BRAbank

BRAbank on norjalainen digitaalinen pankki, joka toimii täysin verkossa. Näin kulurakenne on perinteisiä pankkeja kevyempi ja palveluiden hinnoittelu kilpailukykyinen. Yhtiö onkin panostanut vahvasti finanssiteknologiaan, minkä ansiosta esimerkiksi lainapäätökset tapahtuvat nopeasti. BRAbank on pörssinoteerattu ja sen historia juontaa vuoteen 2003. Suomessa BRAbank on toiminut vuodesta 2017.

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
357 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 357 €, takaisinmaksettava summa 17 149 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 79 arvosteluun.
  powered by

BRAbank lainat ja palvelut

BRAbankin valikoimaan kuuluvat vakuudettomat kulutusluotot ja yhdistelmälainat. Pankilta voi hakea lainaa 1 000–50 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Lainahakemukset käsitellään välittömästi ja saat tietää heti hakemuksen jätettyäsi, mikä on sinulle tarjottu lainan korko.

Lainan hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa voi mahdollistaa paremmat lainaehdot. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat rahat tilillesi 1–2 päivässä.

BRAbank on ketterä tulokas Suomen markkinoilla

BRAbank on toiminut Suomessa vuodesta 2017. Se on saavuttanut nykymuotonsa omistajanvaihtosten ja fuusioiden kautta, joista viimeisin astui voimaan lokakuussa 2020. Fuusiossa yhdistyivät vanha BRAbank ja Easybank, joista ensin mainittu tarjosi talletus- ja luottokorttiratkaisuja Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Easybank keskittyi pääasiassa yritysluottoihin ja säästötuotteisiin. Molemmat fuusioituneet pankit olivat noteerattu Norjan pörssissä. Nykyään BRAbank jatkaa Oslon pörssissä Merkur Market-markkinapaikalla.

BRAbankin lainan saamisen edellytykset

BRAbankilta lainaa voivat saada henkilöt, jotka täyttävät nämä ehdot:

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa
 • Ikä 23–70 vuotta
 • Asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Tulot vähintään 1200 euroa kuukaudessa
 • Kuukausieriin nähden riittävä maksukyky

Vertaa ja hae BRAbankin laina Sortterin kautta

Saat kauttamme lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös BRAbankilta!

Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näytämme lainatarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat selkeästi, jotta parhaan lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Sopivan lainan löytyessä, myös sen nostaminen onnistuu Sortterin kautta helposti. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Kyllä, BRAbank on toiminut Suomessa vuodesta 2017 lähtien.

Kyllä, suomenkielinen asiakaspalvelu toimii numerossa 09 4245 5000 arkisin klo 10–16. Sähköpostitse asiakaspalvelun tavoittaa osoitteesta asiakaspalvelu@brabank.fi, jonka lisäksi BRAbankin verkkosivuilla on myös sähköinen lomake yhteydenottoa varten.

Korko riippuu hakijan pitkälti hakijan taloustilanteesta. BRAbankin lainojen nimelliskorko on 7,50–19,50 %. Hyvin hoidetut laina-asiat ja lainamäärään nähden riittävät tulot madaltavat korkoa. Lainaa voi myös hakea rinnakkaishakijan kanssa, mikä voi mahdollistaa lainan saamisen matalammalla korolla.

BRAbankin lainat ovat suuruudeltaan 1 000–50 000 €.

BRAbankin valikoimaan kuuluvat vakuudettomat kulutusluotot sekä yhdistelylainat. Vakuudeton kulutusluotto käy moneen tarpeeseen, kuten ajoneuvo- tai remonttilainaksi.

BRAbankilta lainaa voivat saada vähintään 3 vuotta Suomessa asuneet, 23–70-vuotiaat hakijat. Lisäksi maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa ei saa olla, ja hakijan maksukyvyn tulee olla lainan kuukausieriin nähden riittävä: kuukausitulojen tulee olla vähintään 1200 euroa.

BRAbankin asiakaspalvelun saat kiinni puhelinnumerolla 0942455000 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@brabank.fi. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / klo 10.00-16.00. 

Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta BRAbankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.