Komplett Bank

Komplett Bank on norjalainen vuonna 2014 perustettu pankki. Se toimii Norjan lisäksi myös Suomessa ja Ruotsissa. Komplett Bank tarjoaa vakuudettomia luottoja sekä jälleenrahoituspalveluita. Komplett Bankin lainat voi kilpailuttaa myös Sortterin palvelussa.

Lainalaskuri - Vertaa Komplett Bankin lainavaihtoehtoja

Valitse lainasumma

6 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
149 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 149 €, takaisinmaksettava summa 7 137 € sekä todellinen vuosikorko on 9,14 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 77 arvosteluun.
  powered by

Komplett Bank on norjalainen lainanantaja, jonka tuotevalikoimiin kuuluu vakuudettomia luottoja sekä jälleenrahoituspalveluita. Joustoluotto on mahdollista nostaa 1 000 - 50 000 euron välillä. Lisäksi Komplett Bank tarjoaa joustavat takaisinmaksuehdot, lainaa ilman vakuuksia sekä bonuksia kerryttävän luottokortin.

Komplett Bank lainanantajana

Komplett Bank on Norjassa perustettu pankki, joka on laajentanut toimintaansa myös Suomeen ja Ruotsiin. Yrityksen tuotevalikoima vaihtelee maittain.

Suomessa Komplett Bank tarjoaa tällä hetkellä joustoluottoa ja luottokorttia. Joustoluotto lanseerattiin Suomessa vuonna 2017 ja luottokortti vuonna 2019. Ruotsin palvelutarjonnassa ovat mukana myös säästötili sekä verkkopalvelujen maksuratkaisut.

Komplett Bankilla on jo yli 1,6 miljoonaa asiakasta. Pankki on yhteistyössä Komplett Groupin kanssa. Komplett Group toimii useiden Pohjoismaiden johtavien verkkokauppojen taustalla. Komplett Bankin rooli yhteistyössä on tarjota verkkokaupan maksuratkaisuja.

 • Joustoluottoa 1 000 - 50 000 euroa
 • Luoton takaisinmaksun tahdin voi päättää itse
 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Bonuksia ja etuuksia kerryttävä luottokortti

Komplett Bank pyrkii olemaan innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen pankki. Se haluaa myös olla asiakkailleen luotettava ja joustava palveluntarjoaja. Komplett Bank seuraa aktiivisesti digitalisoituvan toimintaympäristön tuomia mahdollisuuksia.

Yritys pyrkii myös kasvamaan sekä kehittämään uusia tuotteita. Lisäksi Komplett Bankin tavoitteena on tuotemerkin vakiinnuttaminen markkinoilla.

Komplett Bankin lainatuotteet

Komplett Bank tarjoaa suomalaisille kuluttajille joustoluottoa sekä luottokorttia. Pankki kuvaa Joustoluottoa myös aidosti joustavana kulutusluottona, koska lainalle saa rajattomia lyhennysvapaita kuukausia.

Komplett Bankin mukaan lainan hakeminen on nopeaa ja yksinkertaista, ja rahat voi saada tililleen heti – jopa saman päivän aikana. Pankin tarjoama joustoluotto on vakuudetonta lainaa, jota haetaan ilman vakuuksia ja takaajia.

Joustoluotto

Komplett Bankin Joustoluotto on limiittilainaa, jota voi hakea 1 000 - 50 000 euroa. Joustoluottoa voi ottaa käyttöön oman tarpeen mukaan haluamillaan summilla. Joustoluotto mahdollistaa näin ollen varautumisen yllättäviin rahanmenoihin joustavalla tavalla. 

Komplett Bank veloittaa kuukausittain korot ja kulut ainoastaan nostetusta lainasummasta. Lainassa ei ole kuukausittaista lyhennyspakkoa, vaan luoton lyhennystahdin saa päättää itse.

Komplett Bankin Joustoluoton hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias henkilö, joka on asunut Suomessa vähintään viimeisen kolmen vuoden ajan. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Autolaina

Komplett Bank tarjoaa Joustolainaa myös vaihtoehtoiseksi ja edulliseksi autolainaksi. Kilpailukykyisen autolainan siitä tekee useita autorahoituksia joustavampi mahdollisuus päättää kertalyhennyksien suuruudesta sekä lyhennystahdista itse. Joustoluotto soveltuu hyvin myös auton korjauksen tai huollon rahoittamiseen.

Komplett Bankin Joustoluotto sopii myös yhtä lailla esimerkiksi remonttilainaksi tai vaikkapa venelainaksi. Se toimii myös lomalainana sekä käyttölainana. Pankki korostaakin haluavansa tehdä lainan hakemisen ja nostamisen mahdollisimman joustavaksi ja helpoksi, jotta asiakas voi rahoittaa tarpeitaan ja unelmiaan mutkattomasti.

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bankin tarjoaman luottokortin nimi on Komplett Bank Mastercard. Luottokorttia voi käyttää myös digitaalisessa lompakossa maksaen joko puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Kortissa ei ole vuosimaksua, ja käteisnostoja voi tehdä maksutta. Komplett Bank Mastercardissa on myös jopa 50 päivän koroton maksuaika. Lisäksi luottokorttiin saa valita itse PIN-tunnusluvun.

Komplett Bank Mastercard sisältää useita ilmaisia vakuutuksia, kuten matkavakuutuksen. Siksi se onkin sopiva luottokortti matkustamiseen.

Luottokortti sisältää myös maksuttoman identiteettivarkausvakuutuksen sekä ostoturvavakuutuksen.

Komplett Bankin lainat voi kilpailuttaa Sortterin palvelussa

Komplett Bankin lainatarjouksen saa Sortterin kautta nopeasti ja täysin ilmaiseksi. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kymmeniltä lainanantajina toimivilta kumppaneiltamme, myös Komplett Bankilta.

Kaikki kumppanimme toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). 

Eri lainanantajien tarjoamien lainojen kilpailutus on sivustollamme helppoa. Lainatarjoukset ovat hakijalle aina henkilökohtaisia, ja ne on esitetty selkeästi hintajärjestyksessä. Voit valita saamistasi lainatarjouksista vapaasti sopivimman, mutta kilpailutus ei sido sinua ottamaan lainaa. 

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Täytä ensin lainahakemus Sortterin sivustolla. Tämän jälkeen saat lainatarjoukset selkeästi listattuna kaikkine kuluineen ja voit pohtia vaihtoehtoja kaikessa rauhassa. 

Komplett Bankin asiakaspalvelun saat kiinni puhelinnumerolla 0942452288 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@komplettbank.fi. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma-Pe /  klo 10.00-17.00. Voit myös tavoittaa Komplett Bankin heidän nettisivuilta löytyvän yhteystietolomakkeen kautta.

Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Komplett Bankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

 1. Olet vähintään 23-vuotias
 2. Asuinpaikkasi on ollut Suomessa vähintään 36 kuukautta
 3. Sinulla tulee olla säännölliset tulot & luottotiedot kunnossa
 4. Allekirjoittamiseen tarvitset verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoitteen, sekä puhelinnumeron

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTFBankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.