Motorcykellån

Låt Sortter hitta de bästa offerterna på motorcykellån hos olika banker och kreditinstitut. Vi konkurrensutsätter motorcykellånet åt dig – du väljer det bästa erbjudandet.

Motorcykellån

FISVE

Välj lånebelopp

€2000
€15000
€50000

Välj återbetalningstid

1 År
5 År
15 År
288

Månadsbetalning från

tiedot
Kreditgivarna kommer att förse dig med personliga lånepriser vid ansökan. Lånetiden för låneerbjudanden kan vara 1-15 år, räntan 4,5% - 20% och lånebeloppet 500-50 000 €. Exempel: När lånebeloppet är 10 000 €, är räntan 8%, återbetalningsperioden 5 år och öppningsavgiften 150 €, den månatliga avbetalningen 202,76 €, det återbetalningsbara beloppet 12315,6 € och den effektiva räntan 8,99%.

Motorcykellån

När vårens första värmande solstrålar dyker upp lockar tanken om en motorcykel. En motorcykel är en stor investering, som sällan kan finansieras med enbart egna besparingar. Du kan ansöka om ett motorcykellån hos banker, kreditinstitut, motorcykelhandlare eller på nätet. För att hitta det bästa motorcykellånet lönar det sig att konkurrensutsätta lånet innan du fattar ditt beslut. En besparing på en procent i räntemarginalen känns redan tydligt i plånboken.

Sortter konkurrensutsätter motorcykellånet åt dig

Via Sortter kan du hitta bra låneofferter när du planerar att köpa en motorcykel. Vi konkurrensutsätter motorcykellånet hos olika banker och kreditinstitut, du väljer det bästa alternativet.

Hur snabbt får jag offerter på motorcykellån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett motorcykellån via Sortter och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar din låneansökan inom sex timmar under vardagar. För att hitta det bästa motorcykellånet lönar det sig att vänta tills alla banker och kreditinstitut har behandlat din ansökan om motorcykellån. När du loggar in i Sortters tjänst ser du snabbt och enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren för din nya motorcykel.

Kostar det något att konkurrensutsätta motorcykellånet via Sortter?

Det kostar inget att konkurrensutsätta ditt motorcykellån via Sortter, och ansökan förbinder dig inte att ta ett motorcykellån, om du till exempel inte hittar ett erbjudande som du är nöjd med eller väljer att inte skaffa en motorcykel trots allt. Vi får betalt av bankerna och kreditinstituten i gengäld för att de får vara med och konkurrera om ditt motorcykellån. Om du beslutar dig för att ta ett motorcykellån uppstår avtalet mellan dig och långivaren.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme