Sony Xperia 1 II 5G älypuhelin -puhelimen hintavertailu

Sony Xperia 1 II 5G

Sonyn lippulaivauutuus, Xperia 1 II 5G, mullistaa käsityksesi älypuhelimesta. Suurella kaistanleveydellä varustettu älypuhelin on poikkeuksellisen nopea. 6,5 tuuman OLED-huippunäytön avulla voit nauttia elokuvien katselusta ilman viivettä, aivan kuin elokuvateatterissa. Älypuhelin mahdollistaa HDR-tuella isojen tiedostojen, kuten videoiden katselun nopeasti. Pitkän näytön 21:9 kuvasuhde sopii erinomaisesti elokuvien katseluun. Liike toistuu näytöllä Motion Blur Reduction -toiminnon myötä 90 hertsin taajuutta vastaavalla tavalla. Täyteläiset värit, mahtava kuvan tarkkuus ja liikkeen sulavuus takaavat laadukkaan elokuvanautinnon.

Sony Xperia 1 II 5G -älypuhelin
Halvin hinta

Verkkokaupat ja hinnat

Lisätietoa Sony Xperia 1 II 5G -puhelimesta

Sony Xperia 1 II 5G -älypuhelimen esittelyvideotSony Xperia 1 II 5G -puhelimen arvosteluPuhelinvertailussa huipputasoaLaadukas puhelin edullisestiÄlypuhelin on nopeudessaan vailla vertaaHuipputekniikkaa parhailla komponenteillaÄäni hivelee korviasiNauti pelaamisesta ja viihteestä ilman kompromissejaTekniset tiedot - Sony Xperia 1 II 5G

Sony Xperia 1 II 5G -älypuhelimen esittelyvideot

Sony Xperia 1 II 5G -puhelimen arvostelu

"Kyseessä on erinomainen älypuhelin, joka poikkeaa rohkeasti massasta 21:9-näyttöineen ja poikkeavine kamerasovelluksineen." -mobiili.fi

mobiili.fi

Puhelinvertailussa huipputasoa

Puhelinvertailu paljastaa, että Sonyn uutuus on huipputasoa. Älypuhelimen kameralla otat kuvia kuin ammattilainen. Kameran ominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Kamerassa on ensimmäisenä älypuhelimena maailmassa 20 fps:n automaattitarkennus sekä valotuksen lukitus. Lisäksi siinä on automaattivalotus ja -tarkennus, joka toimii 60 kertaa sekunnissa. Automaattitarkennus seuraa silmien liikettä, ja soveltuu hyvin ihmisten ja eläinten kuvaamiseen. Kahdentoista megapikselin kolmoiskamera takaa kuviesi huippulaadun. Puhelimissa hyödynnetään Sony Alpha -kameroiden tekniikkaa, 3DiToF-syvyyskameran tekniikkaa sekä ZEISS-linssien optiikkaa. Älypuhelin mahdollistaa suuren resoluution kuvien lataamisen sekä suoratoistamisen. Videokuvaus mahdollistaa 4 K HDR -tarkkuuden.

Laadukas puhelin edullisesti

Puhelimien hintavertailu osoittaa, että Sony Xperia 1 II 5G:n hinta–laatu -suhde on erittäin hyvä. Älypuhelimen hinta on toimituskuluineen alkaen 1 199 euroa. Xperia 1 II -älypuhelimen ostat esimerkiksi Gigantista, Elisalta, DNA:lta tai Verkkokauppa.comilta. Suomessa violettina ja mustana saatavilla olevassa puhelimessa on lasialumiinirakenne. Näyttöä suojaa Gorilla Glass 6 edessä ja takana, ja käyttöjärjestelmänä on Android 10. Sisäistä muistia on 256 gigatavua ja RAM-muistia 8 gigatavua. 4 000 mAh akkukapasiteettia varmistaa, että puhelin pysyy mukana vauhdissa koko päivän. Puhelin on pölynkestävä sekä myös vedenpitävä IP65/68 luokituksen mukaisesti.

Älypuhelin on nopeudessaan vailla vertaa

Sonyn uutuus on huippuhyvä älypuhelin nopeudessaan ja omassa hintaluokassaan. Se sisältää laadukasta uutuusteknologiaa, joka vastaa tämän päivän kuluttajan tarpeisiin. Tämä puhelin pysyy mukana vauhdissa, eikä hyydy kesken kaiken. Sony Xperia 1 II 5G tukee viiden G:n yhteyksiä alle kuuden gigahertsin taajuusalueilla. Se sisältää Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin ja Snapdragon X 55 5G -modeemipiirin. Kameraratkaisut ja videokamera kelpaavat myös ammattilaiselle, sillä älypuhelimessa on erittäin herkät ja kookkaat kennot ja videokamerassa tuulisuodatin. Tämä laite soveltuu loistavasti myös pelaamiseen.

Huipputekniikkaa parhailla komponenteilla

Uutuus tarjoaa 6,6 OLED ja HDR-näytön. Sormenjälkilukija on puhelimen kyljessä. Siitä löytyy myös Snapdragon 865 -prosessori sekä kolmoiskamera 12 megapikselin resoluutiolla. Kuvasuhde on 21:9, puhelimella on IP65/68-luokitus ja 3,5 millimetrin ääniliitäntä. Näyttöä suojaa kestävä Gorilla Glass 6. Painoa herkulla on 181 grammaa. Järjestelmäpiirinä toimii Qualcomm Snapdragon 865 ja 4 000 mAh:n akku kestää käytössä. ZEISSin linsseissä on käytössä heijastuksia vähentävä pinnoite. Pääkamerassa on 1/1,7 tuuman kenno, aukon koko on f/1,7 ja myös telekamerassa on optinen kuvanvakain.

Ääni hivelee korviasi

Sony Xperia 1 II 5G -älypuhelin sijoittuu puhelinvertailun huipulle myös äänenlaadultaan: 360 Reality Audio mahdollistaa suoratoistopalveluissa parhaan äänenlaadun. Stereokaiuttimet ovat puhelimen etuosassa, jolloin ne takaavat optimaalisen äänen tason. Voit kuunnella myös joko langallisilla tai langattomilla kuulokkeilla. Älypuhelimessa on tänä päivänä jo harvinainen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja Bluetooth 5.1 -yhteys. Dolby Atmos -ääni on kehitetty yhdessä Sony Pictures Entertainmentin kanssa. Ääni ympäröi sinut kuin elokuvateatterissa. Nopealla 5G-yhteydellä voit ladata ja suoratoistaa korkealaatuista ääntä viiveettä. Ääniliitännän oikea ja vasen kanava erottuvat selkeästi.

Nauti pelaamisesta ja viihteestä ilman kompromisseja

Sony Xperia 1 II 5G älypuhelimen näytön kuvasuhde on 21:9. Huippunäyttö soveltuu loistavasti myös pelaamiseen. Sonyn laitteiden yhteensopivuus mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen vaivattomasti PlayStation 4:n DualShock-peliohjaimeen. Nykyaikainen Qualcomm Snapdragon 865-prosessori antaa peleihin potkua, joka ei lopu kesken. Älypuhelin on äärimmäisen nopea, ja akku on hyvin kestävä. Näytön kuva on terävä ja viiveetön, ja värit ovat täyteläiset. Äänet soivat luonnollisina ja korkeatasoisina. Puhelin soveltuu siis sekä kooltaan että muodoltaan pelaamiseen. Voit hetkeksi unohtaa arjen ja todella nauttia pelaamisesta tämän Sonyn kauniin ja toimivan huippu-uutuuden kanssa. Sonyn uutuus tukee 5 G ja Wi-Fi 6 -verkkoja. Sony Xperia 1 II 5G on tulevaisuuden älypuhelin, jollaista on odotettu Suomeen. Älypuhelin vastaa hinnaltaan muita myynnissä olevia eri merkkien huippupuhelimia. Sony Xperia 1 II 5G on kaunis, kestävä ja korkeatasoinen älypuhelin. Nopeudeltaan ja muilta ominaisuuksiltaan se on ainutlaatuinen. Loistava 6,5 tuuman 21:9 CinemaWide 4 K HDR -näyttö ja kolmen objektiivin kamera antavat sinulle ammattimaisen valokuvauksen puitteet, sekä mahdollisuuden nauttia elokuvaelämyksistä elokuvateatteritasoisella kuvan- ja äänentoistolla!

