Kilpailuta remontti ja valitse luotettava tekijä urakallesi

Saat remonttitarjoukset hyvämaineisilta urakoitsijoilta 24 tunnissa

Hyväksi todetut remontoijat

Ammattitaitoisen ja luotettavan remontoijan löytäminen voi olla haastavaa. Parhaat tekijät eivät aina ehdi tai osaa mainostaa itseään niin, että löytäisit heidät helposti kun remontin tarve on ajankohtainen.

Kilpailutuksen avulla saat tarjoukset luotettavilta remontoijilta nopeasti ja voit valita urakallesi sopivimman tekijän.

Remontti kesken

Kattava vertailu

Yhteistyökumppanimme Houmi on kartoittanut alueesi parhaat urakoitsijat, jotta sinä pääset valitsemaan remonttisi tekijän luotettavista vaihtoehdoista. Remontin kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido työn tilaamiseen. Urakoitsijat maksavat Houmille palkkion siitä, ettei heidän tarvitse käyttää rahaa tai aikaa uusien asiakkaiden hankintaan.

Mikä tärkeintä, kilpailutettu urakoitsija haluaa hoitaa remonttisi parhaalla ammattitaidolla. Vain näin urakoitsija pääsee osallistumaan kilpailutuksiin myös jatkossa.

Remontoitu koti

Näin remontin kilpailutus toimii

5 syytä kilpailuttaa remontoijat:

Remontti

Kilpailuta remontti helposti

Kerro remonttisuunnitelmistasi oheisessa chatissa ja saat tarjoukset luotettavilta yrityksiltä 24 tunnin kuluessa. Säästät aikaa ja jopa tuhansia euroja remontin kustannuksissa.

Huonekalut

Hyväsi todetut remonttiyritykset

Luotettavat remontoijat löytyvät helpoiten kilpailutuksen kautta. Kilpailuttamalla löydät remontillesi luotettavan ja ammattitaitoisen urakoitsijan fiksuun hintaan.

Turvallinen

Etusi turvaava sopimuspohja

Remontin hinta, aikataulu sekä vastuut tulee sopia kirjallisesti ennen remontin aloittamista. Vakioitu sopimusmalli selkeyttää remontin vastuut ja sujuvoittaa urakan etenemistä.

Remontti tarjous

Remontin kilpailutus ei sido sinua

Kilpailutus auttaa tavoittamaan luotettavat remontoijat ja saamaan remontin kustannukset tietoosi. Kilpailuttaminen ei kuitenkaan sido sinua hyväksymään saamaasi tarjousta.

Ilmainen

Remonttiarvio helposti

Saat arvion remonttin kustannuksista 24 tunnin kuluessa ja voit tutustua saamiisi tarjouksiin kaikessa rauhassa

Kumppanimme Houmi tarjoaa helpoimman tavan vertailla ja kilpailuttaa remontit

Täytä tarjouspyyntö muutamassa minuutissa tästä. Saat tarjoukset alueesi parhailta ammattilaisilta vertailtavaksi alle 24 tunnissa.
Tämän jälkeen pääset sopimaan valitsemiesi remontoijien kanssa kohteen maksuttomista arviontikäynneistä ja saat tarkemman ehdotuksen remonttisi toteuttamisesta. Näin voit valita parhaan remontoijan helposti ja turvaat remontin sujuvuuden vakioidulla lakimiesten tekemällä sopimuspohjalla.

Muista kilpailuttaa myös remonttilaina

Voit hakea lainaa remontointiin tarpeesi mukaan 60 000 € asti ja valita edullisimman rahoituksen suunnitelmien toteuttamiseen. Katso lisää ja kilpailuta remonttilaina täältä.

HoumiJätä tarjouspyyntö remontista Houmin sivuilla