahoituksen ottamiseen, mikäli et löydä mieleistäsi tarjousta tai mikäli muutatkin mielesi eikä venerahoitukselle olekaan tarvetta. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme löytämään reilut rahoitustarjoukset, kun taas pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi Sortterin käyttäjille. Saamme siis palkkamme pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun venerahoitusasiakkuudestasi. Mahdollinen rahoitussopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi pankin tai rahoitusyhtiön välille.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme