Sortter är Finlands rättvisaste lånejämförelse

Sortter är en finländsk lånejämförelsetjänst. Vi jämför erbjudanden från banker åt dig - precis som hotelljämförelsesidor jämför hotell åt dig. Genom att skicka in en ansökan till Sortter letar vi efter låneerbjudanden från olika långivare som bäst passar det lånebelopp och den låneperiod du vill ha.

Vi hjälper dig att spara

De priser som bankerna erbjuder och lånevillkoren skiljer sig från varandra och varierar också från kund till kund. Den billigaste banken för den ena kanske inte är den billigaste för den andra. Därför är en prisjämförelse av lån värdefull - oavsett om man ansöker om ett nytt lån eller konkurrensutsätter ett befintligt lån. 

Vi hjälper dig att spara

Omfattande jämförelse

Vi samarbetar med pålitliga banker och endast partners som vill erbjuda dig lån till rättvisa villkor kvalificeras hos oss. Vi håller bort liten text från vår tjänst och letar alltid efter det billigaste alternativet för dig från alla våra partner.

Omfattande jämförelse

Hämta erbjudanden

Välj lånebelopp

14 000 €

Välj låneperiod

8 år
189 €
Månadsbetalning från
kunskap
Låneperiod kan vara mellan 1-15 år, lånebelopp 1 000–60 000 € och ränta mellan 4–20 %, ändå mx 10 % till 30.9.2021, som efter i egentligen med lån kontrakt. Exempel: när lånebelopp är 14 000 €, ränta är 6 % , tid att ersättning är 8 år, öppningsavgiften är 0 €, aviavgift är 5 €/mån, månadsmortering är 189 €, det beloppet som ska återbetalas är 18 142 € och den effektiva årsäntan är 6,94 %.

Användningen av Sortter är avgiftsfritt för dig

Vi får våra löner från våra samarbetspartner mot att de får tävla om att bli din lånekund. Därför är det helt gratis att använda vår tjänst!

De bästa låneerbjudandena

De bästa låneerbjudandena

Lånejämförelserna har gjorts enkla för dig. Vi ordnar alltid lånerbjudanden i rätt förmånlighetsordning.

Snabb

Snabb

En ansökan - många rättvisa låneerbjudanden. Du kan få ett lånebeslut från alla våra partners med en ansökan.

Transparent

Transparent

Inget liten text - du ser alltid låneerbjudanden tydligt presenterade.

Säker

Säker

Vår tjänst är uppbyggd i enlighet med bästa säkerhetspraxis. Vi håller din information säker och arbetar bara med betrodda banker och finansieringsinstitut.

Avgiftsfri

Avgiftsfri

Att använda vår tjänst kostar dig inte en euro.

Finländsk

Finländsk

Vi är en finländsk tjänst och vi har beviljats nyckelflaggsmärket.

Bästa räntegaranti

Bästa räntegaranti

Om du senare skulle hitta ett förmånligare lån av våra partners på något annat sätt, gottgör vi dig lånens prisskillnad enligt vår räntegaranti.

Sortter är Finlands rättvisaste lånejämförelse

Sortter är en finländsk lånejämförelsetjänst. Vi jämför erbjudanden från banker åt dig - precis som hotelljämförelsesidor jämför hotell åt dig. Genom att skicka in en ansökan till Sortter letar vi efter låneerbjudanden från olika långivare som bäst passar det lånebelopp och den låneperiod du vill ha. Vi ordnar alltid ditt låneerbjudande i förmånligaste ordning och visar alla lånevillkor rättvist, så att det är så enkelt som möjligt att välja det förmånligaste lånet. När ett lämpligt lån hittas är det enkelt att även lyfta det genom oss. 

Bästa räntegaranti

Som enda aktör ger vi ditt lån den bästa räntegarantin. Om du senare skulle hitta ett förmånligare lån av våra partners genom någon annan, gottgör vi dig lånens prisskillnad enligt vår räntegaranti.

Vill du höra mer om vår tjänst?