Renoveringslån

En renovering kan höja värdet på din lägenhet eller bostadsaktie. Om du överväger att ta ett lån för din renovering kan vi på Sortter hjälpa dig hitta bra offerter på renoveringslån – du väljer det bästa alternativet.

Renoveringslån

FISVE

Välj lånebelopp

10000 €

Välj återbetalningstid

3 vuotta
305€

Månadsbetalning från

tiedot
Kreditgivarna kommer att förse dig med personliga lånepriser vid ansökan. Lånetiden för låneerbjudanden kan vara 1-15 år, räntan 4% - 20% och lånebeloppet 1 000-60 000 €. Exempel: När lånebeloppet är 10 000 €, är räntan 7%, återbetalningsperioden 5 år och öppningsavgiften 0 €, den månatliga avbetalningen 198,01 €, det återbetalningsbara beloppet 11880,6 € och den effektiva räntan 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Renoveringslån – vilka alternativ finns?

Renoveringslån används vid renovering av en bostad eller fritidsbostad när renoveringen utförs av bostadens, fastighetens eller bostadsaktiens ägare. Du kan ansöka om ett renoveringslån med eller utan säkerhet. Du kan ansöka om ett lån med säkerhet hos din egen bank och ställa bostaden som säkerhet. Om du inte vill använda din bostad som säkerhet kan du ansöka om ett renoveringslån utan säkerhet.

Om det är husbolaget som ansvarar för renoveringen är det styrelsen som tar lånet i husbolagets namn och tar hand om låneförhandlingen. Då betalar aktieägarna kapitalvederlag för renoveringen.

Renoveringslån på upp till 60 000 €

Om du planerar att finansiera din renovering med ett lån utan säkerhet kan du jämföra offerter på renoveringslån via Sortter. Vi samarbetar med många banker och kreditinstitut och hjälper dig hitta det bästa lånet bland erbjudanden från olika långivare. Vi konkurrensutsätter renoveringslånet, du väljer det bästa alternativet.

Hur snabbt får jag offerter på renoveringslån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett renoveringslån via Sortter och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar din låneansökan inom sex timmar under vardagar. För att hitta det bästa renoveringslånet lönar det sig att vänta tills alla banker och kreditinstitut har behandlat din ansökan om renoveringslån. När du loggar in i Sortters tjänst ser du snabbt och enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren för din renovering.

Kostar det något att konkurrensutsätta renoveringslånet via Sortter?

Det kostar inget att konkurrensutsätta ditt renoveringslån via Sortter, och ansökan förbinder dig inte att ta ett renoveringslån, om du till exempel inte hittar ett erbjudande som du är nöjd med eller väljer att inte renovera din bostad trots allt. Vår uppgift är att hjälpa våra kunder hitta bra låneofferter, samtidigt som bankerna och kreditinstituten vill förmedla sina låneofferter via oss. Vi får betalt av bankerna och kreditinstituten i gengäld för att de får vara med och konkurrera om ditt renoveringslån. Om du beslutar dig för att ta ett renoveringslån uppstår avtalet mellan dig och långivaren.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino