Bröllopslån

Sortter hittar de bästa offerterna på bröllopslån åt dig, så att du kan koncentrera dig på att planera er stora dag och vara säker på att du finansierar bröllopet med de bästa lånevillkoren. Vi konkurrensutsätter lånet – du väljer alternativet som passar dig bäst.

Bröllopslån

FISVE

Välj lånebelopp

€2000
€5000
€50000

Välj återbetalningstid

1 År
2 År
15 År
224

Månadsbetalning från

tiedot
Kreditgivarna kommer att förse dig med personliga lånepriser vid ansökan. Lånetiden för låneerbjudanden kan vara 1-15 år, räntan 4,5% - 20% och lånebeloppet 500-50 000 €. Exempel: När lånebeloppet är 10 000 €, är räntan 8%, återbetalningsperioden 5 år och öppningsavgiften 150 €, den månatliga avbetalningen 202,76 €, det återbetalningsbara beloppet 12315,6 € och den effektiva räntan 8,99%.

Bröllopslån

Bröllop är en av livets största fester som skapar minnen för livet. Med hjälp av ett bröllopslån kan ni ordna era drömmars fest utan att behöva kompromissa på gästlistan eller festlokalen.

Sortter konkurrensutsätter bröllopslånet åt dig

Sortter hjälper dig hitta den bästa låneofferten för att finansiera ert bröllop. Vi samarbetar med olika banker och kreditinstitut och hjälper dig jämföra erbjudanden från olika långivare. Vi konkurrensutsätter bröllopslånet åt dig, du väljer alternativet som passar dig bäst.

Hur snabbt får jag offerter på bröllopslån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett bröllopslån via Sortter och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar din låneansökan inom sex timmar under vardagar. För att hitta det bästa bröllopslånet lönar det sig att vänta tills alla banker och kreditinstitut har behandlat din ansökan om bröllopslån. När du loggar in i Sortters tjänst ser du snabbt och enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren för ditt bröllop.

Kostar det något att konkurrensutsätta bröllopslånet via Sortter?

Det kostar inget att konkurrensutsätta dina lån via Sortter, och ansökan förbinder dig inte heller att ta ett lån. Vår uppgift är att hjälpa dig hitta bra låneofferter, så att du kan välja alternativet som passar dig bäst. Ett eventuellt låneavtal uppstår alltid mellan dig och långivaren.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme