Fellow Finance

Fellow Finance Oyj on suomalainen joukkorahoituspalvelu. Se on suuri toimija, joka tarjoaa vertaislainapalvelua kuluttajille sekä lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille. Vertaa Fellow Financen lainat Sortterin avulla helposti, nopeasti ja maksutta!

Lainalaskuri - Vertaile Fellow Financen lainoja

Valitse lainasumma

6 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
149 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 149 €, takaisinmaksettava summa 7 137 € sekä todellinen vuosikorko on 9,14 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 84 arvosteluun.
  powered by

Fellow Finance tarjoaa vertaislainaa kuluttajille

Fellow Finance Oyj on suomalainen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, joka tarjoaa rahoitusta yksityishenkilöille ja yrityksille. Lisäksi yritys tarjoaa sijoittajille korkotuottoa heidän antamistaan lainoista. Fellow Finance on perustettu vuonna 2013. Se on pohjoismaiden suurin joukkorahoitusalusta. Yhtiön osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Fellow Financen toiminta on kansainvälistä, ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Yritys on kasvuhakuinen ja toimii euroalueella. Tähän mennessä se on myöntänyt luottoja jo 900 miljoonan euron edestä.

 • Vakuudetonta lainaa eri tarkoituksiin
 • Suomalainen palvelu
 • Fellow Financen laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen
 • Yli 500 000 asiakasta
 • Yli 11 000 vertaislainasijoittajaa

Fellow Financen palvelu mahdollistaa lainaamisen yksityishenkilöltä toiselle. Tällaista lainaa kutsutaan vertaislainaksi. Fellow Finance yhdistää sijoittajat ja lainanhakijat anonyymisti siten, että lainanhakija voi yhdellä hakemuksella löytää sijoittajia, jotka ovat halukkaita lainaamaan rahaa. Lainanhakija maksaa lainan lyhennystä ja korkoa suoraan sijoittajalle eli lainanantajalle. Lainanantaja päättää koron itse, ja lainanhakija päättää, haluaako hän ottaa lainan kyseisellä korolla.

Fellow Finance tarjoaa myös yrityspalveluita. Pk-yritykset voivat hakea Fellow Financen kautta lainamuotoista joukkorahoitusta. Yritykset voivat palvelun avulla esimerkiksi ottaa lainaa kasvuun, käyttää luottolimiittiä tai rahoittaa laskuja.

Fellow Financen lainatuotteet

Yksityishenkilö voi hakea Fellow Financelta vakuudetonta lainaa 500 - 20 000 euroa kulutusluoton tai yhdistelylainan muodossa. Rahoitusyhtiöiden toiminnasta poiketen Fellow Finance ei määritä kiinteää korkoa, vaan korko määräytyy lainanantajien ja lainanhakijan vaatimusten kohdatessa. Molemmat osapuolet saavat päättää haluamansa korkotason, ja lainanhakija päättää, haluaako hän hyväksyä lainanantajan tarjouksen. Fellow Finance lupaa rahat tilille tarjouksen hyväksymisen jälkeen jopa samana päivänä. Lisäksi yritysrahoitus kuuluu yrityksen palveluvalikoimaan.

Kertaluotto

Fellow Finance tarjoaa yksityishenkilöille kertalainaa eli kulutusluottoa. Kertaluottoa voi hakea aina 20 000 euroon asti, ja lainan takaisinmaksuaika on korkeintaan 10 vuotta. Lainausmuotona Fellow Financen lainoissa on vertaislaina, jossa yksityishenkilö lainaa rahaa anonyymisti toiselle yksityishenkilölle. Lainanantaja toimii näin ollen sijoittajan roolissa päättäen myös lainan korosta. Lainanhakija näkee oletusarvoisesti edullisimman tarjouksen hakiessaan Fellow Financelta kertalainaa. Kulutusluotto sopii niin pienempien arjen kulujen rahoittamiseen, esimerkiksi kodinkonelainaksi tai lääkärikulujen maksamiseen, kuin isompiinkin hankintoihin, esimerkiksi lomalainaksi tai remonttilainaksi.

Yhdistelylaina

Fellow Financen laina sopii myös yhdistelylainaksi. Tämä tarkoittaa useampien lainojen yhdistämistä kerran kuukaudessa maksettavaksi tasalyhenteiseksi lainaksi. Tämä voi olla erinomainen tapa säästää huomattavia summia rahaa joka kuukausi, sillä maksaessa useita lainoja joutuu maksamaan myös monen lainan korkoja ja kuluja, mistä koituu kustannuksia. Yhdistelylainan avulla maksettavaksi jää ainoastaan yhden uuden lainan korot ja kulut. Lisäksi lainan maksuerien suuruutta voi säätää omaan talouteen sopivaksi. Fellow Finance hoitaa lainojen yhdistämisen ja vanhojen lainojen pois maksamisen asiakkaan puolesta.

Yritysrahoitus

Fellow Finance tarjoaa myös rahoitusta yrityksille. Pankkirahoituksen ehdot ovat tiukentuneet, mikä voi hankaloittaa pk-yritysten luotonsaantia ja sitä kautta kasvu- ja investointimahdollisuuksia. Fellow Finance tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille yrityslainaa miljoonaan euroon asti. Yritykseltä voi hakea myös myynti- ja ostolaskurahoitusta. Lisäksi Fellow Finance tarjoaa yrityksille luottolimiittiä tuomaan budjettiin joustavuutta ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä. Tämä tasoittaa esimerkiksi kausittain vaihtelevasta myynnistä ja rahaliikenteestä koituvia haasteita.

Fellow Finance kokemuksia

Fellow Financella on monia tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat kertoneet kokemuksistaan yhtiön sivustolla palautteen muodossa. Alla on muutamia sivustolta poimittuja asiakaspalautteita Fellow Financen lainapalvelusta.

Fellow Finance on ​ymmärtänyt, mitä asiakkaat tarvitsevat - perinteisiä pikavippejä pidemmän maksuajan ja kohtuullisen koron. ​Sopivan kuukausierän myötä talouteni pysyy tasapainossa! Kiitos luottamuksesta!

- Mies 39 v., Hanko, Lähde: Fellow Finance Oyj:n sivusto

Pelkkää hyvää sanottavaa. Sain kalliimman luoton ja luottokorttilaskun kuitattua ja rahaa jää enemmän käyttöön. Helppoa ja nopeaa toimintaa! Suosittelen!

- Nainen 27 v., Helsinki, Lähde: Fellow Finance Oyj:n sivusto

Erinomainen lainapalvelu tiukan rahatilanteen kohdatessa. Lainan erinomaisen pienet kuukausierät pitävät talouden tasapainossa ja eikä näin ollen kuukausittainen budjetti ylity. ​Kärkiluokkaa.

- Mies 43 v., Joensuu, Lähde: Fellow Finance Oyj:n sivusto

Kilpailuta ja vertaile Fellow Financen lainatarjoukset

Saat Fellow Financen lainatarjoukset nopeasti ja maksutta Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta lainanantajina toimivilta kymmeniltä kumppaneiltamme. Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Fellow Financen Trustpilot-arvosana on 3,6.

Vertailet lainat Sortterin palvelussa helposti eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainat on esitetty selkeästi hintajärjestyksessä. Voit valita saamistasi lainatarjouksista edullisimman tai sinulle mieluisimman. Sopivan lainan löydyttyä lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Sortterin palvelussa kilpailutat lainat eri palveluntarjoajilta ketterästi. Täytä ensin lainahakemus sivustollamme. Tämän jälkeen saat sinulle tarkoitetut lainatarjoukset listattuna ja voit vertailla lainoja kaikessa rauhassa. Mikäli löydät sinulle mieluisan lainan, allekirjoita lainasopimus. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Tee lainojen kilpailutus täyttämällä hakemus Sortterin sivustolla!

Fellow Financen asiakkaat saavat asiakaspalvelun kiinni puhelinnumerolla 020380101 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@fellowfinance.fi. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / klo 9.00-17.00.

Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Fellow Financelta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttääyhteydenottolomakkeenSortterin nettisivuilta

 1. Olet vakituisesti Suomessa asuva vähintään 20-vuotias henkilö
 2. Sinulla on Fellow Financen hyväksymä suomalainen pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset
 3. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.