Hakee lainaa BraBankista

BRAbank

BRAbank on norjalainen digitaalinen pankki, joka toimii täysin verkossa. Näin kulurakenne on perinteisiä pankkeja kevyempi ja palveluiden hinnoittelu kilpailukykyinen. Yhtiö onkin panostanut vahvasti finanssiteknologiaan, minkä ansiosta esimerkiksi lainapäätökset tapahtuvat nopeasti. BRAbank on pörssinoteerattu ja sen historia juontaa vuoteen 2003. Suomessa BRAbank on toiminut vuodesta 2017.

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
350€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

BRAbank lainat ja palvelut

BRAbankin valikoimaan kuuluvat vakuudettomat kulutusluotot ja yhdistelmälainat. Pankilta voi hakea lainaa 1 000–50 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Lainahakemukset käsitellään välittömästi ja saat tietää heti hakemuksen jätettyäsi, mikä on sinulle tarjottu lainan korko.

Lainan hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa voi mahdollistaa paremmat lainaehdot. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat rahat tilillesi 1–2 päivässä.

BRAbank on ketterä tulokas Suomen markkinoilla

BRAbank on toiminut Suomessa vuodesta 2017. Se on saavuttanut nykymuotonsa omistajanvaihtosten ja fuusioiden kautta, joista viimeisin astui voimaan lokakuussa 2020. Fuusiossa yhdistyivät vanha BRAbank ja Easybank, joista ensin mainittu tarjosi talletus- ja luottokorttiratkaisuja Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Easybank keskittyi pääasiassa yritysluottoihin ja säästötuotteisiin. Molemmat fuusioituneet pankit olivat noteerattu Norjan pörssissä. Nykyään BRAbank jatkaa Oslon pörssissä Merkur Market-markkinapaikalla.

BRAbankin lainan saamisen edellytykset

BRAbankilta lainaa voivat saada henkilöt, jotka täyttävät nämä ehdot:

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa
 • Ikä 23–70 vuotta
 • Asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Tulot vähintään 1200 euroa kuukaudessa
 • Kuukausieriin nähden riittävä maksukyky

Vertaa ja hae BRAbankin laina Sortterin kautta

Saat kauttamme lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös BRAbankilta!

Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näytämme lainatarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat selkeästi, jotta parhaan lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Sopivan lainan löytyessä, myös sen nostaminen onnistuu Sortterin kautta helposti. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Toimiiko BRAbank Suomen markkinoilla?

suljeavaa

Kyllä, BRAbank on toiminut Suomessa vuodesta 2017 lähtien.

Onko BRAbankilla asiakaspalvelua suomeksi?

suljeavaa

Kyllä, suomenkielinen asiakaspalvelu toimii numerossa 09 4245 5000 arkisin klo 10–16. Sähköpostitse asiakaspalvelun tavoittaa osoitteesta asiakaspalvelu@brabank.fi, jonka lisäksi BRAbankin verkkosivuilla on myös sähköinen lomake yhteydenottoa varten.

Paljonko on BRAbankin lainan korko?

suljeavaa

Korko riippuu hakijan pitkälti hakijan taloustilanteesta. BRAbankin lainojen nimelliskorko on 7,50–19,50 %. Hyvin hoidetut laina-asiat ja lainamäärään nähden riittävät tulot madaltavat korkoa. Lainaa voi myös hakea rinnakkaishakijan kanssa, mikä voi mahdollistaa lainan saamisen matalammalla korolla.

Paljonko voin saada lainaa BRAbankilta?

suljeavaa

BRAbankin lainat ovat suuruudeltaan 1 000–50 000 €.

Millaisia lainoja BRAbankilta voi saada?

suljeavaa

BRAbankin valikoimaan kuuluvat vakuudettomat kulutusluotot sekä yhdistelylainat. Vakuudeton kulutusluotto käy moneen tarpeeseen, kuten ajoneuvo- tai remonttilainaksi.

Kuka voi saada lainaa BRAbankilta?

suljeavaa

BRAbankilta lainaa voivat saada vähintään 3 vuotta Suomessa asuneet, 23–70-vuotiaat hakijat. Lisäksi maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa ei saa olla, ja hakijan maksukyvyn tulee olla lainan kuukausieriin nähden riittävä: kuukausitulojen tulee olla vähintään 1200 euroa.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.