Joustolaina – kilpailuta pankit ja vertaile lainat

Hae joustolainaa 60 000 € asti – parhaan koron takuulla. Korko alkaen 4 %. Vertaile joustolainalaskurilla haettavan lainasumman ja -ajan vaikutusta kuukausierään.

Joustolainalaskuri – Löydä edullinen kuukausierän lyhennys

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
392 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 392 €, takaisinmaksettava summa 23 499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73 %.

Joustolaina on vakuudeton laina, jota on mahdollista nostaa joustavasti tilille useassa erässä oman elämäntilanteen mukaan. Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, että et tarvitse henkilötakausta tai omaisuutta lainan vakuudeksi. Joustolaina tunnetaan myös nimellä joustoluotto tai joustolimiitti.

Joustolainan hakeminen Sortterin kautta on:

 • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on sinulle aina ilmaista
 • Nopeaa - saat ensimmäiset lainatarjoukset heti
 • Helppoa - hae netistä ja tavoita kymmeniä luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella
 • Turvallista - toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Joustolaina tuo helpotusta arkeen

Joustolaina sopii hyvin moneen eri elämäntilanteeseen. Joustolaina on vakuudeton laina, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia. Saat käyttöösi sovitun luottorajan tai luottotilin, josta voit nostaa rahaa käyttöösi tarpeen mukaan. Lainaa vapautuu uudelleen nostettavaksi sen lyhentämisen myötä.

Joustolaina sopii erityisesti pienempien hankintojen tekemiseen tai vararahastoksi tilanteisiin, jolloin rahaa täytyy saada käyttöön nopeasti. Joustolaina tarjoaa taloudellista turvaa yllättävien kulujen varalle, kuten kodinkoneen hajotessa tai perheen äkillisiin menoihin.

Joustolainaa parhaalla korolla Sortterilta

Edullinen joustolaina löytyy Sortterin vertailupalvelusta helposti – kokeile joustolainalaskurin avulla, minkälainen joustolainan kuukausierä sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi ja lähetä hakemus.

Jos löydät valitsemasi lainan myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme erotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Kilpailutamme sinulle joustolainan pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista maksutta. Voit saada yhdellä hakemuksella monta henkilökohtaista lainatarjousta, jotka järjestämme sinulle valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Sinä kuitenkin päätät, minkä joustolainan valitset. 

Sortterin kautta saat joustolainalle parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi joustoluoton edullisemmin toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Vertaile ja löydä edullinen joustolaina

Joustolainalla saat helpotusta arkeesi vaivattomasti ja helposti, mutta myös joustolainat kannattaa kilpailuttaa. Lainojen kilpailutus on järkevää, sillä sen avulla löydät itsellesi edullisimman lainatarjouksen ja voit kartoittaa itsellesi sopivan kuukausierän. Näin sinulle jää enemmän rahaa kuukausittain käyttöösi.

Lisäksi monet eri yritykset tarjoavat joustolainoja erilaisin maksuehdoin. Saat kilpailutettua sinulle edullisimman vaihtoehdon ilmaiseksi palvelussamme. Kilpailuttamalla joustolainat, voit siis vaikuttaa myös takaisinmaksuaikoihin. Lainan voit halutessasi maksaa myös kerralla takaisin.

Joustolimiitin vertailu ja hakeminen Sortterilla

Joustolaina on vakuudetonta lainaa eli et tarvitse vakuuksia tai takaajia, jolloin voit hakea lainaa kätevästi netistä. Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta ja voit hakea luottoa juuri silloin kun sinulle sopii.

Joustolainaa voit hakea, jos olet yli 20-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin.

Kun haluat joustoluotollesi parhaat ehdot ja edullisen koron, kannattaa pankkien tarjoukset vertailla Sortterin avulla. Me Sortterilla esitämme lainatarjoukset aina todellisen vuosikoron mukaan ja edullisuusjärjestyksessä. Pieni korko ei välttämättä tarkoita pienimpiä lainakuluja – todellinen vuosikorko sisältää kaikki kulut, joten voit varmistua siitä, että saamasi lainatarjous on todella sinulle edullisin. 

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei kuitenkaan velvoita sinua mihinkään. Voit hyväksyä tai hylätä pankin tarjoaman joustolainan. Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on aina ilmaista Sortterilla.

Jätettyäsi hakemuksen Sortterin vertailupalvelussa, saat pankin päätöksen luoton myöntämisestä jopa heti samana päivänä, jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi. Kaikki hoituu kätevästi omalta kotikoneeltasi juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii parhaiten.

Näin joustolainan hakeminen Sortterilla toimii:

 1. Kartoita joustoluottolaskurin avulla talouteesi sopiva lainamäärä.
 2. Täytä joustolainahakemus Sortterin verkkosivulla.
 3. Tarkista tietosi ja lähetä hakemus.
 4. Saat lainojen vertailupalvelussamme heti henkilökohtaiset luottotarjoukset kymmeniltä pankeilta sekä rahoituslaitoksilta.
 5. Vertaile saamiasi lainatarjouksia. Esitämme tarjoukset edullisuusjärjestyksessä, niin, että halvin joustoluotto on ylimpänä.
 6. Kun löydät itsellesi sopivan joustoluoton, voit hyväksyä tarjouksen ja allekirjoittaa luottosopimuksen helposti pankkitunnuksilla verkkopalvelumme kautta. 

Joustoluottojen vertailu tapahtuu palvelussamme aina todellisen vuosikoron perusteella ja voit olla varma, että vertailumme halvin joustoluotto on todella sinulle edullisin.

Joustolainaa rinnakkaishakijan kanssa edullisemmin

Halutessasi voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä parantaa mahdollisuuksiasi luoton saamiseen. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso.

Jos haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, on lainaa mahdollista saada pienemmällä korolla. Se tarkoittaa sitä, että lainalla on pienemmät kulut sekä maksettavat kuukausierät ovat todennäköisesti myös pienemmät.

Joustolainan avulla voit yhdistää lainoja

Joustolainalla voit yhdistellä myös jo olemassa olevia luottokorttivelkoja tai muita lainoja. Lainojen yhdistäminen on helppo tapa säästää korkokuluissa ja tilinhoitomaksuissa. Kun yhdistät olemassa olevia lainojasi, saat niille edullisemmat kuukausierät ja sinulle jää kuukausittain enemmän rahaa omaan käyttöön.

Jos sinulla on esimerkiksi kaksi luottokorttia ja ostamasi kodinkoneen osamaksuerä hoidettavana, on siinä jo kolme erillistä lyhennystä kuukausittain, jotka pitäisi kaikki pystyä maksamaan. Lyhennysten yhteenlaskettu summa saattaa näin ollen nousta hyvinkin suureksi, mitä ei välttämättä tule ajatelleeksi siinä vaiheessa, kun lainoja tai osamaksuja on ottanut hoidettavakseen.

Joustolaina tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa kaikki velat kerralla pois ja lyhentää vain yhtä lainaa. Usein lainojen yhdistäminen todella helpottaa tilannetta, ja sinulle jää kuukausittain enemmän rahaa käyttöösi.

Joustolainan korot ja kulut

Jokaisella joustolainaa tarjoavalla yrityksellä on omat lainaehdot takaisinmaksuun. Kun vertailet lainantarjoajien sinulle tarjoamia lainoja, kannattaa aina kiinnittää huomiota siihen, millaisella korolla joudut maksamaan lainaasi takaisin.

Jos korkoprosentti on kovin suuri, se tarkoittaa sitä, että lainanlyhennyseräkin on suurempi. Suurempaa lyhennyserää on vaikeampi maksaa kuukausittain takaisin. Lainaa valitessa kannattaa siis huomioida korkoprosentti sekä summa, jonka joudut kuukausittain lyhentämään lainaasi. Näissä saattaa olla eri lainantarjoajilla eroja.

Joustolaina tarjouksia vertailtaessa kannattaa huomioida koron lisäksi muut kulut. Pienin lainan korko ei välttämättä tarkoita aina edullisinta lainatarjousta. Meillä Sortterilla vertailemme lainatarjouksia aina todellisen vuosikoron mukaan. Vuosikorkoon sisältyy korkokulujen lisäksi myös muut kulut, kuten avaus-, palvelu- ja tilinhoitomaksut. Näin voit varmistua, että valitset itsellesi parhaimman lainatarjouksen.

Joustolaina joustaa elämäntilanteen mukaan

Joustolaina on tarkoitettu arjen pieniin ja suuriin menoihin ja hankintoihin. Sekä yllättäviin, että suunniteltuihin. Jokaiselle tulee elämässä eteen tilanteita, joissa lisärahoitus on tarpeen.

Joustolainaa pystyt hakemaan haluamasi summan, mutta sinun ei tarvitse ottaa koko lainaa käyttöösi yhdellä kertaa. Juuri joustolainan joustavuus tekee lainamuodosta kätevän vaihtoehdon turvata taloutta. Lainalla pystyt hoitamaan pois vanhoja lainojasi, joissa on liian suuret kuukausierät, tai käyttää lainaa vain hieman esimerkiksi lomamatkan aikana. Kun olet maksanut lainan takaisin, vapautuu jälleen lainan maksimisumma käyttöösi.

Joustolainan hakeminen kannattaa suunnitella tarkasti omaan talouteen sopivaksi. Kun suunnittelet hakemasi lainan suuruuden ja takaisinmaksuajan pituuden huolellisesti, turvaat taloutesi tilanteen ja sinulle jää kuukausittain enemmän rahaa käyttöösi. Näin vältyt ongelmilta takaisinmaksussa ja pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun ajallaan.

Joustolaina – hakijan muistilista

Joustolaina on lyhyesti kerrottuna laina, joka tarjoaa sinulle joustavuutta taloudenhallintaan. Saat siitä apua yllättäviinkin menoihin ilman vakuuksia tai takaajia. Vaikka sinulle olisi myönnetty joustolaina, sinun ei tarvitse käyttää koko lainaa heti, vaan voit käyttää sitä joustavasti silloin, kun sille on tarvetta.

Voit vaikuttaa lainaehtoihin kilpailuttamalla lainantarjoajat ja valitsemalla sellaisen lainantarjoajan, joka pystyy vastaamaan parhaiten tarpeisiisi. Joustolaina sopii hyvin myös olemassa olevien lainojen, kuten kulutusluottojen, luottokorttilainojen tai osamaksulainojen yhdistämiseen.

Kilpailuta joustolaina Sortterin palvelussa täyttämällä lainahakemus. Järjestämme lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan, jotta voit varmistua, että lainatarjous on todella sinulle edullisin.

Muista joustolainan hakemisesta ainakin nämä:

 • hakijan oltava yli 20-vuotias
 • joustolainan myöntäminen vaatii säännölliset tulot ja hyvin hoidetut raha-asiat
 • rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista saada parempia lainatarjouksia
 • joustolaina toimii luottokortin tapaan – kun olet maksanut lainan takaisin, vapautuu maksimimäärä taas käyttöösi
 • joustolaina sopii myös lainojen yhdistämiseen
 • vertailemalla ja kilpailuttamalla löydät sinulle parhaimmat lainantarjoajat
 • pieni korko ei välttämättä tarkoita pienimpiä lainakuluja
 • Sortter vertailee joustolainoja aina todellisen vuosikoron mukaan
 • Vain Sortter tarjoaa parhaan koron takuun
 • vertaile kulujen lisäksi myös takaisinmaksuehtoja
 • kartoita taloudellinen tilanteesi – laske tulosi ja menosi tarkkaan ennen lainahakemuksen tekoa, jotta lainan kuukausilyhennys ei muodostu liian suureksi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.