Lainaa nopeasti 60 000 euroon asti

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Lähetä hakemus, vertaile pankit ja nosta laina heti tilillesi jopa samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Lainalaskuri – laske sopiva kuukausierä

Valitse lainasumma

5 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
125 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 125 €, takaisinmaksettava summa 5 987 € sekä todellinen vuosikorko on 9,52 %.
Parhaan koron takuu | Sortter
 • usp item

  Parhaan koron takuu Lue lisää

 • usp item

  100 % asiakkaan puolella

 • usp item

  100 % ilman piilokuluja

 • usp item

  100 % suomalainen palvelu

4,5
Perustuu 101 arvosteluun.
powered by

Hae lainaa heti, saat rahat tilille nopeasti

Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainaa nopeasti, kun ilmoitat hakemuksessa kysytyt tiedot oikein ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin.

Lainat kannattaa kilpailuttaa myös silloin, kun rahan tarve yllättää ja laina tarvitaan nopeasti tilille. Voit kilpailuttaa edullisen lainan Sortterin maksuttomassa lainavertailussa.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Haettaessa lainaa äkillisesti ilmenneeseen tarpeeseen, saattaa vakuuksien järjestämiseen kuluva aika tuntua liian pitkältä. Näissä tilanteissa vakuudeton kulutusluotto on usein nopein tapa järjestää tarvittava rahasumma.

Vakuuksien tarkoituksena on turvata lainanmyöntäjän lainaama pääoma tilanteessa, jossa lainan takaisinmaksu ei onnistu. Jotta lainanmyöntäjä voisi arvioida annetun vakuuden arvon, tarvitaan usein aikaa vieviä lisäselvityksiä, kuten asunnon arvon määrittäminen. Lähes aina vakuuksien käsittely ja niiden järjestäminen vie useita päiviä, jopa viikkoja. Viikkojen odotus kiireisessä tilanteessa on turhauttavaa, jolloin vakuudeton laina voi olla ainoa tapa järjestää rahoitus riittävän nopeasti.

Lainan hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Nopean lainan kilpailuttaminen

Vaikka lainalla olisikin kiire, on tärkeää muistaa kilpailuttaa lainat ennen lainasopimuksen tekemistä. Kilpailutus tapahtuu vain muutamassa minuutissa, ja lainan saa tilille sutjakalla aikataululla kilpailuttamisesta huolimatta.

Etuja, joita lainan vertailija saa:

 • Vertailun avulla säästyy aikaa. Sortterin palvelussa on mahdollista saada lainatarjous usealta toimijalta yhdellä ainoalla hakemuksella. Useamman lainatarjouksen hakeminen yhdellä hakemuksella on ajankäytöllisesti järkevää silloin, kun lainalla on kiire.
 • Voit saada lainan edullisemmin vertailun avulla. On todennäköisempää saada parempi ja edullisempi lainatarjous, kun laina kilpailutetaan usean luotonmyöntäjän kesken yhden sijasta.
 • Monta lainatarjousta. Jos lainaa hakee vain yhdeltä tai muutamalta lainantarjoajalta, on todennäköisyys sopivan lainan löytymiselle pienempi kuin silloin, jos lainanantajat vertaillaan kattavasti.

Sortterin asiakkaiden arvioita

 • profile image
  lasse laine
  7.12.2021 klo 7.01.59

  Helppo nopea paras👌

 • profile image
  Reijo Valminen
  12.11.2021 klo 16.46.24

  Tietojen syöttö oli helppoa ja jaksotettu hyvin. Tosin tarvittavista liitteistä voisi kertoa ennakkoon, heti alussa huomioiden lainan antajien vaatimukset. Kun saa tarjoukset ja valitsee niistä jonkun, niin silloin viimeistään pitäisi olla tieto tarvittavista asiakirjoista, koska liitteitä joutuu hakemaan sieltä ja täältä. Ehkä selitykseni on vaikeampi kuin itse asia.;--) Kohdallani sattui niin että täyttäessäni tietoja lainan antajalle niin Sortter lähetti viestin että allekirjoita laina, vaikka olin tekemässä sitä juuri. Tämä hämmensi, että mitä pitää tehdä. Kaikkiaan asia hoitui melko hyvin.

 • profile image
  Marjut Mäki-Uuro
  10.11.2021 klo 6.40.16

  Nopea palvelu, kyselyihin ja sähköpostiin vastattiin nopeasti

 • profile image
  Heidi Kuusi
  27.9.2021 klo 18.17.14

  Nopeaa palvelua ja tarjouksia tuli usealta lainantarjoalta, josta oli helppo valita mieleinen. Käsittely sujui mutkattomasti ja tarvittavat liitteet käsiteltiin nopeasti. Rahat tilillä muutamassa päivässä.

 • profile image
  Ritva Lahti
  17.8.2021 klo 7.18.08

  Erittäin helppo ja nopea 👍 Jopa Seniorilta homma hoitui sutjakasti 😊💯🌹

Nopean lainan hinta

Lainan hintaan vaikuttavat useammat seikat, kuten oma tulotaso, riskiprofiili ja muiden mahdollisten luottojen tilanne. Hyvin hoidetut talousasiat auttavat saamaan lainan edullisemmin.

Myös nopeasti myönnettävien lainojen hintataso on edullinen, kunhan lainatarjouksen valitsee huolella tehdyn vertailun pohjalta.

Sortterin avulla vertaat lainojen hinnat nopeasti ja kattavasti. Saat sinulle tehdyt henkilökohtaiset lainatarjoukset, joiden korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeimmillaan 20 %. Palvelussamme voit järjestää saamasi luottotarjoukset haluamallasi tavalla hinnan, kuukausierän tai pienimmän todellisen vuosikoron mukaan.

Palvelussamme kilpailutetulla lainalla on parhaan koron takuu, ja hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen, mikäli löydät nostamasi lainan myöhemmin muuta kautta halvemmalla.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille?

Lainan myöntämisen nopeus vaihtelee hieman luotonmyöntäjittäin. Useimmiten laina voidaan saada tilille jopa hakemuksen jättöpäivänä.

Jos lainalla on kiire, lainan myöntämistä voi nopeuttaa ja edesauttaa ottamalla pyydettävät dokumentit hyvissä ajoin esille.

 1. Palkkalaskelma. Yleisimmin pyydetty dokumentti on palkka- tai eläkelaskelma. Varaudu skannaamaan tai ottamaan valokuva mahdollisimman tuoreesta palkka- tai eläkelaskelmasta.
 2. Verotuspäätös. Verotuspäätös löytyy OmaVero-palvelusta, josta sen voi helposti tallentaa omalle tietokoneelle. Verotuspäätöstä voidaan kysyä, jos olet ollut nykyisessä työpaikassa vasta muutaman kuukauden.
 3. Yrityksen tilinpäätöstiedot. Tämä koskee vain yrittäjiä. Lataa yrityksen tuloslaskelma ja tilinpäätöstiedot valmiiksi sähköisessä muodossa.

Voit tehdä lainahakemuksen ja saada lainatarjoukset myös ilman näitä dokumentteja, mutta joskus pankit haluavat nähdä todistuksen ilmoitetuista tuloista ennen lainan siirtämistä tilille.

Kilpailuta lainasi jo tänään

Nopean lainan käyttökohteita

Useimmiten nopea ja äkillinen tarve lainalle tulee eteen yllättäen. Lainaa saattaa tarvita nopeasti esimerkiksi tärkeän laitteen rikkoutuessa tai äkillisten elämänmuutosten johdosta.

Esimerkiksi avioero, asunnon lämmitysjärjestelmän rikkoutuminen tai autossa ilmennyt vika voivat olla tilanteita, joissa rahantarve on akuutti.

Varmista edullisin rahoitus myös kriisitilanteissa

Kun äkillinen rahantarve yllättää, ensimmäinen lainatarjous saattaa tuntua houkuttelevalta. Tällöin kannattaa kuitenkin malttaa hetki ja varmistaa huolellisesti, että lainan kustannukset ovat mahdollisimman edulliset.

Sortterin avulla lainojen vertailu on yhtä nopeaa kuin lainan hakeminen vain yhdestä, ensimmäisenä mieleen tulevasta pankista.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Nopea hankinta luottokortilla vai lainalla?

Useiden suomalaisten lompakosta löytyy ainakin yksi luottokortti, joskus jopa useampia. Missä tilanteissa luottokortilla kannattaa maksaa äkillisesti ilmennyt hankinta tai hoitaa muu pikainen rahantarve?

Luottokortin etu on nopeus. Raha on heti käytettävissä luottokortin luottorajaan saakka mahdollisten päiväkohtaisten luottokortin turvarajojen puitteissa. Äkillisessä rahantarpeessa luottokortin huonoja puolia ovat sen mahdollisesti korkeampi hinta, eli korkotaso. Lisäksi pankki perii nostopalkkioita käteisnostoista ja muita luottokuluja, kun siirretään rahaa luottokortilta tilille.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Nopein laina voi olla myös hybridimallin mukainen

Luottokorttiyhtiöt tarjoavat usein korotonta maksuaikaa luotolla tehdyille ostoksille. Näissä tilanteissa nopein ja edullisin tapa hoitaa akuutti rahantarve voi olla hybridimalli, jossa ostos maksetaan ensin luottokortilla. Tämän jälkeen luottokortille kertynyt velka kilpailutetaan ja korvataan edullisemmalla lainalla ennen kuin luottokortin korot alkavat juosta.

Alla hybridimalli on selitetty askel askeleelta.

 1. Varmista, että luottokorttiyhtiösi tarjoaa korotonta maksuaikaa luotolla tehdyille ostoille. Tarkista, kuinka pitkä koroton maksuaika on.
 2. Tee hankinta luottokortilla.
 3. Kilpailuta luottokorttivelkaa vastaava laina Sortterin lainapalvelussa.
 4. Jos kulutusluotto on edullisempi kuin luottokortin korko, nosta laina.
 5. Maksa koko luottokorttivelka pois nostamallasi lainalla.
 6. Maksa laina takaisin pankille tai rahoitusyhtilölle sovituissa maksuerissä.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Nopea laina yritykselle

Yritysten rahoitustarpeet ovat usein yksityisten tarpeita moninaisempia. Kannattavakin liiketoiminta saattaa tarvita pikaista apua rahoituksen muodossa esimerkiksi hankintoihin tai asiakkaiden maksuviivästysten seurauksena. Myös yllättäen eteen ilmestyvät mahdollisuudet liiketoiminnan kasvattamiseen saattavat vaatia perinteisiä rahoitusinstrumentteja nopeampaa reagointia.

Tällöin pikainen lainansaanti voi olla se tekijä, joka mahdollistaa yrityksen nopean kehitysloikan. Sortterin lainavertailupalvelua voi käyttää maksutta myös yrityslainojen vertailuun.

Henkilöyhtiöille niin sanotun yrittäjälainan ottaminen omiin nimiin voi olla järkevää, sillä yksityisluottojen takaisinmaksuajat ovat usein yritysluottoja pidempiä.

Myös yritys- ja yrittäjälainoja on mahdollista vertailla Sortterin verkkopalvelussa. Tutustu vertailupalveluumme ja lähetä lainahakemus.