Lainaa yhteishakijan kanssa jopa 60 000 €

Hae lainaa yhteishakijan kanssa, voit saada paremman korkotarjouksen ja suuremman lainasumman kuin yksin hakiessa.

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
210 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 8,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 210 €, takaisinmaksettava summa 12 610 € sekä todellinen vuosikorko on 9,96 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 8,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 210 €, takaisinmaksettava summa 12 610 € sekä todellinen vuosikorko on 9,96 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa yhteishakijan kanssa, voit saada paremman korkotarjouksen ja suuremman lainasumman kuin yksin hakiessa.

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Lainanmyöntäjille on taloudellisesti järkevintä lainata rahaa asiakkaille, jotka pystyvät lainan varmimmin maksamaan takaisin. Tämän takia voit saada lainaa yhteishakijan kanssa varmemmin ja paremmilla ehdoilla, kuin yksin haettuna. Varmempi takaisinmaksukyky mahdollistaa matalamman korkotason, koska riski on lainoittajan kannalta huomattavasti pienempi.

Samoin on lainasumman kanssa: jos lainan ottaa useampi maksukykyinen hakija, luottolaitos voi varmemmin luottaa, että asiakas maksaa lainan sovitusti takaisin. Riskit ovat siten luottolaitokselle pienemmät.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Milloin yhteishakija lainalle kannattaa?

Yhteishakija kannattaa lähes kaikissa lainoissa edullisemman korkotason vuoksi. Voit selvittää helposti lainatarjouksen yhteishakijan kanssa Sortterin puolueettomassa lainavertailussa.

Muista kuitenkin, että yhteishakija on vastuussa lainasta samoin kuin pääasiallinen hakijakin. Eli jos laina jää jostain syystä maksamatta, vastaa rinnakkaishakija lainasta kuten omastaan. Jokainen laina onkin ehdottoman tärkeää ottaa vasta sitten, kun sen takaisinmaksukyky on varmistettu.

Näin haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Saanko lainaa ilman rinnakkaishakijaa?

Lainamahdollisuuksissa ja -tarjouksissa katsotaan aina kokonaisuutta. Jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja sinulla on säännölliset tulot, voit useimmissa tapauksissa saada lainaa myös ilman rinnakkaishakijaa.

Jos hakemasi lainasumma on kuitenkin suurempi, rinnakkaishakija voi olla hyödyksi lainan myöntämisen ja toivotun lainasumman saamisen kannalta.

Rinnakkaishakijan luottotiedot

Lainaa hakiessa myös rinnakkaishakijan luottotiedot tarkistetaan.

Lainan hakeminen tai kilpailuttaminen eivät sido sinua mihinkään. Voit siis hyvin testata, millaisia lainatarjouksia sinun on mahdollista saada yksin tai sopivan rinnakkaishakijan kanssa.

Tavoitat nämä pankit yhdellä hakemuksella

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo

Voiko lainan maksaa takaisin etukäteen, jos lainassa on rinnakkaishakija?

Käytännössä kaikki lainat voi maksaa pois lainasopimusta nopeammassa tahdissa. Lainan nopeampi maksaminen onnistuu niin kulutusluotoissa, kuin esimerkiksi ajoneuvolainoissakin. Lainan ehdot kannattaa kuitenkin tarkistaa aina ennen lainan nostamista, jotta lainan takaisinmaksun hetkellä ei tule yllätyksiä.

Rinnakkaishakija ei vaikuta lainan takaisinmaksuehtoihin heikentävästi. Kumpi tahansa hakijoista voi maksaa lainan takaisin pankille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainan hakemisesta yhdessä

 • Rinnakkaishakija laskee useimmiten lainan riskitasoa luotottajan näkökulmasta, joten yhteishakijan ansiosta on mahdollista saada parempi lainatarjous.

 • Voit hakea lainaa hyvin yksinkin, mutta voit saada paremman tarjouksen yhteishakijan kanssa.

 • Ei, lainan hakeminen ja vertailu ovat aina ilmaisia Sortterin lainavertailussa.

 • Ei, voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä sopivimman.

 • Rinnakkaishakijan on oltava täysi-ikäinen, hänellä on oltava säännölliset tulot ja suomalainen henkilötunnus. Rinnakkaishakijan ei kuitenkaan tarvitse asua samassa osoitteessa tai olla samasta perheestä ensisijaisen, eli lainan päähakijan kanssa.

Täytä hakemus ja hae lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa tarkoittaa tilannetta, jossa lainalla on pääasiallisen hakijan lisäksi myös toinen hakija. Molemmat hakijat vastaavat lainasta kuten omastaan. Jos jompikumpi hakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin, tulevat lainan maksuerät maksettavaksi toiselle hakijalle.

Kun lainaa haetaan yhdessä yhteishakijan kanssa, lainaan on usein mahdollista saada pienempi korkotaso tai lainasumma voi olla suurempi kuin yksin haettaessa. Tämä pätee sekä vakuudellisiin, että ilman vakuuksia myönnettäviin lainoihin.

Lainansaantimahdollisuudet paranevat myös tilanteessa, jossa pääasiallisella hakijalla on esimerkiksi epäsäännölliset tulot. Tällöin vakaammassa taloudellisessa tilanteessa oleva rinnakkaishakija saattaa parantaa lainansaannin mahdollisuuksia merkittävästi.

Muista aina lainaa hakiessasi kuitenkin kohtuus. Älä hae lainaa, jota et pysty maksamaan takaisin tai jonka kuukausierä on liian suuri ja se ajaa taloutesi liian tiukille.

Joustoluoton hakeminen puhelimella

Joustavaa lainaa eri elämäntilanteisiin

Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voit hakea jopa 60 000 €. Vertaile Sortterin avulla joustoluottoja.
Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen onnistuu myös rinnakkaishakijan kanssa

Lainojen yhdistäminen voi pienentää lainoista kertyviä kuluja ja maksueriä. Voit yhdistää vanhat lainasi Sortterin palvelussa.