Tekniset tiedot - Sony Xperia 1 II 5G

VäriMusta

SIM-kortin tyyppiNano-SIM

Dual SIMEieSIMEi

IP luokitusIP65/68 vedenpitävä

Käyttöjärjestelmä ja järjestelmävaatimukset

KäyttöjärjestelmäAndroid

Käyttöjärjestelmän tyyppi10

Prosessori

Suorittimen tyyppiQualcomm Snapdragon 865

Suorittimen nopeus (GHz)2,84

Ydinten lukumäärä8

Kamera

Kameroiden lukumäärä3

YökuvaustilaKyllä

Salama/kuvausvaloLED-salama

VideotallennusKyllä

Videotallennuksen resoluutio4K (2160p)

Takakamera 1 - Kameran tyyppiWide

Takakamera 1 - Resoluutio (megapikseliä)12

Takakamera 1 - Maksimiaukkof/1.7

Takakamera 1 - Kennon koko (mm)24

Takakamera 2 - Kameran tyyppiUltrawide

Takakamera 2 - Resoluutio (megapikseliä)12

Takakamera 2 - Maksimiaukkof/2.2

Takakamera 2 - Kennon koko (mm)16

Takakamera 2 - Muut toiminnot124° FoV

Takakamera 3 - Kameran tyyppiTelephoto

Takakamera 3 - Resoluutio (megapikseliä)12

Takakamera 3 - Maksimiaukkof/2.4

Takakamera 3 - Kennon koko (mm)70

Takakamera 3 - Zoomi3x

Etukamera 1 - Kameran tyyppiSelfie

Etukamera 1 - Resoluutio (megapikseliä)8

Etukamera 1 - Maksimiaukkof/2.0

Etukamera 1 - Kennon koko (mm)24

Näyttö

Näyttö (toiminnot)OLED

Lasin tyyppiCorning Gorilla Glass 6

Koko (tuuma)6,50

Näytön resoluutio (pikseliä)3840 x 1644

KosketusnäyttöKyllä

Tallennus ja muisti

Sisäinen RAM-muisti (GB)8,00

Sisäinen tallennustila (GB)256

Yhteensopivat muistikortitMicro SDXCMax. muistikortti1000

Liitännät

2GKyllä

3GKyllä

4GKyllä

5GKyllä

Bluetoothin tyyppi5.1

NFCKyllä

WiFi-standardiWi-Fi 6 (802.11ax)

3.5mm mini-jackKyllä

Toiminnot ja ominaisuudet

Biometrinen tunnistus (kasvojen tunnistus)Kyllä

Biometrinen tunnistus (sormenjälkilukija)Kyllä

Active SyncKyllä

Stereo äänilähtöKyllä

PaikannusjärjestelmäGlonass;GPS

MusiikkitilaKyllä

E-MailKyllä

Kapasiteetti, kulutus ja virta

Langaton latausKyllä

Irrotettava akkuEi

Akun kapasiteetti (mAh)4 000

Mitat ja paino

Korkeus (cm)16,60

Leveys (cm)7,20

Syvyys (cm)0,79

Paino (g)181,00

EAN

EAN-koodi7311271631798