Joustolaina – kilpailuta pankit ja säästä lainakuluissa

Hae joustolainaa 60 000 € asti – parhaan koron takuulla

Joustolainalaskuri – Löydä sopiva kuukausierä

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
295 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %.

Hae joustolainaa 60 000 € asti – parhaan koron takuulla

Joustolainaa tilille tarpeen mukaan

Joustolaina on vakuudeton laina, jota on mahdollista nostaa joustavasti tilille useassa erässä oman elämäntilanteen ja rahantarpeen mukaan. Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, että et tarvitse henkilötakausta tai omaisuutta lainan vakuudeksi. Joustolaina tunnetaan myös nimellä joustoluotto tai joustolimiitti.

Joustolainan hakeminen Sortterin kautta on:

 • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on sinulle aina ilmaista
 • Nopeaa - saat ensimmäiset lainatarjoukset heti
 • Helppoa - hae netistä ja tavoita kymmeniä luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella
 • Turvallista - toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa
 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 218 arvosteluun.
powered by

Joustolainan luottoraja

Joustolaina sopii hyvin moneen eri elämäntilanteeseen. Joustolaina on vakuudeton laina, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia. Saat käyttöösi sovitun luottorajan tai luottotilin, josta voit nostaa rahaa käyttöösi tarpeen mukaan. Lainaa vapautuu uudelleen nostettavaksi sen lyhentämisen myötä.

Joustolaina sopii erityisesti pienempien hankintojen tekemiseen tai vararahastoksi tilanteisiin, jolloin rahaa täytyy saada käyttöön nopeasti ja laina tilille heti. Joustolaina tarjoaa taloudellista turvaa yllättävien kulujen varalle, kuten kodinkoneen hajotessa tai perheen äkillisiin menoihin. Yhtälailla joustolainaa voi käyttää luottokortin sijaan hankintojen tekemiseen, sillä usein joustolaina on saatavilla luottokorttia halvemmalla korolla.

Näin kilpailutat joustolainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Joustava laina parhaalla korolla Sortterilta

Edullinen joustolaina löytyy Sortterin vertailupalvelusta helposti – kokeile joustolainalaskurin avulla, minkälainen joustolainan kuukausierä sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi ja lähetä hakemus.

Kilpailutamme sinulle joustolainan pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista maksutta. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä sinulle räätälöityjä lainatarjouksia, jotka järjestämme valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Sinä kuitenkin päätät, minkä joustolainan valitset. 

Jos löydät valitsemasi lainan myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme lainakustannusten erotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Kilpailutettuja lainahakemuksia

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Vertaile ja löydä edullinen joustolaina

Joustolainalla saat helpotusta arkeesi vaivattomasti ja helposti, mutta myös joustolainat kannattaa kilpailuttaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Lainojen kilpailutus on järkevää, sillä sen avulla löydät itsellesi edullisimman lainatarjouksen ja voit kartoittaa itsellesi sopivan kuukausierän. Näin sinulle jää enemmän rahaa kuukausittain käyttöösi ja maksamasi lainakulut jäävät pienemmiksi.

Lisäksi monet eri yritykset tarjoavat joustolainoja erilaisin maksuehdoin. Saat kilpailutettua sinulle parhaan vaihtoehdon ilmaiseksi palvelussamme. Kilpailuttamalla joustolainat, voit siis vaikuttaa myös takaisinmaksuaikoihin. Lainan voit halutessasi maksaa myös kerralla takaisin, eikä ennenaikaisesta takaisinmaksuta kerry sinulle ylimääräisiä kustannuksia.

Joustavan lainan tai luottolimiitin vertailu ja hakeminen Sortterilla

Joustolaina on laina, joka myönnetään ilman vakuuksia. Eli et tarvitse lainan saamiseksi kiinteää omaisuutta lainan vakuudeksi tai takaajia turvaamaan lainan takaisinmaksua. Joustolainan voi hakea kätevästi netistä ja saat lainapäätöksen nopeasti. Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, sillä voit hakea luottoa juuri silloin kun sinulle sopii.

Joustolainaa voit hakea, jos olet yli 20-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin.

Kun haluat joustoluotollesi parhaat ehdot ja edullisen koron, kannattaa pankkien tarjoukset vertailla Sortterin avulla. Me Sortterilla esitämme lainatarjoukset aina todellisen vuosikoron mukaan edullisuusjärjestyksessä. Pieni korko ei välttämättä tarkoita pienimpiä lainakuluja, vaan lainaa haettaessa kannattaa kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, joten voit varmistua siitä, että saamasi lainatarjous on todella sinulle edullisin. 

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei kuitenkaan velvoita sinua mihinkään. Voit hyväksyä tai hylätä pankin tarjoaman joustolainan. Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on aina ilmaista Sortterilla.

Jätettyäsi hakemuksen Sortterin vertailupalvelussa, saat pankin päätöksen luoton myöntämisestä jopa heti samana päivänä, jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi. Kaikki hoituu kätevästi omalta kotikoneeltasi juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii parhaiten.

Näin joustolainan hakeminen Sortterilla toimii:

 1. Kartoita joustoluottolaskurin avulla talouteesi sopiva lainamäärä.
 2. Täytä joustolainahakemus Sortterin verkkosivulla.
 3. Tarkista tietosi ja lähetä hakemus.
 4. Saat lainojen vertailupalvelussamme heti henkilökohtaiset luottotarjoukset kymmeniltä pankeilta sekä rahoituslaitoksilta.
 5. Vertaile saamiasi lainatarjouksia. Esitämme tarjoukset edullisuusjärjestyksessä niin, että halvin joustolaina on vertailun ylimpänä.
 6. Kun löydät itsellesi sopivan lainan, voit hyväksyä tarjouksen ja allekirjoittaa luottosopimuksen helposti pankkitunnuksilla verkkopalvelumme kautta. 

Joustolainojen vertailu tapahtuu palvelussamme aina todellisen vuosikoron perusteella ja voit olla varma, että vertailumme halvin joustoluotto on todella sinulle edullisin.

Asiakkaidemme kokemuksia

 • profile image
  Merja Martin
  26.9.2022 klo 9.41.47

  Asiantuntevasti, selkeästi ja nopeasti Sortter toi esille sopivat rahoituslaitokset.

 • profile image
  Timo K Salminen
  21.9.2022 klo 7.50.39

  Kyllä oli tosi helppo saada lainaa, ei mennyt kauaa. Ei ollut vaikeaa kysymyksiä. Ja minun sopimus on niinkun haluaisin. Kiitos Sortter

 • profile image
  Antero Näyskä
  19.9.2022 klo 9.03.08

  Selkein ja toimivin lainapalvelun kilpailuttajasivusto, mitä olen koskaan ennen nähnyt. Kiitos!

 • profile image
  Markku Hannisto
  16.9.2022 klo 11.56.00

  Ammattimaista toimintaa👌👍

 • profile image
  Monika Kärkkäinen
  13.9.2022 klo 14.59.00

  Löysin edullisemman lainan kuin mitä pankista. Tämä oli positiivinen yllätys.

Joustava laina rinnakkaishakijan kanssa edullisemmin

Halutessasi voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä parantaa mahdollisuuksiasi luoton saamiseen paremmilla ehdoilla. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso.

Jos haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, on laina mahdollista saada pienemmällä korolla. Pienempi korko tarkoittaa pienempiä kuluja sekä usein myös alhaisempia kuukausieriä.

Kilpailuta nämä lainanantajat yhdellä hakemuksella

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Joustolainan avulla voit yhdistää lainoja

Joustolainalla voit yhdistellä myös jo olemassa olevia luottokorttivelkoja tai muita lainoja. Lainojen yhdistäminen on helppo tapa säästää korkokuluissa ja tilinhoitomaksuissa. Kun yhdistät olemassa olevia lainojasi edullisemmaksi, saat niille pienemmät kuukausierät sekä pienemmät lainakustannukset. Näin sinulle jää kuukausittain enemmän rahaa omaan käyttöön lainanlyhennysten jälkeen.

Jos sinulla on esimerkiksi kaksi luottokorttia ja ostamasi kodinkoneen osamaksuerä hoidettavana, on siinä jo kolme erillistä lyhennystä kuukausittain, jotka pitäisi kaikki pystyä maksamaan. Lyhennysten yhteenlaskettu summa saattaa näin ollen nousta hyvinkin suureksi, mitä ei välttämättä tule ajatelleeksi siinä vaiheessa, kun lainoja tai osamaksuja on ottanut hoidettavakseen.

Joustolaina tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa kaikki velat kerralla pois ja lyhentää useiden maksusopimusten sijaan vain yhtä lainaa.

Joustolainan korot ja kulut

Jokaisella joustolainaa tarjoavalla pankilla tai rahalaitoksella on omat lainaehdot takaisinmaksuun. Lisäksi joustolainan ehtoihin vaikuttaa lainanhakijan oma taloudellinen tilanne. Mitä parempi maksukyky lainaa hakiessa on, sitä edullisemman joustolainan voit saada.

Kun vertailet lainantarjoajien sinulle tarjoamia lainaehtoja, kannattaa aina kiinnittää huomiota siihen, millaisella korolla joudut maksamaan lainaamaasi rahat takaisin. Jos korkoprosentti on kovin suuri, se tarkoittaa sitä, että lainanlyhennyseräkin on usein suurempi. Suurempaa lyhennyserää on vaikeampi maksaa kuukausittain takaisin. Lainaa valitessa kannattaa siis huomioida korkoprosentti sekä summa, jonka joudut kuukausittain maksamaan lainanlyhennyksinä. Näissä saattaa olla eri lainatarjousten välillä suuriakin eroja.

Joustolainatarjouksia vertailtaessa kannattaa huomioida koron lisäksi muut kulut. Pienin lainan korko ei välttämättä tarkoita aina edullisinta lainatarjousta. Meillä Sortterilla vertailemme lainatarjouksia aina todellisen vuosikoron mukaan. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy korkokulujen lisäksi myös muut kulut, kuten avaus-, palvelu- ja tilinhoitomaksut. Näin voit varmistua, että valitset itsellesi parhaimman lainatarjouksen.

Hae joustolainaa

Elämäntilanteen mukaan joustava laina

Joustolaina on tarkoitettu arjen pieniin ja suuriin menoihin sekä hankintoihin. Joustolainaa voit hakea haluamasi summan, mutta sinun ei tarvitse ottaa koko lainaa käyttöösi yhdellä kertaa. Juuri joustolainan joustavuus tekee lainamuodosta kätevän vaihtoehdon turvata taloutta yllättävien kulujen varalta. Lainalla voit hoitaa pois vanhoja lainojasi, joissa on liian suuret kuukausierät, tai käyttää lainaa vain esimerkiksi lomamatkan aikana. Kun olet maksanut lainan takaisin, vapautuu koko joustolainan luottoraja jälleen käyttöösi.

Joustolainan hakeminen kannattaa suunnitella tarkasti omaan talouteen sopivaksi. Kun suunnittelet hakemasi lainan suuruuden ja takaisinmaksuajan pituuden huolellisesti, turvaat taloutesi tilanteen. Oikein mitoitetun joustolainan lyhennyksen jälkeen sinulle jää kuukausittain rahaa käyttöön myös lainanlyhennysten sekä muiden pakollisten kulujen jälkeen. Näin vältyt ongelmilta takaisinmaksussa ja pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksut ajallaan.

Joustolaina - hakijan muistilista

Joustolaina on lyhyesti kerrottuna laina, joka tarjoaa sinulle joustavuutta tilanteisiin, jolloin tarvitset lainaa hankintoja tai muita menoja varten. Saat joustolainasta apua yllättäviinkin menoihin ilman vakuuksia tai takaajia. Vaikka sinulle olisi myönnetty joustolaina, sinun ei tarvitse käyttää koko lainaa heti, vaan voit käyttää sitä joustavasti silloin, kun sille on tarvetta. Vastaavasti voit jättää joustolainan kokonaan käyttämättä silloin, kun ulkopuoliselle rahoitukselle ei ole tarvetta.

Voit vaikuttaa lainaehtoihin kilpailuttamalla lainantarjoajat ja valitsemalla sellaisen lainantarjoajan, joka pystyy vastaamaan parhaiten tarpeisiisi. Joustolaina sopii hankintojen lisäksi hyvin myös olemassa olevien lainojen, kuten pikavippien, kulutusluottojen, luottokorttilainojen tai osamaksulainojen yhdistämiseen.

Kilpailuta joustolaina Sortterin palvelussa täyttämällä lainahakemus. Järjestämme lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan, jotta voit varmistua, että lainatarjous on todella sinulle edullisin.

Muista joustolainan hakemisesta ainakin nämä:
 • hakijan oltava yli 20-vuotias
 • joustolainan myöntäminen vaatii säännölliset tulot ja hyvin hoidetut raha-asiat
 • rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista saada parempia lainatarjouksia
 • joustolaina toimii luottokortin tapaan – kun olet maksanut lainan takaisin, vapautuu lainasaldoa taas käyttöösi
 • joustolaina sopii myös lainojen yhdistämiseen
 • vertailemalla ja kilpailuttamalla löydät sinulle parhaimmat lainantarjoajat
 • pieni korko ei välttämättä tarkoita pienimpiä lainakuluja
 • Sortter vertailee joustolainoja aina todellisen vuosikoron mukaan
 • Vain Sortter tarjoaa parhaan koron takuun
 • vertaile kulujen lisäksi myös takaisinmaksuehtoja
 • kartoita taloudellinen tilanteesi – laske tulosi ja menosi tarkkaan ennen lainahakemuksen tekoa, jotta lainan kuukausilyhennys ei muodostu liian suureksi

Joustolainasta kysyttyä

 • Joustolaina on pankin tai rahoitusyhtiön myöntämä luottotili, josta voi nostaa lainaa tarpeen mukaan myönnettyyn luottorajaan asti. Lainaa vapauduu uudelleen nostettavaksi sitä mukaa, kun sitä lyhennetään takaisin luotonantajalle.

 • Joustolaina toimii luottokortin tavoin. Joustolainaa voi hakea verkkohakemuksella ja joustolainasta tehdään lainasopimus, joka on yleensä voimassa toistaiseksi.

 • Joustolainan voi saada ilman vakuuksia, eikä lainalle tarvitse hankkia takaajaa.

 • Joustolainan luottoraja vaihtelee hakemasi lainasumman mukaan. Joustolainan luottoraja on mahdollista saada aina 60 000 euroon saakka.

Löysitkö sivustolta vastauksen kysymykseesi?