Motorcykellån

Låt Sortter hitta de bästa offerterna på motorcykellån hos olika banker och kreditinstitut. Vi konkurrensutsätter motorcykellånet åt dig – du väljer det bästa erbjudandet.

Motorcykellån

FISVE

Välj lånebelopp

15000 €

Välj återbetalningstid

5 vuotta
288€

Månadsbetalning från

tiedot
Kreditgivarna kommer att förse dig med personliga lånepriser vid ansökan. Lånetiden för låneerbjudanden kan vara 1-15 år, räntan 4% - 20% och lånebeloppet 1 000-60 000 €. Exempel: När lånebeloppet är 10 000 €, är räntan 7%, återbetalningsperioden 5 år och öppningsavgiften 0 €, den månatliga avbetalningen 198,01 €, det återbetalningsbara beloppet 11880,6 € och den effektiva räntan 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset vain säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

Avainlippu

100 % suomalainen palvelu

Motorcykellån

När vårens första värmande solstrålar dyker upp lockar tanken om en motorcykel. En motorcykel är en stor investering, som sällan kan finansieras med enbart egna besparingar. Du kan ansöka om ett motorcykellån hos banker, kreditinstitut, motorcykelhandlare eller på nätet. För att hitta det bästa motorcykellånet lönar det sig att konkurrensutsätta lånet innan du fattar ditt beslut. En besparing på en procent i räntemarginalen känns redan tydligt i plånboken.

Sortter konkurrensutsätter motorcykellånet åt dig

Via Sortter kan du hitta bra låneofferter när du planerar att köpa en motorcykel. Vi konkurrensutsätter motorcykellånet hos olika banker och kreditinstitut, du väljer det bästa alternativet.

Hur snabbt får jag offerter på motorcykellån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett motorcykellån via Sortter och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar din låneansökan inom sex timmar under vardagar. För att hitta det bästa motorcykellånet lönar det sig att vänta tills alla banker och kreditinstitut har behandlat din ansökan om motorcykellån. När du loggar in i Sortters tjänst ser du snabbt och enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren för din nya motorcykel.

Kostar det något att konkurrensutsätta motorcykellånet via Sortter?

Det kostar inget att konkurrensutsätta ditt motorcykellån via Sortter, och ansökan förbinder dig inte att ta ett motorcykellån, om du till exempel inte hittar ett erbjudande som du är nöjd med eller väljer att inte skaffa en motorcykel trots allt. Vi får betalt av bankerna och kreditinstituten i gengäld för att de får vara med och konkurrera om ditt motorcykellån. Om du beslutar dig för att ta ett motorcykellån uppstår avtalet mellan dig och långivaren.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino