Sortterin lainavertailun tilanne syyskuussa 2022
Takaisin blogiin

Sortterin lainavertailun tilanne syyskuussa 2022

Sortterin lainavertailussa on tällä hetkellä mukana yhteensä 20 pankkia ja rahoituslaitosta. Tämä takaa asiakkaillemme kattavan palvelun lainojen vertailuun.

Sortter toimii yhteistyössä kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme kattavan, luotettavan ja läpinäkyvän palvelun lainojen vertailuun. Palvelumme on myös turvallinen ja vastuullinen – toimimme vain luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa ja olemme aina sataprosenttisesti asiakkaidemme puolella.

Sortterin maksuttoman lainavertailun avulla voit vertailla lainatarjouksia helposti ja nopeasti. Saat yhdellä hakemuksella lainatarjoukset kymmeniltä eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Lainatarjoukset vertaillaan aina todellisen vuosikoron mukaan, johon sisältyvät kaikki korot sekä muut mahdolliset kulut. Syyskuuhun 2022 mennessä Sortterin palvelun kautta lainoja oli vertailtu yli 147 miljoonan euron edestä.

Vertailun avulla näet selkeästi myös lainojen kuukausierät ja sinulle tarjotun takaisinmaksuajan. Vertailumme on puolueeton ja suosittelemme aina edullisinta lainaa, mutta asiakkaana teet itse lopullisen ratkaisun lainatarjouksen hyväksymisestä. Pelkkä tarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

Vertaa lainat kerralla kymmeniltä lainantarjoajilta

Sortterin lainavertailussa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja erilaisin ehdoin. Lainanantajien valikoimiin lukeutuvat esimerkiksi kulutus- ja joustoluotot, yhdistelylainat sekä luottokortit. 

Alla olevasta listauksesta näet kaikki Sortterin lainavertailussa tällä hetkellä mukana olevat lainanantajat ja esimerkin heidän tarjoamastaan lainatuotteesta tiivistettyjen lainaehtojen kera.

LainanantajaLainatuoteTiivistetyt lainaehdot 
POP PankkiPOP PikalainaLainaa 2 000-20 000 e, laina-aika 1-10 v, yli 20-vuotiaat hakijat 
AktiaAktia KäyttölainaLainaa 2 500-20 000 e, laina-aika 2-10 v, yli 20-vuotiaat hakijat 
Resurs BankKulutusluottoLainaa 1 000-50 000 e, yli 24-vuotiaat hakijat 
Bank NorwegianKulutusluottoLainaa 1 000-60 000 e, laina-aika enimmillään 15 v 
Nordax BankKulutusluottoLainaa 1 000-60 000 e, yli 20-vuotiaat hakijat 
BigbankKulutusluottoLainaa 1 000-50 000 e, laina-aika enimmillään 10 v, yli 22-vuotiaat hakijat 
AvidaKulutusluottoLainaa 2 000-50 000 e, laina-aika enimmillään 15 v, 
  24-70-vuotiaat hakijat 
KaarnaKulutusluottoLainaa 2 000-40 000 e, laina-aika 2-15 v, 
  yli 24-vuotiaat hakijat 
TF BankKulutusluottoLainaa 2 500-30 000 e, laina-aika 2-10 v, 
  yli 22-vuotiaat hakijat 
BalanziaKulutusluottoLainaa 3 000-50 000 e, laina-aika 1-15 v, 
  yli 20-vuotiaat hakijat 
Fellow PankkiKulutusluottoLainaa 500-20 000 e, laina-aika enimmillään 10 v, 
  yli 20-vuotiaat hakijat 
Lea BankKulutusluottoLainaa 1 000-50 000 e, laina-aika 1-15 v, 
  23-70-vuotiaat hakijat 
InstabankKulutusluotto Lainaa 500-25 000 e 
FerratumFerratum KertalainaLainaa 2 000-30 000 e, laina-aika 1-10 v, 
  yli 22-vuotiaat hakijat 
FixuraKulutusluottoLainaa 20 000 e asti, 
  yli 21-vuotiaat hakijat 
Komplett BankJoustoluottoLainaa 1 000-50 000 e, 
  yli 23-vuotiaat hakijat 
MyLenderKertaluottoLainaa 2 000-30 000 e, laina-aika 1-12 v, 
  yli 20-vuotiaat hakijat 
Laina.fiKertalainaLainaa 4 000-10 000 e, laina-aika 3-7 v, 
  yli 20-vuotiaat hakijat 
CredigoKulutusluottoLainaa 500- 5 000 e, laina-aika 2-10 v, 
  20-70-vuotiaat hakijat 
HalinoKulutusluottoLainaa 500-6 000 e, laina-aika 1-5 v, 
  yli 20-vuotiaat hakijat

Kaikki yhteistyökumppanimme siirtävät lainan tilillesi viimeistään kahden arkipäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä. Nopeimmillaan voit saada rahat käyttöösi jopa heti saman päivän aikana.

Lainojen vertailu auttaa säästämään rahaa

Vertailemalla lainat voit säästää satoja, ellet jopa tuhansia euroja. Säästöä syntyy lainojen kuluista, jotka näet selkeästi eriteltyinä lainatarjouksissa. Lainojen vertailussa huomiota kannattaa kiinnittää erityisesti seuraaviin asioihin:

 • Lainasummaan – vaikka sinulle useimmiten tarjotaan hakemaasi lainasummaa, tarjoavat jotkut pankit lainaa esimerkiksi vain 1 000 euron välein. Pankkien lainaehtojen vuoksi on myös mahdollista, että sinulle tarjotaan hakemaasi summaa pienempää lainaa.
 • Korkoon – se määrää suurimmaksi osin lainan hinnan. Lainaa on mahdollista maksaa takaisin sovittua nopeammin, jolloin lainan koron euromääräinen osuus on pienempi.
 • Todelliseen vuosikorkoon – siihen sisältyvät niin lainan korot kuin kaikki muut lainaan liittyvät kulut.
 • Laina-aikaan – se vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi laina-aika on, sitä enemmän lainalle ehtii kertyä korkoa.
 • Avaus- tai käsittelymaksuihin – jotkut lainantarjoajat perivät niitä lainojen yhteydessä.
 • Kuukausimaksuihin, laskutuspalkkioihin ja tilinhoitomaksuihin – mikäli lainaan sisältyy jokin näistä maksuista, se lisää osaltaan lainan kuukausittaisia kustannuksia.
 • Viivästysmaksuihin, maksumuistutuksiin ja viivästyskorkoon – jos takaisinmaksu viivästyy, siitä kertyy ylimääräisiä kustannuksia. Viivästysmaksun suuruus ei saa lain mukaan ylittää viittä euroa ja lainanantaja voi lähettää maksumuistutuksen aikaisintaan 14 päivän kuluttua laskun eräpäivästä. Viivästysmaksun lisäksi viivästyneeseen takaisinmaksuerään lisätään korkolain mukainen viivästyskorko.

Kaksi lainanmaksajaa ovat lainanantajan silmissä vakavaraisempi lainanhakija. Jos sinulla on mahdollisuus hakea lainaa yhteishakijan, kuten avo- tai aviopuolison kanssa, saatat saada paremmat lainaehdot ja sitä kautta edullisemman lainan kuin yksin hakiessa. Rinnakkaishakijan ei ole välttämätöntä asua samassa osoitteessa kanssasi.

Pankit ja lainanantajamme

Pop PankkiResurs BankAktiaBank Norwegian – a part of NOBA Bank GroupNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow FinanceLea bankInstabankSweepBankFixuraMorrowBondoraCredigoHalinoSvea

Lainavertailu auttaa vertaamaan monenlaisia luottoja

Lainojen vertailu kannattaa aina riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa esimerkiksi remonttiin, auton tai asunnon ostoon tai arjen pienempii hankintoihin. Voit vertailla lainoja aina 60 000 euroon asti. Lainalaskuri auttaa sinua löytämään haluamaasi lainasummaan ja laina-aikaan sopivan kuukausierän.

Kulutusluottojen lisäksi voit vertailla palvelussamme myös joustoluottoja. Joustoluotto on vakuudeton luottotili, josta voit nostaa rahaa myönnettyyn luottorajaan asti.

Lainojen vertailu Sortterin kautta on helppoa ja nopeaa – parhaimmillaan saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana. Muista täyttää lainahakemus huolella ja ilmoittaa mahdollisimman tarkat tiedot kaikkiin hakemuskenttiin.

Lainojen vertailu vaihe vaiheelta:

 1. Lähetä hakemus netissä.
 2. Vertaile lainatarjoukset.
 3. Valitse sinulle parhaiten sopiva laina.
 4. Saat rahat tilillesi.

Sortterin kautta saat lainan aina edullisella korolla: mikäli löydät lainan myöhemmin edullisemmin toista kautta, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen. Olemme luottavaisia sen suhteen, että löydämme yhteistyökumppaneiltamme parhaat lainatarjoukset – ja myös takaamme sen.

Takaisin blogiin