Suosittele Sortteria
Takaisin blogiin

Suosittelu kaverille, palkkio sulle

Asiakkaamme kehuvat Sortterin palvelua nopeaksi ja käteväksi. Nyt me haluamme palkita tyytyväisiä asiakkaitamme suosittelukampanjalla. Lue, miten se toimii ja miten tienata Verkkokauppa.com -lahjakortteja.

Kasvava joukko suomalaisia kuluttajia on havainnut, että lainojen vertailu Sortterin avulla on paitsi helppoa, myös taloudellisesti kannattavaa. Kun ei tyydy yhteen lainatarjoukseen, vaan vertailee niitä keskenään, voi vuositasolla saavuttaa merkittäviä säästöjä lainakuluissa. Puhutaan jopa sadoista euroista. Erot lainojen hinnoissa ilmenevät tyypillisesti luotonantajan määrittämissä lainanhoitokuluissa ja koroissa. 

Kotimainen Sortter vertailee lainat aina 60 000 euroon asti ilmaiseksi, nopeasti ja turvallisesti. Täytät vain yhden hakemuksen, ja saat jopa parikymmentä lainatarjousta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta – ilman odottelua ja neuvotteluja. Et kuitenkaan ole velvoitettu tarttumaan yhteenkään lainatarjoukseen.

Mikäli olet jo Sortterin asiakas, tiedätkin, että hakemuksen täyttäminen nettisivuillamme vie vain muutaman minuutin. Parhaimmillaan rahatkin ovat tililläsi samana päivänä. Lisäksi tiedät ehkä, että myös olemassa olevan ”vanhan” lainan voi – ja se kannattaa – kilpailuttaa paremmat lainaehdot saadakseen. 

Mikset siis jakaisi lainanvertailun ilosanomaa lähipiiriisi? Vinkkaa muitakin säästämään lainakuluissa. Nyt se kannattaa erityisesti, sillä kun suosittelet Sortteria jollekulle, joka ei ole vielä rekisteröitynyt asiakkaaksemme, palkitsemme sinut 10 euron arvoisella Verkkokauppa.com:in lahjakortilla

Miten suosittelu ja lahjakorttien lunastus tapahtuu?

Voit suositella Sortteria vapaasti ystävillesi ja tuttavillesi. Myönnämme jokaisesta onnistuneesta suosittelusta 10 euron arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.com:iin – kuitenkin maksimissaan kymmenen lahjakorttia per asiakas. 

Suosittelu on onnistunut, kun ystäväsi on vastaanottanut sinulta suosittelulinkin esimerkiksi sähköpostitse, Whatsapp:ssa tai Facebookissa, ja kokeillut palveluamme. 

Käytännössä suosittelu tapahtuu näin:

  • Nouda henkilökohtainen suosittelulinkkisi kirjautumalla palveluumme.
  • Jaa suosittelulinkki esimerkiksi Facebookissa tai Whatsapp:ssa.
  • Odota, että ystäväsi/tuttavasi kokeilee palveluamme.
  • Nappaa lahjakortti: toimitamme ne kootusti kerran kuussa.

Huomaa, että riittää, kun suosittelulinkin saaneet henkilöt kokeilevat palvelua. Se, että saat lahjakortin, ei siis edellytä, että ystäväsi/tuttavasi hyväksyisivät yhtäkään saamistaan lainatarjouksista. 

Tämä onkin oleellista, sillä vaikka lainanotto ei juuri nyt olisi mielessä, monet haluavat pysyä perillä siitä, mitä luottomarkkinoilla on esimerkiksi korkotason osalta milloinkin meneillään. Säännöllinen lainavertailu voikin olla fiksu tapa parantaa elämänhallintaa ja ennakoida taloudellisia tilanteita

Jos suosittelusi ei jostain syystä rekisteröidy onnistuneesti, kannattaa ensimmäiseksi tarkistaa, täyttyivätkö suositeltaessa kaikki seuraavat ehdot: 

  • Henkilö, jolle suosittelit palvelua, ei ole aiemmin rekisteröitynyt Sortterin asiakkaaksi.
  • Palveluamme käyttävä henkilö on toimikelpoinen (ei siis edunvalvonnan alainen, esimerkiksi alaikäinen) yksityishenkilö.
  • Lainahakemus on täytetty loppuun saakka.
  • Lainahakemus on täytetty sinun eli suosittelijan toimittaman suosittelulinkin kautta.
  • Lainahakemuksen täyttänyt henkilö on saanut vähintään yhden lainatarjouksen Sortterin kumppanilta. 

Jos kaikki edellä mainitut kohdat ovat kunnossa, mutta suosittelu ei onnistu, voit olla suoraan yhteydessä meihin. Onnistuneista suositteluista toimitamme lahjakortit suosittelijoille jokaisen kalenterikuukauden päätteeksi.

Pankit ja lainanantajamme

Pop PankkiResurs BankAktiaBank Norwegian – a part of NOBA Bank GroupNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow FinanceLea bankInstabankSweepBankFixuraMorrowBondoraCredigoHalinoSvea

Mitä lainoja voi suosittelulinkin saatuaan kilpailuttaa?

Auton korjaus, matka, häät, veromätkyt, remontti... Kukapa meistä ei välillä olisi tilanteessa, jossa tarvitaan lisärahoitusta. Me Sortterilla haluamme osoittaa, että hinnaltaan ja takaisinmaksuehdoiltaan omaan tilanteeseen sopivan lainan löytyminen on mahdollista – se voi olla oiva ratkaisu elämän iloisissa ja vähemmän positiivisissa yllätyskäänteissä. 

Vertailemme vakuudettomat kulutusluotot aina 60 000 euroon asti. Ilmaiseksi, ilman takaajia tai vakuuksia. Yhdellä hakemuksella voi saada eri kumppaneiltamme parikymmentä tarjousta, jotka olemme valmiiksi järjestäneet edullisimmasta alkaen. Päätös lainatarjoukseen tarttumisesta jää toki asiakkaalle.

Entä jos olemassa olevan lainan kulutkin jo epäilyttävät? Myös vanha laina on mahdollista kilpailuttaa. Järkevääkin se on, sillä olosuhteet ja tilanteet rahamarkkinoilla muuttuvat jatkuvasti, ja on melko todennäköistä, että lainan voi saada toisaalta edullisemmin ja/tai paremmilla lainaehdoilla. 

Mikäli velkaa on useampaan suuntaan, myös lainojen yhdistelyä kannattaa harkita. Yhdistelmälaina tarkoittaa olemassa olevien lainojen, kulutusluottojen tai luottokorttivelkojen uudelleen rahoittamista paremmilla ja edullisemmilla ehdoilla. Käytännössä nykyiset luotot maksetaan pois ja aiemmin syntyneet velat keskitetään yhden yhdistelmälainasopimuksen alle. 

Sortter on selvittänyt, että lainojen yhdistäminen mahdollistaa asiakkaillemme keskimäärin 277 euroa pienemmät lainanhoitomenot kuukaudessa. Muiden lainojen tapaan yhdistelmälainakin kannattaa siis kilpailuttaa parhaat säästöt saadakseen.

Sortter – mikä ja miksi?

Lainaa hakeva kuluttaja ei tänä päivänä ole sidottu oman päivittäispankkinsa palvelutarjontaan. Erilaisia luottoja tarjoaa kirjava määrä pankkeja ja muita rahoituslaitoksia. 

Sortter on kotimainen lainanvertailualusta, joka laittaa rahalaitokset kilpailemaan kuluttaja-asiakkaista. Terve kilpailu rahamarkkinoilla pitää esimerkiksi korkokehityksen maltillisena, mutta ennen kaikkea toimimme tavallisen kuluttajan etu mielessä. Haluamme, että suomalaisilla pysyy talous hallinnassa mahdollisimman edullisen, muihin menoihin ja elämäntilanteeseen mitoitetun lainan myötä. 

Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias, ilman maksuhäiriömerkintöjä oleva Suomen kansalainen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. 

Yhteistyökumppaneinamme on vain luotettavia pankkeja ja rahoituslaitoksia, esimerkiksi POP Pankki, Aktia, Ferratum ja Bank Norwegian. Nämä kumppanit maksavat meille yhteistyöstä kommissioita, minkä ansiosta palvelumme on kuluttajille täysin ilmaista

Helppoa ja hyvää on helppo ja hyvä suositella! Kun olet itse kokeillut Sortteria ja rekisteröitynyt asiakkaaksemme, voit tienata 10 euron Verkkokauppa.com -lahjakortteja suosittelemalla Sortteria myös muille. 

Sortterin suosittelukampanja on voimassa toistaiseksi ja Sortter pidättää kaikki oikeudet muuttaa, rajoittaa tai peruuttaa kampanjan tarjoamista tulevaisuudessa ilman etukäteistä ilmoitusta.

Takaisin blogiin