Vertaile Fellow Financen lainoja tästä

Valitse lainasumma

6000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
143€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Fellow Finance Oyj on suomalainen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Fellow Finance on perustettu vuonna 2013 ja on pohjoismaiden suurin joukkorahoitusalusta. Fellow Finance on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle. Myös yrityspalvelut löytyvät tuotevalikoimasta.

Fellow Finance lyhyesti

 • Vakuudetonta lainaa eri tarkoituksiin
 • Suomalainen palvelu
 • Fellow Financen laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen
 • Yli 500 000 asiakasta
 • Yli 11 000 vertaislainasijoittajaa

Vertaa Fellow Financen lainatarjoukset

Vertaa Fellow Financen lainatarjoukset nopeasti ja maksutta Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta kumppaneiltamme ja sinä voit valita saamistasi tarjouksista edullisimman. Sopivan lainan löydyttyä, lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Mikä on Fellow Finance?

suljeavaa

Fellow Finance Oyj on suomalainen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Se on perustettu vuonna 2013 ja on pohjoismaiden suurin joukkorahoitusalusta. Palvelu yhdistää sijoittajat ja lainanhakijat anonyymisti siten, että lainanhakija voi yhdellä hakemuksella löytää sijoittajia, jotka ovat halukkaita lainaamaan rahaa.

Millaisia kokemuksia Fellow Financen asiakkailla on, onko se luotettava lainanantaja?

suljeavaa

Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Fellow Financen Trustpilot-arvosana on 3,6.

Kuinka nopeasti saan Fellow Financen lainan rahat tililleni?

suljeavaa

Fellow Finance lupaa rahat tilillesi tarjouksen hyväksymisen jälkeen jopa samana päivänä.

Paljonko lainaa voin saada Fellow Financelta?

suljeavaa

Fellow Financelta voi hakea vakuudetonta lainaa 500 - 20 000 euroa.

Kuinka korkea on Fellow Financen lainan korko?

suljeavaa

Rahoitusyhtiöiden toiminnasta poiketen Fellow Finance ei määritä kiinteää korkoa, vaan korko määräytyy lainanantajien ja lainanhakijan vaatimusten kohdatessa. Molemmat osapuolet saavat päättää haluamansa korkotason ja lainanhakija päättää haluaako hän hyväksyä lainanantajan tarjouksen. Lainanhakija näkee oletusarvoisesti edullisimman tarjouksen.

Pankit ja lainanantajat

Fixura

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.