Corona Capital – yrityslainaa nopeasti ja vaivattomasti

Corona Capitalin yrityslaina on 3000–50 000€ määräaikainen kertalaina, joka maksetaan takaisin tasaerissä sekä ennalta sovitussa maksuajassa ilman piilokuluja. Kilpailuttamalla yrityslainat voit saada nyt myös Corona Capitalin lainatarjouksen Sortterin vertailusta. Kilpailuta lainat ja säästä kuluissa!

Lainasumma

25 000 €

Laina-aika

6 kuukautta
4 306 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-60 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-60 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Corona Capitalin yrityslaina on 3000–50 000€ määräaikainen kertalaina, joka maksetaan takaisin tasaerissä sekä ennalta sovitussa maksuajassa ilman piilokuluja. Kilpailuttamalla yrityslainat voit saada nyt myös Corona Capitalin lainatarjouksen Sortterin vertailusta. Kilpailuta lainat ja säästä kuluissa!

Vuonna 2013 perustettu Corona Capital Oy on täysin suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja yritysten lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Corona Capital tarjoaa yrityksellesi sopivan rahoitusvaihtoehdon mahdollisimman pienellä riskillä. Corona Capitalin hinnoittelu ja sopimusehdot ovat läpinäkyviä. Se tarjoaa luotettavia, yksinkertaisia ja laadukkaita rahoitusratkaisuja suomalaisen yrittäjyyden ja talouden kasvun tueksi.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 271 arvosteluun.
powered by

Corona Capital -yrityslaina

Corona Capitalin yrityslaina on 3000–50 000 € määräaikainen kertalaina, joka maksetaan takaisin tasaerissä sekä ennalta sovitussa maksuajassa ilman piilokuluja.

Corona Capitalin tarjoaman yrityslainan avulla yritykselläsi on mahdollisuus selvitä kassavajeesta, joka kestää noin kuukaudesta muutamaan kuukauteen. Corona Capitalin tarjoama yritysluotto uusille yritysasiakkaille on yleensä muutamasta tuhannesta eurosta 10 000 euroon.

Kokemuksia Sortterista

 • profile image
  Päivi Lehtinen
  21.1.2023 klo 8.16.07

  Nopea , ei liikaa tuputuspostia

 • profile image
  Päivi Turunen-Koskelo
  20.1.2023 klo 11.02.19

  Nopea ja helppo käyttää. Vaihtoehdot tulivat nopeasti ja tiedot tarjouksista selkeästi näkyvissä.

 • profile image
  Timo Pelasoja-nissema
  18.1.2023 klo 12.46.04

  hyvä palvelu

 • profile image
  Pertti Jänkälä
  18.1.2023 klo 9.00.41

  Helppo, yksinkertainen nopea ja toimiva.

 • profile image
  Jouko Sirviö
  18.1.2023 klo 6.59.30

  Lainavertailu oli nopeaa ja sujuvaa. Kiitos!

Kuka voi saada Corona Capitalin yrityslainaa?

Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä. Laina haetaan ja myönnetään aina yritykselle.

Lisäksi voit hakea Corona Capitalin yrityslainaa, mikäli yritykselläsi:

 • on suomalainen y-tunnus
 • ei ole verovelkaa
 • on positiivinen oma pääoma
 • on vakuus tai henkilötakaus yrityslainan turvaksi.

joiden lisäksi yrityksesi:

 • ei ole yrityssaneerauksessa eikä ulosotossa
 • on kaupparekisterissä ja ennakkoperintärekisterissä.

Pankit ja lainanantajat

QredFellow PankkiFunduVaurausKasvurahoitusSME Finance Finland OyCapitalBoxFIN YritysrahoitusSveaOPR FinanceResurs SMEBusinessCreditBroadenSiltarahaLending House

Tarvitaanko yrityslainaan henkilötakaajaa?

Kyllä, lainat vaativat vähintään yhden henkilön omavelkaisen takauksen. Takaajan luottotietojen tulee olla moitteettomat. Suuremmissa yrityslainoissa tarvitaan yleisemmin useampi takaaja.

Myös lainahakemuksen täyttäjä voi toimia lainan takaajana.

Mitä tarkoittaa omavelkainen takaus?

Omavelkaisen takauksen antava yksityishenkilö vastaa velasta aivan kuin se olisi hänen oma velkansa. Jos yritys jättää lainan maksamatta tai laiminlyö muutoin takaisinmaksuvelvoitteensa, velka voidaan periä takaajalta täysimääräisesti kaikkine kuluineen ja korkoineen.

Näin vertailet lainat Sortterilla

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Kuinka nopeasti yrityslaina myönnetään?

Corona Capital käsittelee hakemukset aukioloaikoinaan eli arkisin klo 8-16. Hyväksyttyäsi sähköpostiisi saapuvan lainasopimuksen siirtää Corona Capital rahat välittömästi tilille. Aukioloaikojen ulkopuolella tulleet hakemukset he käsittelevät heti töihin palauttuaan.

Corona Capitalin käytössä ovat suurimpien suomalaisten pankkien tilit, ja näihin pankkeihin varat siirtyvät pankkien aukioloaikoina välittömästi. Mahdollisiin muihin pankkeihin rahat siirtyvät viimeistään 1–2 pankkipäivän kuluessa. Näitäkin siirtoja on mahdollisuus nopeuttaa pikasiirtojen avulla, josta Corona Capital perii 15 euron palkkion.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Corona Capitalin yritysrahoitusvaihtoehdot

Corona Capital tarjoaa erilaisia yritysrahoitusvaihtoehtoja helpottaakseen yrittäjän elämää.

 1. Yrityslaina on 3000 – 50 000€ määräaikainen kertalaina, joka maksetaan takaisin tasaerissä sekä ennalta sovitussa maksuajassa.
 2. Laskurahoitus on keino tuoda kassankiertoon vauhtia. Maksuehdot laskuissa saattavat olla pitkiä, jolloin yrityksen varat ovat sidottuina myyntilaskuihin.
 3. "Laskuta puhelimella" on Corona Capitalin tarjoama laskutuspalvelu. Heidän asiakkaansa käyttävät tällöin laskutuspalvelua veloituksetta. "Laskuta puhelimella" on suunniteltu erityisesti pienyrityksille ja yrittäjille.
 4. Kun sinulla on esimerkiksi tilitoimisto tai laskutustohjelma ja haluat tarjota laskurahoitusta asiakkaillesi suoraan järjestelmästäsi, onnistuu se Corona Capitalin Rahoitusnapin® avulla.

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteys Corona Capitalin asiakaspalveluun

 • sähköpostilla info@coronacapital.fi
 • puhelimitse 0290 300 400.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Sortterista

 • Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä. Laina haetaan ja myönnetään aina yritykselle. Lisäksi voit hakea Corona Capitalin yrityslainaa, mikäli yritykselläsi:

  • on suomalainen y-tunnus
  • ei ole verovelkaa
  • on positiivinen oma pääoma
  • on vakuus tai henkilötakaus yrityslainan turvaksi.

  joiden lisäksi yrityksesi:

  • ei ole yrityssaneerauksessa eikä ulosotossa
  • on kaupparekisterissä ja ennakkoperintärekisterissä.
 • Corona Capitalin yrityslaina voit hakea yrityksen tarpeesta riippuen 3000–50 000 €.

 • Omavelkaisen takauksen antava yksityishenkilö vastaa velasta aivan kuin se olisi hänen oma velkansa. Jos yritys jättää lainan maksamatta tai laiminlyö muutoin takaisinmaksuvelvoitteensa, velka voidaan periä takaajalta täysimääräisesti kaikkine kuluineen ja korkoineen.

 • Corona Capital käsittelee hakemukset aukioloaikoinaan eli arkisin klo 8-16. Hyväksyttyäsi sähköpostiisi saapuvan lainasopimuksen siirtää Corona Capital rahat välittömästi tilille. Aukioloaikojen ulkopuolella tulleet hakemukset he käsittelevät heti töihin palauttuaan.

  Corona Capitalin käytössä ovat suurimpien suomalaisten pankkien tilit, ja näihin pankkeihin varat siirtyvät pankkien aukioloaikoina välittömästi. Mahdollisiin muihin pankkeihin rahat siirtyvät viimeistään 1–2 pankkipäivän kuluessa. Näitäkin siirtoja on mahdollisuus nopeuttaa pikasiirtojen avulla

Corona Capital löytyy Sortterin yrityslainavertailusta

Corona Capital on mukana kotimaisessa Sortterin yrityslainavertailussa, jossa yrittäjä voi kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti.

Yhden lomakkeen täyttämisellä saa usealta luotonantajalta lainatarjoukset samalla kertaa ja selkeästi esitetyssä muodossa, joista on helppo valita omiin tarpeisiin paras vaihtoehto.

Miten Sortterin lainavertailu toimii?

Sortter on halunnut pitää yrityslainojen kilpailuttamisen mahdollisimman yksinkertaisena yrittäjille.

Näin kilpailutat yrityslainan:

 1. Täytä lomake huolellisesti.
 2. Lähetä hakemus.
 3. Odota, että lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi.
 4. Vertaa ja valitse omiin tarpeisiisi sopiva lainatarjous.
 5. Vahvista yrityksen tiedot luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

Kotimainen Sortter tarjoaa nopean tavan kilpailuttaa yrityslainat. Kilpailutus on yrittäjälle maksuton ja se hoituu yhdellä lomakkeella. Luotonantajien lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiin jopa saman työpäivän aikana ja ne esitetään yhdenmukaisesti selkeässä muodossa, jolloin tarjousten vertailu on helppoa. 

Itselleen paras lainatarjous vahvistetaan luotonantajan ohjeiden mukaisesti heidän omilla sivuillaan. Jos luotonantaja tarvitsee liitteitä lainan vahvistamiseksi, niin ne toimitetaan vasta luotonantajalle vahvistuksen yhteydessä.

Lomakkeen täyttäminen

Yrityslainahakemuksen täyttäminen on nopeaa, ilmaista sekä helppoa. Hakemuksessa kysytään alla olevia tietoja, ja hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti.

 • Yrityksen nimi
 • Yrityksen y-tunnus
 • Hakijan yhteystiedot
 • Hakijan henkilötunnus
 • Toivottu lainasumma
 • Toivottu laina-aika

Sortterin lainavertailulomakkeella kysyttävät tiedot ovat yrityksen nimi ja y-tunnus sekä hakijan yhteystiedot ja henkilötunnus. Tämä tehdään siksi, että usein yrityslainoja tarjoavat yhtiöt tarkistavat niin yrityksen luottokelpoisuuden kuin vastuuhenkilön luottotiedot ja nämä vaikuttavat olennaisesti lainatarjoukseen. Yrityslainoissa voidaan vaatia myös hakijalta henkilökohtainen takaus lainalle, joten silloin myös hakijan tiedot tarvitaan.

Laina-aikaa ja toivottua lainasummaa voi itse esittää, mutta luottoyhtiö voi tehdä tarjouksen pienemmästä lainasummasta, joka on mitoitettu realistisesti yrityksen maksukykyyn nähden. Täydennysrahoituksissa hanketukirahoitus tai oman pankin myöntämä laina kattaa pääosan rahoitustarpeesta ja loppua tarvittavaa rahoitusta voi hakea kilpailuttamalla yrityslainat.

Lainojen kilpailutuksen voi tehdä koska vain

Yrityslainojen kilpailutuksen voi tehdä milloin tahansa. Lainatarjouksen pyytäminen ei velvoita vielä hyväksymään yhtäkään saatua lainatarjousta ja kilpailutus on aina kilpailuttajalle maksutonta. Vasta, kun itselleen paras lainatarjous on hyväksytty luotonantajan ohjeiden mukaisesti, astuu lainasopimus voimaan.