Kilpailuta lainat Sortterin avulla – lyhennämme lainaasi satasella!

Haluaisitko pienemmän koron nykyiselle lainallesi? Vai harkitsetko lainanhakemista ja haluat valita useista lainatarjouksista itsellesi edullisimman?

Kilpailuta nykyiset lainasi tai vertaa lainatarjoukset Sortterin avulla lainaa hakiessasi. Sortter etsii sinulle lainatarjoukset eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sekä vertaa lainat maksutta puolestasi 50 000 € asti. Näin sinä pääset valitsemaan saamistasi lainatarjouksista itsellesi sopivimman.

Kun valitset Sortterin löytämän lainatarjouksen ja nostat lainan 22.7. mennessä, lyhennämme lainaasi satasella!

Sortter lyhentää lainaasi satasella

Valitse lainasumma

€500
€15000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
5 vuotta
15 vuotta
288

Kuukausilyhennys alkaen

Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Esimerkki: Kun lainasumma on 15000€ ja takaisinmaksuaika 5 vuotta, on kuukausierä 288€ nimelliskoron ollessa 5.00% ja todellisen vuosikoron ollessa 5.92%. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 17284€. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-39,9%, todellinen vuosikorko 4,59%-49,5% ja lainasumma 500-50 000€.

Miten saan Sortterin maksamaan satasen lainalyhennyksestäni?

  1. Täytä lainahakemus Sortterin sivuilla – hakemus ei sido sinua mihinkään!
  2. Etsimme sinulle parhaat lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme
  3. Valitse lainatarjouksista sinulle parhaiten sopiva laina
  4. Valitsemasi lainanantaja maksaa lainan tilillesi
  5. Lähetä lainasi 12. lasku meille osoitteeseen ​asiakaspalvelu@sortter.fi viimeistään 7 päivää ennen eräpäivää – maksamme lainan lyhennyksestäsi 100 € tai koko lainalyhennyksen, mikäli tämä on alle sata euroa.

Katso edellytykset 100 euron hyvitykselle

Lyhennämme lainaasi 100 euroa tai yhden kuukausierän verran, jos kuukausieräsi on vähemmän kuin 100 euroa. Lyhennysedun ehtona on, että olet hoitanut lainasi takaisinmaksun ajallaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti vähintään 11 kuukauden ajan.

Tutustu kampanjaehtoihin​ täältä »

Miksi Sortter haluaa lyhentää asiakkaidensa lainoja satasella?

Me Sortterilla tiedämme, että moni maksaa lainoista aivan turhan kallista hintaa. Me haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään edulliset lainatarjoukset ja säästämään lainanhoitokustannuksissa. Sadan euron lainanlyhennys on meidän markkinointikulumme. Siinä missä toinen yritys ostaa mainostilaa, me haluamme tehdä markkinointirahoillamme konkreettista hyvää asiakkaidemme eduksi. Jos pidät tästä kampanjasta, voit auttaa meidän markkinointiosastoamme jakamalla viestiä eteenpäin.:)

Mikä ihmeen Sortter?

Sortter on suomalainen lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut yritys. Vertaamme puolestasi lainatarjoukset – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit. Kilpailutamme sinulle lainatarjoukset eri pankeilta sekä rahoituslaitoksilta ja saamme palkkamme yhteistyökumppaneiltamme vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi – tämän vuoksi palvelumme käyttäminen on sinulle täysin maksutonta!

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme