Ota varaslähtö pienemmille koroille – Sortter vertaa vain uuden korkokaton mukaiset lainat

Ota varaslähtö pienemmille koroille – Sortterilta jo nyt uuden korkokaton mukaiset reilummat lainat!

Syyskuussa astuu voimaan kulutusluottojen uusi korkokatto, joka kiristää luotonmyöntökriteerejä merkittävästi. Me Sortterilla toimimme jo nyt uuden korkokaton mukaisesti – reilumpien lainojen puolesta!

Valitse lainasumma

10000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
305€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Mitä korkokatto tarkoittaa käytännössä?

Syyskuun ensimmäisenä päivänä voimaan astuvat kuluttajasuojalain muutokset asettavat 20 prosentin vuotuisen korkokaton ja 150 euron kustannuskaton uusille kulutusluotoille. Kuluttaja ei myöskään ole velvollinen maksamaan lainanantajalle korkoa tai kuluja, mikäli lainanantaja ei noudata hinnoittelussaan uutta korko- ja kulukattoa. Uuden lainsäädännön tarkoituksena on kitkeä markkinoilta korkeakorkoiset vakuudettomat luotot ja pikalainat, joita on pidetty syypäänä kotitalouksien ylivelkaantumiseen ja nopeasti kasvaneisiin maksuhäiriömerkintöihin.

Lue lisää uudesta korkokattoasetuksesta ja sen seurauksista »

Miksi Sortter soveltaa jo nyt uutta korkokattoa?

Päätös kalliimpien lainatarjousten hylkäämisestä oli helppo tehdä. Yli 20 % koron ylittävien lainojen osuus on ollut palvelussamme hyvin pieni, eivätkä asiakkaamme ole olleet niistä kiinnostuneita. Joten jo nyt ja jatkossa löydät lainavertailupalvelustamme vain uuden korkokaton mukaisia lainoja.

Mikä on Sortter?

Sortter on suomalainen lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut yritys. Vertaamme puolestasi lainatarjoukset, aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit. Kilpailutamme sinulle lainatarjoukset eri pankeilta sekä rahoituslaitoksilta saadaksemme sinulle reiluimman lainatarjouksen. Me saamme palkkamme yhteistyökumppaneiltamme vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi – tämän vuoksi palvelumme käyttäminen on sinulle täysin maksutonta!

Parhaan koron takuu

Ainoana toimijana annamme lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Lue lisää Parhaan koron takuusta »

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.