Remonttilaina

Hae remonttilainaa 50 000 € asti tarpeesi mukaan, korko alk. 4,5%.

Remonttilaina

Valitse lainasumma

€2000
€10000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
3 vuotta
15 vuotta
305

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-20% ja lainasumma 2 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 8%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 150€, kuukausierä on 202,76€, takaisinmaksettava summa 12315,6€ ja todellinen vuosikorko 8,99%.

Remonttilaina parhaan koron takuulla

Remontointi nostaa asunnon arvoa ja lisää asumismukavuutta. Kun tarvitset lainaa remontointia varten, autamme sinua löytämään parhaan remonttilainan eri pankkien valikoimista. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset helposti yhdellä hakemuksella ja voit valita itsellesi edullisimman remonttilainan.

Remonttilainan hakeminen Sortterin kautta on:

  • Turvallista - toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
  • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
  • Helppoa - saat yhdellä hakemuksella monta reilua tarjousta

Saat kauttamme remonttilainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Remonttilaina 50 000€ asti

Voit hakea remonttilainaa tarvitsemallesi summalle 50 000 € asti sinulle sopivalla kuukausierällä. Etsimme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset pankkien ja rahoitusyhtiöiden valikoimasta ja järjestämme ne edullisuusjärjestykseen, jotta halvimman remonttilainan löytäminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Palvelumme käyttäjänä sinä kuitenkin päätät, minkä remonttilainan valitset saamiesi tarjousten joukosta.

Remonttilaina ilman vakuuksia tai takaajia

Remonttilainaa käytetään omistusasunnon tai vapaa-ajan asunnon remontoinnissa silloin, kun remontin teettäjänä on asunnon omistaja. Hakiessasi remonttilainaa kauttamme, sinun ei tarvitse laittaa asuntoa tai muuta omaisuutta lainan vakuudeksi.

Voit hakea remonttilainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Mahdollisuuksien mukaan lainaa kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin saat lainallesi todennäköisesti vieläkin paremmat ehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo -tai aviopuoliso. Takaajaa lainalle et kuitenkaan tarvitse.

Lainapäätös nopeasti

Remonttilainan hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset saman tien. Kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät lainahakemuksesi arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Löytääksesi halvimman lainan remontointia varten kannattaakin odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet hakemuksesi. Näin varmistat, että rahoitat remontin parhaalla mahdollisella korolla.

Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka moni lainanantaja käsittelee vielä hakemustasi.

Remonttilaina kannattaa kilpailuttaa

Kilpailuttamalla remonttilainan voit säästää lainakustannuksissa satoja tai jopa tuhansia euroja. Remonttilainojen hinnat sekä lainaehdot poikkeavat toisistaan ja vaihtelevat myös asiakaskohtaisesti. Yhdelle hakijalle edullisinta remonttilainaa tarjoava pankki ei välttämättä ole edullisin toiselle hakijalle. Tämän vuoksi remonttilainan hintavertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan nostamista.

Voit kilpailuttaa pankkien remonttilainat kauttamme, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet yli 20 -vuotias
  • Sinulla on säännölliset kuukausitulot
  • Luottotietosi ovat kunnossa

Maksaako remonttilainan kilpailuttaminen?

Remonttilainan kilpailuttaminen Sortterin kautta on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua lainan ottamiseen mikäli et löydä mieleistäsi tarjousta. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään remonttilaina parhain mahdollisin ehdoin, kun taas pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi sinulle. Saamme palkkamme pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun asiakkuudestasi. Lainasopimus valitsemastasi remonttilainasta syntyy aina sinun ja lainan myöntävän pankin välille.

Remonttilainan voi maksaa takaisin etuajassa

Joskus remontin tarkkaa budjettia on vaikea laskea etukäteen. Remonttilaina kannattaakin mitoittaa niin, että se kattaa myös mahdolliset remontin aikana vastaan tulevat yllätykset.

Lainaa voi lyhentää sovittua suuremmissa kuukausierissä tai sen voi maksaa kokonaan pois milloin vain. Lainan korko lasketaan vain avoimelle pääomalle, jolloin nopeammin lyhennetty laina tulee aina euromääräisesti edullisemmaksi.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme