Lainaa nopeasti

Modernit rahoituslaitokset tarjoavat lainaa nopeasti, kun hakemuksessa on kaikki tiedot ja liitteet kohdallaan sekä hakija on hoitanut raha-asiansa hyvin. Kun rahan tarve tulee yllätyksenä, silloin ehdottomasti kannattaa kilpailuttaa laina useamman luotonmyöntäjän kesken.

Valitse lainasumma

1000 €

Valitse laina-aika

2 vuotta
49€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.

Nopean lainanhaku heti

Mikäli tarvitset lainaa nopeasti, voit siirtyä suoraan kilpailuttamaan edullista lainaa Sortterin maskuttomaan lainavertailuun. Siirry lainavertailuun tästä

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Haettaessa lainaa nopeasti ilmenneeseen tarpeeseen, voi vakuuksien järjestämiseen kuluva aika olla liian pitkä. Näissä tilanteissa vakuudeton kulutusluotto on usein nopein tapa järjestää tarvittava rahasumma.  Vakuuksien tarkoituksena on turvata lainanmyöntäjän lainaama pääoma tilanteessa, jossa lainan takaisinmaksu ei onnistu. Jotta lainanmyöntäjä voisi arvioida annetun vakuuden arvoa, tarvitaan usein selvityksiä (esimerkiksi asunnon arvo) ja näiden arviointia. Melkein aina vakuuksien käsittely ja niiden järjestäminen viekin useita päiviä, jopa viikkoja. Viikkojen odotus kiireisessä tilanteessa voi olla liikaa, jolloin vakuudeton laina voi olla ainoa tapa järjestää rahoitus riittävän nopeasti.

Nopean lainan kilpailuttaminen

Vaikka lainalla olisikin kiire, on lainan kilpailuttaminen useimmissa tapauksissa järkevin tapa aloittaa nopean lainan etsiminen.

Etuja, joita lainan vertailija saa:

 1. Ajansäästö.

Sortterin palvelussa voi saada lainatarjouksen usealta toimijalta yhdellä ainoalla hakemuksella. Kun lainalla on kiire on useamman lainatarjouksen hakeminen yhdellä hakemuksella ajankäytöllisesti mielekästä.

 1. Todennäköisesti edullisempi hinta. 

Kun lainan kilpailuttaa usean luotonmyöntäjän kesken, on todennäköisempää löytää parempi lainatarjous kuin kysymällä vain yhdeltä toimijalta.

 1. Mahdollisuus useampiin lainatarjouksiin

Jos lainaa hakee vain yhdeltä tai muutamalta lainantarjoajalta, on todennäköisyys sopivan lainan löytymiselle pienempi, kuin useamman lainanantajan kesken vertaillussa lainassa

Nopean lainan hinta

Sortterin lainavertailupalvelussa on nopea prosessi. Lainan hintaan vaikuttaa useampi seikka, kuten oma tulotaso, riskiprofiili ja muiden mahdollisten luottojen tilanne. Hintataso kuitenkin Sortterin lainavertailun kautta nostetuissa lainoissa on yhtä edullinen huolimatta lainan kiireellisyydestä. Heinäkuussa 2020 voimaan astunut väliaikainen korkokatto asettaa vakuudettomien luottojen maksimikoron 10 % tasolle, joten yli 10 % korolla olevia lainatarjouksia ei tarjota – unohtamatta Parhaan koron takuuta, joka myönnetään kaikkiin Sortterin lainavertailupalvelussa kilpailutettuihin lainoihin.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille?

Lainanmyöntämisen nopeus vaihtelee hieman luotonmyöntäjittäin. Useimmiten laina voidaan saada tilille jopa hakemuksen jättöpäivänä. Mikäli lainalla on kiire, voi lainan myöntämisen nopeutta parantaa varautumalla muutamilla usein pyydetyillä dokumenteilla.

 1. Palkkalaskelma – yleisimmin pyydetty dokumentti on palkka- tai eläkelaskelma. Varaudu skannaamalla mahdollisimman tuore palkka- tai eläkelaskelma tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ennen lainanhakua.
 2. Verotuspäätös – verotuspäätös löytyy OmaVero-palvelusta, ja sen voi helposti tallentaa omalle tietokoneelle. 
 3. Yrityksen tilinpäätöstiedot – tämä koskee vain yrittäjiä. Lataa yrityksen tuloslaskelma sekä tilinpäätöstiedot valmiiksi sähköisessä muodossa.

Kaikissa lainahakemuksissa ei tarvitse toimittaa dokumentteja, mutta niiden hankkiminen on yleensä tarpeen nopean lainapäätöksen turvaamiseksi. Mikäli dokumentteja ei löydy sähköisessä muodossa, voi dokumentit toimittaa aina myös postitse luotonmyöntäjille.

Nopean lainan käyttökohteita

Useimmiten nopea ja äkillinen tarve lainalle tulee eteen jonkin tärkeän laitteen rikkoutuessa yllättäen. Esimerkiksi rikkoutunut asunnon lämmitysjärjestelmä tai autossa ilmennyt vika voivat olla tilanteita joissa rahantarve on akuutti. 

Varmista edullisin rahoitus myös kriisitilanteissa

Nopean rahantarpeen yllättäessä, esimerkiksi auton rikkoutuessa, voi huoltoliikkeiden tarjoamat rahoitusvaihtoehdot tuntua hyvältä ratkaisulta ongelman hoitamiseen. Vaikka niin toisinaan onkin, ei tarvittavan summan kilpailuttaminen ja hintatason varmistaminen kulutusluottona maksa mitään. Se voi kuitenkin tuoda pidemmän aikavälin säästöjä, samoin kuin pienemmän kuukausierän akuutin rahatarpeen hoituessa yhtä nopeasti ja tehokkaasti.

Nopea hankinta luottokortilla vai lainalla?

Useiden Suomalaisten lompakosta löytyy luottokortti, tai jopa useampia. Missä tilanteissa luottokortti on järkevin tapa maksaa pikaisesti ilmennyt hankinta tai korjaus? Luottokortin etu on nopeus. Raha on heti käytettävissä luottokortin luottorajaan saakka (huomioiden mahdolliset päiväkohtaiset turvarajat). Kuitenkin, luottokortin huonoja puolia pikaisiin tarpeisiin on sen mahdollisesti korkeampi hintataso, sillä luottokorttien korot eivät kuulu vuoden 2020 tilapäisen 10 % korkokaton piiriin. Myös luottokortilta rahan nostaminen käteiseksi on usein kalliimpaa kuin suorien ostosten teko.

Nopein laina voi olla ”hybridi”

Luottokorttiyhtiöt useimmiten tarjoavat maksutonta maksuaikaa luotolla tehdyille ostoksille. Näissä tilanteissa nopein ja edullisin tapa hoitaa akuutti rahantarve voi olla ”hybridimalli”, jossa ostos maksetaan ensin luottokortilla, ja sen jälkeen nostetaan edullinen kulutusluotto, jolla maksetaan luottokorttilaina pois ennen kuun korot ja kulut alkavat juosta.

Hybridimalli askel askeleelta:

 1. Varmista, että luottokorttiyhtiösi tarjoaa maksutonta maksuaikaa luotolla tehdyille ostoille, ja kuinka pitkä maksuaika on.
 2. Tee hankinta luottokortilla
 3. Kilpailuta summaa vastaava kulutusluotto Sortterin lainavertailussa
 4. Mikäli kulutusluotto on edullisempi kuin luottokortin korko, nosta laina
 5. Maksa koko luottokorttivelka pois kulutusluotolla
 6. Maksa kulutusluotto sovituissa maksuerissä.

Nopea laina yritykselle

Yritysmaailmassa rahoitustarpeet ovat usein moninaisempia kuin yksityisten tarpeissa. Hyvinkin kannattava liiketoiminta voi tarvita pikaista apua esimerkiksi asiakkaiden pidempien maksuaikojen takia. Toisaalta yllättäen eteen ilmestyvät mahdollisuudet liiketoiminnan kasvattamiseen voivat vaatia perinteisiä rahoitusinstrumentteja nopeampaa reagointia, jolloin nopea lainansaanti voi olla se tekijä joka mahdollistaa yrityksen nopean kehitysloikan. Sortterin lainavertailupalvelua voi käyttää maksutta myös yrityslainojen vertailuun

Henkilöyhtiöille voi lainan ottaminen myös ”omiin nimiin” ns. yrittäjälaina olla järkevää, sillä yksityisluottojen takaisinmaksuajat voivat usein olla pidempiä kuin yritysluotoissa.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino