Kilpailuta lainat Sortterin avulla – lyhennämme lainaasi satasella!

Haluaisitko pienemmän koron nykyiselle lainallesi? Vai harkitsetko lainanhakemista ja haluat valita useista lainatarjouksista itsellesi edullisimman?

Kilpailuta nykyiset lainasi tai vertaa lainatarjoukset Sortterin avulla lainaa hakiessasi. Sortter etsii sinulle lainatarjoukset eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sekä vertaa lainat maksutta puolestasi 50 000 € asti. Näin sinä pääset valitsemaan saamistasi lainatarjouksista itsellesi sopivimman.

Kun valitset Sortterin löytämän lainatarjouksen ja nostat lainan 22.7. mennessä, lyhennämme lainaasi satasella!

Sortter lyhentää lainaasi satasella

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Miten saan Sortterin maksamaan satasen lainalyhennyksestäni?

  1. Täytä lainahakemus Sortterin sivuilla – hakemus ei sido sinua mihinkään!
  2. Etsimme sinulle parhaat lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme
  3. Valitse lainatarjouksista sinulle parhaiten sopiva laina
  4. Valitsemasi lainanantaja maksaa lainan tilillesi
  5. Lähetä lainasi 12. lasku meille osoitteeseen ​asiakaspalvelu@sortter.fi viimeistään 7 päivää ennen eräpäivää – maksamme lainan lyhennyksestäsi 100 € tai koko lainalyhennyksen, mikäli tämä on alle sata euroa.

Katso edellytykset 100 euron hyvitykselle

Lyhennämme lainaasi 100 euroa tai yhden kuukausierän verran, jos kuukausieräsi on vähemmän kuin 100 euroa. Lyhennysedun ehtona on, että olet hoitanut lainasi takaisinmaksun ajallaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti vähintään 11 kuukauden ajan.

Tutustu kampanjaehtoihin​ täältä »

Miksi Sortter haluaa lyhentää asiakkaidensa lainoja satasella?

Me Sortterilla tiedämme, että moni maksaa lainoista aivan turhan kallista hintaa. Me haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään edulliset lainatarjoukset ja säästämään lainanhoitokustannuksissa. Sadan euron lainanlyhennys on meidän markkinointikulumme. Siinä missä toinen yritys ostaa mainostilaa, me haluamme tehdä markkinointirahoillamme konkreettista hyvää asiakkaidemme eduksi. Jos pidät tästä kampanjasta, voit auttaa meidän markkinointiosastoamme jakamalla viestiä eteenpäin.:)

Mikä ihmeen Sortter?

Sortter on suomalainen lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut yritys. Vertaamme puolestasi lainatarjoukset – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit. Kilpailutamme sinulle lainatarjoukset eri pankeilta sekä rahoituslaitoksilta ja saamme palkkamme yhteistyökumppaneiltamme vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi – tämän vuoksi palvelumme käyttäminen on sinulle täysin maksutonta!

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat