Lainavertailu – vertaa pankit ilmaiseksi

Lainavertailu Sortterin avulla on helppoa ja nopeaa. Lähetä hakemus - etsimme sinulle edullisimman lainan.

Pankkien lainavertailu

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Mitä lainavertailu tarkoittaa?

Pankkien ja rahoituslaitosten lainaehdot sekä tarjotut hinnat poikkeavat toisistaan, jonka vuoksi lainavertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan valintaa. Oikein tehty lainavertailu auttaa sinua säästämään lainakustannuksissa ja valitsemaan halvimman lainan. Sortterin kautta saat vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset, näet lainan kustannukset selkeästi eroteltuina ja valmiiksi järjestettynä halvimmasta kalleimpaan. Näin lainavertailu on helppoa ja voit valita saamistasi tarjouksista sinulle halvimman lainan vaivattomasti.

Lainavertailu henkilökohtaisten tarjousten vai alkaen -hintojen perusteella?

Lainavertailu kannattaa tehdä aina henkilökohtaisten lainatarjousten välillä. Pankit ja rahoituslaitokset ilmoittavat yleensä lainalaskureissaan alkaen -hinnat. Tämä johtuu siitä, että ennen lainahakemuksen jättämistä pankit eivät tunne sinua asiakkaana, eivätkä sinun lainatarvettasi. Näin ollen pankkien onkin lähes mahdotonta ilmoittaa ennen lainahakemuksen jättämistä, mitkä ovat todellisuudessa tarjotut lainaehdot- ja hinnat.

Kuinka tehdä lainavertailu luotettavasti?

Lainavertailun voi tehdä luotettavasti vain pyytämällä henkilökohtaiset lainatarjoukset. Näin näet, mitkä ovat sinulle tarjotut lainaehdot. Helpoin tapa tehdä lainavertailu on käyttää lainavertailuun erikoistunutta yritystä. Lainavertailua tekevän yrityksen kautta saat yhdellä hakemuksella useamman lainatarjouksen vertailtavaksesi, eikä sinun tarvitse pyytää lainatarjouksia eri pankeista ja rahoituslaitoksista erikseen. Suomessa on nykyään useampia lainavertailua tekeviä yrityksiä, jotka hakevat sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen puolestasi. Lainavertailua tekevät yritykset saavat palkkionsa pankeilta ja rahoituslaitoksilta vastineeksi siitä, että pankit pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi.

Tarkista ainakin nämä asiat ennen lainavertailun tekemistä

Tarkista ennen lainavertailun tekemistä, että ainakin nämä asiat ovat kunnossa:

Kenen kanssa lainavertailuyritys tekee yhteistyötä

Ennen lainavertailun aloittamista on tärkeää tietää, mihin lainahakemuksesi ja henkilötietosi päätyvät sekä kenen kanssa lainavertailuyritys tekee yhteistyötä. Jos et löydä lainavertailusivulta tietoa yhteistyökumppaneista, kannattaa arvioida haluatko käyttää kyseistä palvelua.          

Lainavertailuyrityksen yhteystiedot

Aivan kuten verkko-ostoksia tehdessä, myös lainavertailua tehdessä kannattaa aina tarkistaa kuka on lainavertailun takana. Jos et löydä lainavertailusivulta yrityksen perustietoja sekä puhelinnumeroa, asiakaspalvelun aukiolo -aikoja, sähköpostiosoitetta tai fyysistä osoitetta, kannattaa pohtia onko kyseinen sivusto sinulle oikea paikka tehdä lainavertailu.

Toimiiko lainavertailusivu välikätenä vai yhteistyössä pankkien ja rahoituslaitosten kanssa?

Kaikki lainavertailusivut eivät toimi suoraan yhteistyössä pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, vaan toimivat välikätenä sinun ja lainavertailua tekevän yrityksen välillä. Tässä tapauksessa lainavertailua tekevä yritys on ulkoistanut markkinointinsa osittain tai kokonaan alihankkijoilleen. Tämän tiedon löytäminen ei aina ole yksinkertaista, mutta se tulisi löytyä viimeistään sivuston ehdoista tai tietosuojakäytännöistä. Tehdessäsi lainavertailun Sortterin kautta voit olla varma siitä, että toimimme aina suoraan yhteistyössä pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, eikä sinun tarvitse huolehtia mihin tarkoituksiin tietojasi käytetään.

Markkinointilupa

Voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti asiakkaalta tulee kysyä markkinointilupa erikseen. Tarkista ennen lainavertailun tekemistä, että markkinointilupa kysytään sinulta asianmukaisesti. Mikäli lupaa ei syystä tai toisesta kysytä erikseen, kannattaa arvioida kahteen kertaan haluatko käyttää kyseistä lainavertailua.

Tarkista nämä asiat ennen lainan valintaa

Lainavertailu on hyödyksi vain, kun se on tehty oikein ja voit valita helposti saamistasi tarjouksista halvimman lainan.

Millä perusteella lainavertailu on tehty

Lainavertailussa tulisi aina suositella asiakkaalle edullisinta lainaa ja näin onneksi useimmat lainavertailua tekevät yritykset myös tekevät. Valitettavasti jotkin lainavertailusivut saattavat kuitenkin suositella lainaa myös muilla perusteilla, kuten lainavertailua tekevän yrityksen saaman palkkion mukaan. Jos lainavertailun tehtyäsi sinulle suositellaan jotakin muuta kuin edullisinta vaihtoehtoa, kannattaa kellojen soida. Lainavertailu Sortterin kautta tehdään aina sinun etuasi ajatellen ja järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisimmasta kalleimpaan.

Voit lukea täältä lisää, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon lainatarjousta valitessa.

Lainavertailu Sortterin avulla

Me Sortterilla haluamme auttaa sinua säästämään lainakustannuksissa ja löytämään parhaat lainatarjoukset. Tehdessäsi lainavertailun meidän kauttamme voit olla varma, että olet hyvissä käsissä ja toimimme seuraavien periaatteiden mukaisesti:

  • Toimimme suoraan yhteistyössä pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa ja kilpailutamme lainahakemuksesi aina kaikilla kumppaneillemme löytääksemme sinulle edullisimman lainan. Kumppanimme löydät täältä.
  • Suosittelemme sinulle halvinta saamaasi lainatarjousta ja listaamme saamasi tarjoukset edullisuus -järjestyksessä
  • Lainavertailu kauttamme on sinulle aina maksutonta ja sitoumuksetonta
  • Näytämme kaikki lainaan liittyvät kustannukset selkeästi, jotta parhaan lainatarjouksen valinta on sinulle helppoa
  • Kun vertailet ja valitset lainan kauttamme, saat lainallesi parhaan koron takuun
  • Olemme suomalainen yritys ja tavoitat meidät tarvittaessa niin puhelimitse, kuin sähköpostitsekin. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot ja aukioloajat täältä.

Siirry lainavertailuun ja hae lainatarjoukset Sortterin avulla

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat