Rahoitu.fi

Rahoitu.fi kuuluu Salus Groupiin, joka on perustettu 2016.

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Parhaan koron takuu lainoille Sortterilta

Ainoana lainojen vertailupalveluna Sortter antaa lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Tutustu tästä Sortterin parhaan koron takuuseen ja vertaa lainat ilmaiseksi

Rahoitu.fi lyhyesti

Rahoitu.fi on lainanvälittäjä, joka hakee lainatarjoukset eri lainanantajilta asiakkaan puolesta. Rahoitu.fi:n kautta voi hakea lainaa lainojen yhdistämiseen. Palvelun kautta haettuun lainaan ei tarvita vakuuksia tai takaajia, kuten ei muillakaan lainanvälittäjäyrityksillä. Rahoitu.fi:n asiakkaalla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä, mutta lainanantajien kriteerit saattavat olla tiukemmat. Rahoitu.fi:n kautta voi hakea lainaa 2000 eurosta ylöspäin 1-15 vuoden ajalle.

  • Tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja
  • Kuuluu Salus Groupiin
  • Todellinen vuosikorko vaihtelee lainan määrästä, takaisinmaksuajasta ja hakijasta riippuen

Rahoitu.fi yhteistyökumppanit

Rahoitu.fi ei kerro sivuillaan yhteistyökumppaneitaan, mutta asiakaskokemusten mukaan niihin kuuluvat ainakin seuraavat tahot:

  • Suomilimiitti
  • Credento
  • Avida
  • Balanzia
  • MyLender

Rahoitu.fi lainalaskuri

Rahoitu.fi:n lainalaskurilla voi valita haluamansa lainasumman viiden sadan euron välein. Haetun takaisinmaksuajan voi valita 1-15 vuodelle. Lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella laskuri näyttää arvioidun lainan kuukausilyhennyksen.