Lumihiutaleita

Sortterin Joulumieli-kampanja

Me Sortterilla haluamme tehdä hyvää jouluna ja tuoda joulumielen jokaiselle suomalaiselle, myös niille joilla ei siihen muuten välttämättä olisi mahdollisuutta. Tulemme tekemään lahjoituksen jollekin suomalaiselle hyväntekeväisyyskohteelle joka tuo joulumieltä sitä eniten tarvitseville. 🎅


Nyt sinulla onkin loistava tapa olla mukana Sortterin Joulumieli-kampanjassa tuomassa joulumieltä sitä eniten tarvitseville – pääset mukaan vaikuttamaan minkä suuruisen rahasumman ja mihin kohteeseen teemme lahjoituksen. Sinun tarvitsee vain jakaa tämä Joulumieli-kampanjasivu eteenpäin Facebook-tililläsi ja olet mukana tekemässä hyvää. 🎄

Lumihiutaleet

Tule mukaan tekemään joulu

Nyt jos koskaan sinulla on äärimmäisen helppo tapa olla mukana tekemässä Sortterin kanssa hyvää ja auttamassa vähävaraisia saamaan joulun – sinun ei tarvitse mitään muuta kuin jakaa tämä sivu omassa Facebookissa.

Yllä näet laskurin, joka kertoo minkä suuruisen summan Sortter lahoittaa hyväntekeväisyyskeräykseen:

500 jakoa = 500 €

1 000 jakoa = 1 000 €

25 000 jakoa = 3 000 €

100 000 jakoa = 8 000 €

Kampanja on voimassa 20.11.–11.12.2019 välillä ja lahjoitus tullaan tekemään äänestyksen voittaneeseen kohteeseen viikon 51 aikana.

Lumihiutaleet

Äänestä kohdetta jolle Sortter tekee lahjoituksen

Sortter haluaa tuoda joulun ja joulumielen jokaiselle suomalaiselle. Myös niille, joilla ei siihen muuten välttämättä olisi mahdollisuutta. Olemmekin valinneet äänestykseen kolme erilaista hyväntekeväisyyskohdetta tai -keräystä, joiden tuotoilla tuetaan suomalaisia vähäosaisia lapsia ja lapsiperheitä.

Keräyksillä autetaan mm. seuraavia tahoja:

  • vähävaraisia lapsia ja lapsiperheitä,
  • syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria
  • pienituloisia eläkeläisiä, työttömiä ja työkyvyttömiä
  • ruoka-apua tarvitsevia opiskelijoita sekä
  • lasten ja nuorten harrastuksia


Lue lisää varojen jakamisesta keräysten omilta nettisivuilta Pelastakaalapset.fi, Joulupata.fi ja Hopeyhdistys.fi


Äänestä alla olevalla lomakkeella hyvätekeväisyysjärjestöä tai -kohdetta, jolle sinun mielestäsi Sortterin tulisi tehdä lahjoitus.

Rauhallista joulunodotusta toivottaa Sortterin väki. 🎄🎅

Mille kohteelle toivot Sortterin lahjoituksen kohdistuvan?