Valitse lainasumma

10000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
194€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa.

Lainanmyöntäjille on taloudellisesti järkevintä lainata rahaa mahdollisimman varmasti takaisin maksaville  asiakkaille. Tämän myötä turvallisempi ja varmempi takaisinmaksukyky mahdollistaa matalamman korkotason, sillä riski on lainoittajan kannalta huomattavasti pienempi. 

Samoin on lainasumman kanssa, mikäli lainalla on useampi maksukykyinen hakija, on luottolaitoksen riski sille, ettei kumpikaan lainan hakijoista voisi maksaa lainaa takaisin reilusti yhtä hakijaa pienempi. 

Milloin yhteishakija lainalle kannattaa?

Yhteishakija kannattaa lähes kaikissa lainoissa korkotason vuoksi. Voit selvittää helposti lainatarjouksen yhteishakijan kanssa Sortterin puolueettomassa lainavertailussa.

Muista kuitenkin, että yhteishakija on vastuussa lainasta samoin kuin pääasiallinen hakijakin. Eli jos laina jää jostain syystä maksamatta, vastaa rinnakkaishakija lainasta kuten omastaan. Jokainen laina onkin ehdottoman tärkeää ottaa vain kun sen takaisinmaksukyky on varmistettu.

Saanko lainaa ilman rinnakkaishakijaa?

Lainamahdollisuuksissa ja tarjouksissa katsotaan aina kokonaisuutta. Jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja sinulla on säännölliset tulot, voit useimmissa tapauksissa saada lainaa myös ilman rinnakkaishakijaa. Kuitenkin, mikäli hakemasi lainasumma on suurempi, voi rinnakkaishakija olla se tekijä joka mahdollistaa lainan myöntämisen.

Rinnakkaishakijan luottotiedot

Myös rinnakkaishakijan luottotiedot tarkistetaan. Lainan hakeminen tai kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, joten voit hyvin testata minkälaiset lainatarjoukset saat yksin tai sopivan rinnakkaishakijan kanssa.

Voiko lainan maksaa etukäteen jos lainassa on rinnakkaishakija?

Käytännössä kaikki lainat voi maksaa pois lainasopimusta nopeammassa tahdissa. Lainan ehdot kannattaa tarkistaa aina ennen lainan nostamista. Rinnakkaishakija ei vaikuta lainan takaisinmaksuehtoihin heikentävästi, ja  lainan voi maksaa takaisin kumpi vain lainan hakijoista.

Kysymyksiä ja vastauksia lainan hakemisesta yhdessä

Miksi lainalle kannattaa ottaa rinnakkaishakija?

suljeavaa

Rinnakkaishakija laskee useimmiten lainan riskitasoa luotottajan näkökulmasta, joten yhteishakijan ansiosta voi saada paremman lainatarjouksen.

 Onko yhteishakija pakollinen?

suljeavaa

Voit hakea lainaa hyvin yksinkin, mutta voit saada paremman tarjouksen yhteishakijan kanssa.

 Maksaako yhteishakijan liittäminen lainahakemukselle?

suljeavaa

Ei, lainan hakeminen ja vertailu on aina ilmaista Sortterin lainavertailussa

Jos saan lainatarjouksen, onko se hyväksyttävä heti?

suljeavaa

Ei, voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä sopivimman.

Kuka voi toimia rinnakkaishakijana?

suljeavaa

Rinnakkaishakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus, tulot sekä hänen tulee olla täysi-ikäinen. Hänen ei kuitenkaan tarvitse asua samassa osoitteessa tai olla samasta perheestä ensisijaisen hakijan kanssa.

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa pähkinänkuoressa.

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa tarkoittaa tilannetta, jossa lainalla on pääasiallisen hakijan lisäksi toinen hakija. Molemmat hakijat vastaavan lainasta kuten omastaan, eli jos jompikumpi hakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin, tulevat lainan maksuerät maksettavaksi toiselle hakijalle. Yhteishakijan kanssa lainaa haettaessa voidaan saada usein pienempi korkotaso tai suurempi lainasumma. Lisäksi tilanteissa, joissa pääasiallisella hakijalla on esimerkiksi epäsäännölliset tulot, voi vakaammassa taloudellisessa tilanteessa oleva rinnakkaishakija lisätä lainansaannin mahdollisuuksia merkittävästi. Muista aina lainaa hakiessasi kuitenkin kohtuus, ja älä hae lainaa jota et pysty maksamaan takaisin, tai joka ajaa taloutesi liian tiukille.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.