Sortter

Huonekalut osamaksulla

Koti on useimmiten se paikka, jossa vietetään suurin osa vapaa-ajasta. Huonekalut osamaksulla hankittuna onkin monelle helpoin tapa tehdä kodistaan omannäköinen ilman suurta kertainvestointia. Liikkeiden tarjoamien osamaksuvaihtoehtojen rinnalla voi kilpailutettu kulutusluotto tulla kuitenkin huomattavasti edullisemmaksi ja joustavammaksi tavaksi tehdä toivotut hankinnat.

Valitse lainasumma

3000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
43€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Huonekalut rahoitus- ja osamaksutavat

Huonekalujen rahoitus- ja osamaksutavat sisältävät laajan kirjon erilaisia vaihtoehtoja hankintoja suunnitteleville.

Suuri osa huonekaluliikkeistä tarjoaa erilaisia osamaksusopimuksia hankintojen tekoon. Tällöin asiakas joutuu hankkimaan kaikki huonekalut samasta liikkeestä tai ottamaan useamman osamaksusopimuksen eri liikkeistä.

Toinen vaihtoehto on kilpailuttaa edullinen kulutusluotto Sortterin palvelussa. Tällöin nostat lainan tilillesi ja olet vapaa hankkimaan itse huonekalut haluamistasi liikkeistä. Samalla parannat neuvotteluasemiasi, sillä olet hankkimassa tuotteet myyjäliikkeen näkökulmasta käteisellä.

Mikäli huonekalut hankitaan kulutusluotolla, voit vapaasti valita juuri omaan sisustukseen sopivat vaihtoehdot eri myyjäliikkeiden valikoimista. Jos siis asuntoon sopii Ikean pöytä ja Iskun tuolit, voit ostaa ne helposti kyseisistä liikkeistä ilman kahta erillistä osamaksusopimusta.

Kulutusluoton etuna on usein myös edullisemmat kulut kuin kauppojen tarjoamissa osamaksuvaihtoehdoissa. Vaikka siis kaikki huonekalut hankittaisiinkin samasta liikkeestä, tulee kulutusluotto usein edullisemmaksi kuin kaupan tarjoama osamaksuvaihtoehto.

Huonekalut netistä osamaksulla

Huonekalujen verkkomyynti kasvaa kohisten. Monet laadukkaat ja perinteisetkin valmistajat tarjoavat tuotteitaan verkkokauppojensa sekä jälleenmyyjiensä verkkokauppojen kautta. Verkkokaupoissa on usein erilaisia osamaksutapoja, kuten Klarna tai Collector. Verkkokaupoistakin tilatessa tilanne on sama kuin kivijalkaliikkeistä ostettaessa. Jos haluat hankkia tuotteita useammista eri kaupoista, voit hankkia kaikki samalla rahoituksella käyttämällä edulliseksi kilpailutettua kulutusluottoa.

Varsinkin kalliimpien tuotteiden kohdalla on hyvä idea pyytää pientä alennusta tuotteista vaikkapa chatin tai sähköpostin välityksellä. Näin saat kivijalkaliikkeissä usein neuvoteltavissa olevat hinnat myös verkkoon.

Design huonekalut säilyttää arvonsa

Huonekaluja ostetaan käytännössä sekä ulkonäön, että käyttöominaisuuksien vuoksi. Laadukkaat design huonekalut tuovatkin useimmiten sekä suurta käyttömukavuutta että tyylikästä ja omaleimaista muotokieltään asuntoon. Laadukkaat huonekalut ovat myös kestäviä, ja näin säilyttävät arvonsa usein paremmin kuin mahdollisesti huonolaatuisemmat hankinnat.

Ostaessasi laadukkaita ja kauniita huonekaluja, voit useissa tapauksissa myydä ne hyvään hintaan mikäli tahdot muuttaa asuntosi tyyliä.

Mikäli huonekalut on tällöin hankittu edullisella kulutusluotolla, voit useissa tapauksissa myydä huonekalut halutessasi pois ja maksaa lopun lainan huonekaluista saaduilla rahoilla. Toki voit myös käyttää rahat suoraan uusien huonekalujen hankintaan.

Käytetyt huonekalut rahoituksella

Käytetyt huonekalut ovat usein loistava vaihtoehto uusille. Varsinkin laadukkaiden design huonekalujen kohdalla käyttöikä on pitkä ja laatu kestää sukupolvelta toiselle.

Käytettyjä huonekaluja ostettaessa kuitenkaan ei voi käyttää myyjien tarjoamia osamaksusopimuksia. Varsinkin yksityisiltä myyjiltä ostettaessa on todennäköistä että joudut ostamaan asunnon kalustuksen monelta myyjältä. Näissä tilanteissa kilpailutettu kulutusluotto on helppo ja edullinen tapa hankkia asuntoon uusi sisustus. 

Huonekalut osamaksulla muistilista

Huonekalujen hankinnan muistilista mahdollistaa parempien ja laajempien kokonaisuuksien hankkimisen edullisesti.

 1. Selvitä mitä huonekaluja halutaan ja tarvitaan
 2. Tutki, löytyisikö osa huonekaluista käytettynä ja hyväkuntoisena edullisesti
 3. Etsi muut huonekalut liikkeistä, tai halutessasi kaikki huonekalut liikkeistä
 4. Laske kaikkien tuotteiden yhteishinta
 5. Kilpailuta edullinen kulutusluotto sortter.fi lainavertailussa
 6. Nosta laina
 7. Tee hankinnat
 8. Nauti uudesta sisustuksesta.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.