Ota varaslähtö pienemmille koroille – Sortterilta jo nyt uuden korkokaton mukaiset reilummat lainat!

Syyskuussa astuu voimaan kulutusluottojen uusi korkokatto, joka kiristää luotonmyöntökriteerejä merkittävästi. Me Sortterilla toimimme jo nyt uuden korkokaton mukaisesti – reilumpien lainojen puolesta!

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
311 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 311 €, takaisinmaksettava summa 11 214 € sekä todellinen vuosikorko on 7,86 %.
 • Reilu lainavertailu

  Sortter vertailee lainat reilusti

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,6
  Perustuu 276 arvosteluun.
  powered by

Mitä korkokatto tarkoittaa käytännössä?

Syyskuun ensimmäisenä päivänä voimaan astuvat kuluttajasuojalain muutokset asettavat 20 prosentin vuotuisen korkokaton ja 150 euron kustannuskaton uusille kulutusluotoille. Kuluttaja ei myöskään ole velvollinen maksamaan lainanantajalle korkoa tai kuluja, mikäli lainanantaja ei noudata hinnoittelussaan uutta korko- ja kulukattoa. Uuden lainsäädännön tarkoituksena on kitkeä markkinoilta korkeakorkoiset vakuudettomat luotot ja pikalainat, joita on pidetty syypäänä kotitalouksien ylivelkaantumiseen ja nopeasti kasvaneisiin maksuhäiriömerkintöihin.

Lue lisää uudesta korkokattoasetuksesta ja sen seurauksista »

Miksi Sortter soveltaa jo nyt uutta korkokattoa?

Päätös kalliimpien lainatarjousten hylkäämisestä oli helppo tehdä. Yli 20 % koron ylittävien lainojen osuus on ollut palvelussamme hyvin pieni, eivätkä asiakkaamme ole olleet niistä kiinnostuneita. Joten jo nyt ja jatkossa löydät lainavertailupalvelustamme vain uuden korkokaton mukaisia lainoja.

Mikä on Sortter?

Sortter on suomalainen lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut yritys. Vertaamme puolestasi lainatarjoukset, aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit. Kilpailutamme sinulle lainatarjoukset eri pankeilta sekä rahoituslaitoksilta saadaksemme sinulle reiluimman lainatarjouksen. Me saamme palkkamme yhteistyökumppaneiltamme vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi – tämän vuoksi palvelumme käyttäminen on sinulle täysin maksutonta!

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktiaBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderBondoraCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.