Ota varaslähtö pienemmille koroille – Sortterilta jo nyt uuden korkokaton mukaiset reilummat lainat!

Syyskuussa astuu voimaan kulutusluottojen uusi korkokatto, joka kiristää luotonmyöntökriteerejä merkittävästi. Me Sortterilla toimimme jo nyt uuden korkokaton mukaisesti – reilumpien lainojen puolesta!

Ota varaslähtö pienemmille koroille – Sortter vertaa vain uuden korkokaton mukaiset lainat

Mitä korkokatto tarkoittaa käytännössä?

Syyskuun ensimmäisenä päivänä voimaan astuvat kuluttajasuojalain muutokset asettavat 20 prosentin vuotuisen korkokaton ja 150 euron kustannuskaton uusille kulutusluotoille. Kuluttaja ei myöskään ole velvollinen maksamaan lainanantajalle korkoa tai kuluja, mikäli lainanantaja ei noudata hinnoittelussaan uutta korko- ja kulukattoa. Uuden lainsäädännön tarkoituksena on kitkeä markkinoilta korkeakorkoiset vakuudettomat luotot ja pikalainat, joita on pidetty syypäänä kotitalouksien ylivelkaantumiseen ja nopeasti kasvaneisiin maksuhäiriömerkintöihin.

Lue lisää uudesta korkokattoasetuksesta ja sen seurauksista »

Miksi Sortter soveltaa jo nyt uutta korkokattoa?

Päätös kalliimpien lainatarjousten hylkäämisestä oli helppo tehdä. Yli 20 % koron ylittävien lainojen osuus on ollut palvelussamme hyvin pieni, eivätkä asiakkaamme ole olleet niistä kiinnostuneita. Joten jo nyt ja jatkossa löydät lainavertailupalvelustamme vain uuden korkokaton mukaisia lainoja.

Mikä on Sortter?

Sortter on suomalainen lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut yritys. Vertaamme puolestasi lainatarjoukset, aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit. Kilpailutamme sinulle lainatarjoukset eri pankeilta sekä rahoituslaitoksilta saadaksemme sinulle reiluimman lainatarjouksen. Me saamme palkkamme yhteistyökumppaneiltamme vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi – tämän vuoksi palvelumme käyttäminen on sinulle täysin maksutonta!

Parhaan koron takuu

Ainoana toimijana annamme lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Lue lisää Parhaan koron takuusta »

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme