Lainaa tarpeesi mukaan

Hae lainaa Sortterin kautta ja löydät helposti parhaat lainat vertailtavaksesi eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Löytäessäsi sopivan lainatarjouksen, lainan hyväksyminen ja nostaminen on helppoa. Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan aina 50 000 € asti.

Auto

Auto

Lainan ottaminen voi olla edullisempi tapa rahoittaa autohankinta, kuin autokaupan tai oman pankin kanssa tehty rahoitussopimus. Autolainan avulla olet käteisostaja, joka onkin paras mahdollinen tilanne unelmien auton hankinnassa.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Olemassa olevien velkojen ja lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi auttaa kulujen hallinnassa. Lainoja yhdistämällä lainakustannukset voivat pienentyä ja palvelumaksut vähentyä. Näin sinulle jää enemmän rahaa kuukaudessa käyttöön.

Remontti

Remontti

Kodin remontointi lisää asunnon arvoa, joten remontoimalla sijoitat omaan omaisuuteesi.

Sisustus

Sisustus

Sisustamalla teet asunnosta kodin ja parannat kodin viihtyisyyttä. Sisustuslaina sopii niin kodin kuin vapaa-ajan asunnon sisustamisen rahoittamiseen.

Vene

Vene

Veneily on sijoitus omaan vapaa-aikaan. Venelainan avulla olet käteisostaja, mikä on paras mahdollinen tilanne veneen hankinnassa, hankitpa veneen sitten yksityishenkilöltä tai veneliikkeestä.

Häät

Häät

Häät ovat tunnetusti ne parhaimmat juhlat, joista syntyy koko loppuelämän kestäviä muistoja. Häälainan avulla voitte pitää mieleisenne juhlat, eikä vieraslistan pituudesta tai juhlapaikan valinnassa tarvitse karsia.

Loma

Loma

Itseensä kannattaa aina sijoittaa ensimmäisenä. Virkeä mieli parantaa jaksamista arjessa ja lomalla mieli lepää. Lomalainan avulla saat enemmän vaihtoehtoja niin itse lomakohteeseen, kuin hotelli - ja lentovalintoihinkin.

Arjen hankinnat

Arjen hankinnat

Joskus eteen tulee tilanteita, joissa arki yllättää. Sortterin avulla vertaat lainat kätevästi myös arkisiin hankintoihin, kuten vaikkapa kodinkonehankintoihin tai autohuoltoon.

Tontti tai kiinteistö

Tontti tai kiinteistö

Unelmien kohde tiedossa, rahoitus vielä järjestämättä? Vakuudettoman lainan ottaminen osaksi tontin tai kiiteistön rahoitusta on nopea tapa päästä käsiksi haluamaasi kohteeseen.

Yritystoiminta

Yritystoiminta

Lyhytaikainen pääomatarve yritystoiminnassa voi ratketa helpoiten vakuudettoman lainan avulla. Sinun ei tarvitse asettaa lainalle vakuuksia, vaan vastaat itse sen takaisinmaksusta.

Mökki tai vapaa-ajan asunto

Mökki tai vapaa-ajan asunto

Haaveiletko vapaa-ajan asunnosta tai kesämökin hankinnasta? Voit hakea Sortterin kautta mökkilainaa ilman vakuuksia helposti ja nopeasti aina 50 000€ asti.

Moottoripyörä

Moottoripyörä

Moottoripyörä tiedossa, mutta rahoitus vielä järjestämättä? Vakuudettoman lainan avulla voit rekisteröidä moottoripyörän omiin nimiisi ja olet käteisostaja, joka on usein paras tilanne hintaneuvottelujen yhteydessä.