Valitse lainasumma

20000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
382€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
  • iconIlmainen hakemus
  • iconEt sitoudu mihinkään
  • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.

Joustolaina on kätevä helpotus arjen haasteisiin. Kaikille meille tulee joskus hetkiä, jolloin arki yllättää. Pesukone hajoaa tai auto tarvitsee varaosia, lapselle pitää ostaa uusi polkupyörä tai kesämökille trimmeri. Joskus mieli tekisi lähteä etelän lämpöön lomamatkalle tai ostaa uusi talvitakki. Aina ei säästössä ole tarvittavaa summaa kattamaan yllättäviä kulueriä, joita arki meidän eteemme tarjoaa. Joustolainan saat apua kaikkeen tähän. Joustolainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia, vaan lainaa voit hakea kätevästi netistä. Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta ja voit hakea luottoa juuri silloin kun sinulle sopii.

Joustoluotto on joustava laina, joka tarjoaa sinulle helpotusta, kun elämääsi kohtaa yllättävä kuluerä tai hankinta. Joustolainalla voit yhdistellä myös jo olemassa olevia luottokorttivelkoja tai muita lainoja. Kun yhdistät olemassa olevia lainojasi, saat niille edullisemmat kuukausierät ja sinulle jää kuukausittain enemmän rahaa omaan käyttöön. Joustolainoja tarjoavat useat eri yritykset, joista voit vertailemalla löytää sinulle itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Joustoluoton hyväksymisestä saat päätöksen nopeasti, jopa saman päivän aikana. Hakuprosessi on helppo ja luotettava ja luoton hakeminen on täysin ilmaista. Piilokuluja ei ole.

Joustolainalla helpotusta arkeen

Joustolainalla saat helpotusta arkeesi vaivattomasti ja helposti. Jätettyäsi hakemuksen, saat päätöksen luoton myöntämisestä ja rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana. Kaikki hoituu kätevästi omalta kotikoneeltasi juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii parhaiten. Monet eri yritykset tarjoavat erilaisia joustolainoja erilaisin maksuehdoin, mutta saat kilpailutettua sinulle edullisimman vaihtoehdon ilmaiseksi palvelussa. Lainojen kilpailutus on järkevää, sillä sen avulla saat lainoillesi pienimmän mahdollisen kuukausierän ja sinulle jää enemmän rahaa kuukausittain käyttöösi. Myös lainojen takaisinmaksuaikoihin voit tällä tavalla itse vaikuttaa parhaiten. Lainan voit halutessasi maksaa myös kerralla takaisin.

Joustolainaa voit hakea, jos olet yli 20-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin. Halutessasi voit hakea luottoa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, joka parantaa mahdollisuuksiasi luoton saamiseen. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi puoliso. Kun haette lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, on lainaa mahdollista saada pienemmällä korolla. Se tarkoittaa sitä, että lainalla on todennäköisesti pienemmät kuukausierät. Joustolainan otto kannattaa suunnitella tarkasti omaan talouteen sopivaksi ja kilpailuttaa lainoista sellainen, joka omaan talouteen sopii parhaiten. Näin vältyt ongelmilta takaisin maksussa ja pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun ajallaan.

Joustolaina on tarkoitettu arjen pieniin ja suuriin menoihin ja hankintoihin. Sekä yllättäviin, että suunniteltuihin. Jokaiselle joskus elämässä tulee eteen tilanteita, joissa lisärahoitus on tarpeen. Joustolainaa pystyt hakemaan haluamasi summan, mutta sinun ei tarvitse ottaa lainaa käyttöösi kokonaan saman tien. Se tekee siitä joustavan vaihtoehdon turvata talouttasi. Lainalla pystyt hoitamaan pois vanhoja lainojasi, joissa on liian suuret kuukausierät, tai käyttää lainaa vain hieman esimerkiksi lomamatkan aikana. Kun suunnittelet hakemasi lainan suuruuden ja takaisinmaksuajan pituuden huolellisesti, turvaat taloutesi tilanteen ja sinulle jää kuukausittain enemmän rahaa käyttöösi.

  • Joustolainan voit hankkia omien tarpeidesi mukaan.
  • Rinnakkaishakijan kanssa sinun on mahdollista saada parempia lainatarjouksia.
  • Vertailemalla ja kilpailuttamalla löydät sinulle parhaimmat lainantarjoajat.

Joustolainan korot ja kulut

Jokaisella joustolainaa tarjoavalla yrityksellä on omat ehdot lainan takaisin maksuun. Rinnakkaishakijan kanssa pystyt hakemaan suurempia lainoja pienemmällä kuukausierällä, mutta joustolainaa voi tietenkin hakea myös yksin. Kun vertailet lainantarjoajien sinulle tarjoamia lainoja, kannattaa aina kiinnittää huomiota siihen, millaisella korolla joudut maksamaan lainaasi takaisin. Jos korkoprosentti on kovin suuri, se tarkoittaa sitä, että lainanlyhennyseräkin on suurempi. Suurempaa lyhennyserää on vaikeampi maksaa kuukausittain takaisin. Lainaa valitessa kannattaa siis huomioida korkoprosentti sekä summa, jonka joudut kuukausittain lyhentämään lainaasi. Näissä saattaa olla eri lainantarjoajilla eroja.

Joustolaina tuo joustavuutta arkeen

Joustolaina on mukava helpotus, kun tuntuu että olisi saatava nopeasti rahaa johonkin välttämättömään menoon. Kannattaa aina kuitenkin punnita tarkkaan, tahtooko lainaa sitten maksaa joka kuukausi lyhennyserän verran takaisin, vai voisiko välttämätön menoerä odottaa vielä hetken, että saat säästettyä siihen rahaa. Jos päädyt päätökseen, että tahdot lainan ottaa, joustolaina on yleensä se joustavin vaihtoehto. Se tarjoaa sinulle joustavuutta arkeen, ja pystyt käyttämään lainastasi sen verran kuin aina kulloinkin tarvitset. Lainoja kilpailuttamalla hyödyt itse eniten ja vältyt kaikkein kalleimmalta ja suurimmalta kuukausittaiselta lyhennyserältä.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on joskus ainoa järkevä tapa saada omaa taloutta paremmin hallintaan. Jos sinulla on esimerkiksi kaksi luottokorttia ja ostamasi kodinkoneen osamaksuerä hoidettavana, on siinä jo kolme erillistä lyhennystä kuukausittain, jotka pitäisi kaikki pystyä maksamaan. Lyhennysten yhteenlaskettu summa saattaa näin ollen nousta hyvinkin suureksi, mitä ei välttämättä tule ajatelleeksi siinä vaiheessa, kun lainoja tai osamaksuja on ottanut hoidettavakseen. Joustolaina tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa nuo kaikki kerralla pois ja lyhentää lainaa tällä tavoin vain yhteen paikkaan. Usein tämä todella helpottaa tilannetta, ja sinulle jää kuukausittain enemmän rahaa käyttöösi.

Joustolainaa ilman vakuuksia

Joustolainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sinun ei tarvitse sitoa jo olemassa olevaa omaisuuttasi lainan pantiksi, eikä suostutella sukulaisia tai ystäviä takaajiksi. Joustolainaa pystyt hakemaan omalla kotikoneella täysin itsenäisesti. Joustolainaan edellytetään ainoastaan vähintään 20 vuoden ikä sekä kyky suoriutua lainan takaisinmaksueristä moitteetta. Joustolainassa olet itse avainasemassa, sillä voit valita juuri sellaisen lainan, joka sinun tarpeisiisi sopii parhaiten. Sinun ei tarvitse suostua sellaiseen lainatarjoukseen, joka ei sinua tyydytä, ja toisaalta saatat saada jopa paremman tarjouksen kuin olisit ikinä voinut kuvitellakaan.

Joustolaina pähkinänkuoressa

Joustolaina on lyhyesti kerrottuna laina, joka tarjoaa sinulle joustavuutta taloudenhallintaan. Saat siitä apua yllättäviinkin menoihin ilman vakuuksia tai takaajia. Pystyt vaikuttamaan lainaehtoihin valitsemalla sellaisen lainantarjoajan, joka pystyy vastaamaan parhaiten tarpeisiisi. Saat yhdisteltyä jo olemassa olevia osamaksueriä ja luottoja, sitä kautta saat enemmän rahaa kuukausittain käyttöösi ja omaan talouteesi liikkumavaraa. Joustolainan saamiseen ei vaadita suuria kriteereitä. Sinulla täytyy ainoastaan olla tarpeeksi ikää sekä maksukykyä huolehtia joustolainan takaisinmaksusta. Vaikka sinulle olisi myönnetty joustolaina, sinun ei tarvitse käyttää koko lainaa heti, vaan voit käyttää sitä joustavasti silloin, kun sille on tarvetta.

Pankit ja lainanantajat

Fixura

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.