Moottoripyörärahoitus

Sortter etsii sinulle parhaat moottoripyörärahoitustarjoukset eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Me kilpailutamme rahoitustarjoukset, sinä valitset niistä sopivimman. 

Moottoripyörärahoitus

Moottoripyörän ostaminen on monien mielessä kevätauringon paistaessa. Moottoripyörän ostaminen on hankintana melko suuri, eikä koko kauppasummaa välttämättä voi tai kannata rahoittaa säästöillä. Rahoitusta moottoripyörän hankkimiseen voi hakea pankeista, rahoitusyhtiöistä, moottoripyöräliikkeestä tai netistä. Varmistaaksesi parhaan rahoituksen löytämisen, kannattaa rahoitustarjoukset kilpailuttaa ennen valinnan tekemistä. Jo prosentin säästö lainan korkomarginaalissa tuntuu mukavasti kukkarossa.

Sortter kilpailuttaa rahoitusvaihtoehdot moottoripyörän hankintaa varten

Sortter auttaa asiakkaita löytämään reilut rahoitustarjoukset moottoripyörän hankintaan. Toimimme yhteistyössä useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa ja autamme löytämään reiluimman rahoituksen eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden valikoimasta.  Me kilpailutamme rahoitustarjoukset, sinä valitset niistä sopivimman.

Kuinka nopeasti saan rahoituspäätöksen moottoripyörälle?

Rahoituksen hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset rahoitustarjoukset saman tien. Kaikki Sortterin yhteistyökumppanit käsittelevät moottoripyörän rahoitushakemukset arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Löytääksesi halvimman moottoripyörärahoituksen, kannattaakin odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet rahoitushakemuksesi. Näet Sortterin palvelussa aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä. Näin varmistat, että moottoripyörän hankinta tapahtuu parhailla mahdollisilla rahoitusehdoilla. 

Maksaako moottoripyörärahoituksen kilpailuttaminen?

Moottoripyörärahoituksen kilpailuttaminen Sortterin kautta on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua rahoituksen ottamiseen, mikäli et löydä mieleistäsi tarjousta tai mikäli muutatkin mielesi eikä rahoitukselle olekaan tarvetta. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme löytämään reilut rahoitustarjoukset, kun taas pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi Sortterin käyttäjille. Saamme siis palkkamme pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun asiakkuudestasi. Mahdollinen rahoitussopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi pankin tai rahoitusyhtiön välille.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme