Pariskunta vertailee puhelinliittymiä Sortterin puhelinliittymävertailussa
Takaisin blogiin

Halvin puhelinliittymä syyskussa 2020

Syyskuu tulla tupsahti ja arki on alkanut täydellä tohinalla koko Suomessa. Syyskuun tarkoittaa myös, että kaikki ammattikorkeakoulut ja yliopistot aloittavat syyslukukautensa kera uusien opiskelijoiden. Syksy onkin monelle suomalaiselle uuden alku ja se näkyy myös operaattoreiden arjessa, kun moni suomalainen vaihtaa liittymäänsä operaatorilta toiselle syksyn tullen.

Syksy oli myös Elisalle uuden alku, kun he lanseerasivat uuden Elisan fanit -mainoskampanjansa. Samalla Elisa tuli hyllyttäneeksi heidän mainoksissaan pitkään seikkailleet Elisa Missionaries -mainoshahmot. Vain aika näyttää tuoko tämä Elisan uusi konsepti muutosta operaattoreiden valtasuhteisiin tai synnyttääkö se jopa uuden ”Elämä on” -sloganin?

Puhelinliittymien hinnat syyskuussa 2020

Matkapuhelinliittymien hinnoittelussa ei koettu elokuuhun nähden kauheasti muutoksi. Ainoastaan Elisa ja DNA muuttivat heidän halvimpien rajaton puheaika ja data liittymiään, eikä niissä enää jatkossa ole rajatonta puheaikaa. Näin ollen syyskuun halvin puhelinliittymä -tittelin lunastaa itselleen DNA, DNA Rajaton 4G 10M -liittymällään.

Halvimmat puhelinliittymät joissa on rajaton puheaika ja data

Halvimmat puhelinliittymät joissa ei ole mitään sitoumuksia

*Näin vertailu tehtiin: puhelinliittymien hinnat haettiin teleoperaatoreiden sivuilta 3.9.2020 ja vertailtiin niitä 13.8.2020 sivuilla olleisiin hintoihin.

Aina ajan tasalla olevat liittymien hinnat

Löydät Sortterin puhelinliittymävertailusta sinulle sopivimman puhelinliittymän ja varmasti halvimpaan hintaan. Puhelinliittymän kilpailuttaminen ja avaaminen tapahtuu muutamassa minuutissa, suoraa tietokoneella tai mobiililaitteellasi.

Elisa uusi mainoskampanja – Elisan fanit

Play button
Takaisin blogiin