Huonekalut osamaksulla

Moni hankkii huonekalut osamaksulla. Kilpailutettu kulutusluotto saattaa kuitenkin olla edullisempi ja joustavampi tapa tehdä hankintoja kuin ostopaikkojen tarjoamat osamaksuvaihtoehdot.

Lainalaskuri – vertaa lainan kuukausieriä

Valitse lainasumma

3 000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
46 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 3 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 46 €, takaisinmaksettava summa 4 407 € sekä todellinen vuosikorko on 10,73 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,5
  Perustuu 101 arvosteluun.
  powered by

Huonekalujen rahoitus- ja osamaksutavat

Huonekalujen rahoitus- ja osamaksutavat sisältävät laajan kirjon erilaisia vaihtoehtoja hankintoja suunnitteleville.

Suuri osa huonekaluliikkeistä tarjoaa erilaisia osamaksusopimuksia hankintojen tekoon. Tällöin asiakas joutuu hankkimaan kaikki huonekalut samasta liikkeestä tai ottamaan useamman osamaksusopimuksen eri liikkeistä.

Vaihtoehtona on myös kilpailuttaa edullinen kulutusluotto Sortterin palvelussa. Tällöin nostat lainan tilillesi, ja olet vapaa hankkimaan huonekalut haluamistasi liikkeistä. Kun ostat tuotteet kivijalkamyymälöistä, voit yrittää neuvotella tuotteelle edullisemman hinnan.

Jos huonekalut hankitaan kulutusluotolla, voit vapaasti valita juuri omaan sisustukseesi sopivat vaihtoehdot eri myyjäliikkeiden valikoimista. Jos siis asuntoon sopii Ikean pöytä ja Iskun tuolit, voit ostaa ne helposti kyseisistä liikkeistä ilman kahta erillistä osamaksusopimusta.

Kulutusluoton etuna on usein myös edullisemmat kulut kuin kauppojen tarjoamissa osamaksuvaihtoehdoissa. Vaikka kaikki huonekalut hankittaisiinkin samasta liikkeestä, tulee kulutusluotto usein edullisemmaksi kuin kaupan tarjoama osamaksuvaihtoehto.

Huonekalut netistä osamaksulla

Huonekalujen nettimyynti kasvaa kohisten. Monet laadukkaat ja perinteisetkin valmistajat tarjoavat tuotteitaan verkkokauppojensa ja jälleenmyyjiensä verkkokauppojen kautta. Nettikaupoissa on usein erilaisia osamaksutapoja, kuten Klarna tai Collector.

Verkkokaupoistakin tilatessa tilanne on sama kuin kivijalkaliikkeistä ostettaessa. Jos haluat hankkia tuotteita useammista eri kaupoista, voit hankkia kaikki samalla rahoituksella käyttämällä edulliseksi kilpailutettua kulutusluottoa.

Varsinkin kalliimpien tuotteiden kohdalla on hyvä idea pyytää pientä alennusta tuotteista vaikkapa chatin tai sähköpostin välityksellä. Näin saat kivijalkaliikkeissä usein neuvoteltavissa olevat hinnat myös verkkoon.

Design-huonekalut säilyttävät arvonsa

Huonekaluja ostetaan niin ulkonäön kuin ominaisuuksiensa vuoksi. Design-huonekalut tuovat käyttömukavuuden lisäksi tyylikästä ja omaleimaista muotokieltä sisustukseen asukkaan omien tyylimieltymysten mukaisesti. Design-huonekaluissa on panostettu laatuun, joten ne ovat myös kestäviä ja säilyttävät arvonsa paremmin kuin huonolaatuisemmat hankinnat.

Kun panostat laatuun, voit myydä huonekalut hyvällä hinnalla, mikäli tahdot myöhemmin muuttaa kotisi tyyliä. Design säilyttää arvonsa, jos tuote on myytäessä hyvässä kunnossa.

Jos päätät myöhemmin myydä kulutusluotolla ostamasi huonekalut, voit maksaa loput lainasta takaisin huonekaluista saaduilla rahoilla tai sijoittaa rahat uusiin huonekaluhankintoihin.

Käytetyt huonekalut rahoituksella

Käytetyt huonekalut ovat loistava ja ekologinen vaihtoehto uusille huonekaluille. Etenkin laadukkaiden design-huonekalujen kohdalla käyttöikä on pitkä ja laatu kestää usein sukupolvelta toiselle.

Käytettyjä huonekaluja ostettaessa ei ole luonnollisestikaan mahdollista käyttää osamaksusopimuksia, vaan tuote täytyy maksaa pois kerralla.

Jos haluat sisustaa kotisi käytetyillä huonekaluilla, on todennäköistä, että joudut ostamaan kalustuksen usealta eri yksityismyyjältä tai käytettyjen tavaroiden ostoliikkeistä. Näissä tilanteissa kilpailutettu kulutusluotto on helppo ja edullinen tapa hankkia asuntoon uusi sisustus.

Huonekalut osamaksulla muistilista

Huonekalujen hankinnan muistilista mahdollistaa parempien ja laajempien kokonaisuuksien hankkimisen edullisesti.

 1. Selvitä, mitä huonekaluja haluat ja tarvitset.
 2. Tutki ensin, löytyisikö osa huonekaluista käytettynä.
 3. Etsi muut huonekalut myyntiliikkeistä.
 4. Laske kaikkien tuotteiden yhteishinta.
 5. Kilpailuta edullinen kulutusluotto sortter.fi lainavertailussa.
 6. Nosta laina.
 7. Tee hankinnat.
 8. Nauti uudesta sisustuksesta.
 9. Huolehdi lainalyhennyksen kuukausieristä.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.