Matkapuhelinvertailu
Takaisin blogiin

Tutustu Sortterin uuteen matkapuhelimien hintavertailuun

Puhelin on nykypäivän digitaalisessa maailmassa välttämättömyys. Puhelimella tehdään nykyään monia asioita kuten kuvataan, sometetaan, soitetaan puheluita ja se on tärkeä työkalu modernissa maailmassa. Miksi et siis haluaisi puhelimesi olevan parasta laatuaan? Sortterin uuden puhelinvertailupalvelun avulla voit helposti vertailla uusien puhelimien hintoja ja toimitusaikoja. Tutustuimme myös tämän hetken suosittuihin lippulaivamalleihin ja kerromme niiden ominaisuuksista tässä blogitekstissä.

Sortterin puhelinvertailu tekee työn puolestasi

Sortterin puhelinvertailun avulla sinun ei enää itse tarvitse vertailla puhelimien hintoja. Puhelimien hinnat ovat listattu selkeästi ja pystyt tarkastelemaan jokaisen vertailussa olevan puhelimen hintoja eri liikkeissä – yhdellä vilkaisulla. Vertailemalla puhelimien hinnat puhelinvertailun kautta säästät rahan lisäksi myös rutkasti aikaa. Selailemalla puhelimia eri verkkokauppojen sivuilta, saattaa sinulta jäädä katsomatta jonkun sinulle entuudestaan tuntemattoman kaupan tarjonta, joka saattaakin tarjota parasta hintaa.

Sortterin puhelinvertailussa näet myös alkaen-hinnat kuukausierälle, jos päätät ostaa puhelimen osamaksulla hyödyntäen kulutusluottoa. Vertailemalla puhelimien hinnat, varmistat että saat haluamasi puhelimen parhaimpaan hintaan tai nopeimmalla toimitusajalla, tai miksei molemmilla. Markkinoilla on tuhansia erilaisia, eri valmistajien puhelimia ja niiden välillä valitseminen voi olla haastavaa. Joitakin ihmisiä kiinnostaa puhelimen tekniset tiedot enemmän kuin toisia.

Sortterin puhelinvertailusta näet hintojen ja toimitusaikojen lisäksi myös puhelimien tarkat tuotetiedot. Klikkaamalla sinua kiinnostavaa puhelinta, voit katsoa siitä esittelyvideoita sekä lukea perusteluita, miksi puhelin on hyvä ja mitkä ovat juuri sen puhelimen huippuominaisuudet. Sinun työksesi jää vain valinta minkä puhelimen haluat lopuksi.

Apple iPhone 11 Pro Max

Jos iOS on käyttöjärjestelmä sinun makuusi, on Applen uusin iPhone enemmän kuin hyvä puhelin sinulle. iPhone 11 Pro Max on Applen markkinoiden edistynein iPhone-malli. Se tarjoaa uskomatonta suorituskykyä A13 Bionic -sirun ansiosta, markkinoiden suurimman 512 Gt:n tallennustilan sekä iPhonelle tutun täydellisesti viimeistellyn muotoilun. Apple on panostanut uusimmassa puhelimessaan varsinkin akun kestoon ja on onnistunut pitämään yllä mainetta hyvästä kamerasta, sillä kyseisestä iPhonesta löytyy edistyksekäs kolmen kameran järjestelmä, jossa on mm. omat erilliset zoom- ja laajakulmaobjektiivit.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Elokuussa 2020 julkaistun Samsungin uutuuspuhelimen paras ominaisuus on sen suuri Quad HD+ Dynamic AMOLED -näyttö, jonka 120 Hz:n virkitystaajuus takaa ennennäkemättömän ja todella realistisen visuaalisen kokemuksen. Puhelimen näyttö on tällä hetkellä monien asiantuntijoiden sekä kriitikoiden mielestä markkinoiden paras. Samsung Galaxy S20 Ultra:sta löytyy myös supertarkka 108 megapikselin ja 8K tarkkuudella varustettu kolmoiskamera, joka on vielä harvinaista herkkua, ja löytyy vain muutamasta muusta puhelimesta.

OnePlus 8 Pro

OnePlus yleensä edustaa halvemman budjettiluokan puhelimia, mutta OnePlus 8 Pro yltää samalle tasolle kalliimpien puhelinten kanssa, pitäen silti hinnan alle tuhannessa eurossa. OnePlussan kamerat eivät ole tunnetusti päässeet puhelimien kameroiden kärkeen, mutta aikaisempiin malleihin verrattuna, kameraan on selvästi panostettu. OnePlus 8 Pro:hon on myös lisätty langaton lataus ensimmäistä kertaa. Langattoman latauksen lisäksi uusimmasta OnePlussasta löytyy myös nopea ja tehokas pikalataus sekä yli 4500 mAh:n akku, joka takaa pitkän akunkeston.

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro on teknisiltä tiedoiltaan oikein toimiva kokonaisuus. Puhelimesta löytyy lähes kaikki viimeisimmät teknologiat ja hintaa on reilusti vähemmän kuin Samsungin sekä Applen uusimmilla puhelimilla. Huawein 90 hertsin virkistystaajuuksinen OLED-näyttö erottuu joukosta näytön kaarevuudella. Joka reunalta kaareva näyttö tuo sulavalinjaisen kosketustuntuman. Huawei P40 Pro:n kamera on hyvin kilpailukykyinen ja sen neljä eri kameraa onnistuvat ottamaan hyvin tarkkoja kuvia. Isona miinuksena Huawein puhelimissa on niiden toimimattomuus Googlen sovellusten sekä palveluiden kanssa. Huaweilla on oma AppGallery, mutta sieltä puuttuu yhä monia tärkeitä sovelluksia kuten Facebook ja Whatsapp.

Kilpailuta kulutusluotto uutta puhelinta varten

Jos haluat ostaa puhelimen osamaksulla, voit helposti kilpailuttaa puhelinvertailussa sille sopivan kulutusluoton. Sortter kilpailuttaa puhelimen ostamiseen tarvittavan lainat reilusti ja luotettavasti. Täytä ilmainen lainahakemus ja saat henkilökohtaiset lainatarjoukset hetkessä.

Takaisin blogiin