Nainen vertailee puhelinliittymiä
Takaisin blogiin

Halvin puhelinliittymä elokuussa 2020

Elokuu on täällä taas ja suurin osa suomalaisista palaa asteittaan kesälomilta arjen pariin. Kulunut kesä tarjosi lomakansalle kesäkuussa helteitä ja heinäkuussa taas perinteisempää suomalaista kesäsäätä. Kesä oli myös koronan takia varmasti monelle hyvin erilainen mitä oli ajatellut. Uusi normaali on myös huomattu teleoperaattoreilla, kun heidän hintakilpailu alkoi kesän mittaan.

Syksyn tullen puhelinoperaattorit käyvät kovaa kilpailua asiakkaista, koska suomalaiset käyttävät puhelimiaan nyt enemmän kuin koskaan aiemmin. Joten nyt jos koskaan on hyvä hetki tarkastaa oman puhelinliittymän hinnoittelu muihin liittymiin verrattuna.

Puhelinliittymien hinnat elokuussa 2020

Liittymät joissa on rajaton puheaika ja data

Liittymät joissa ei ole mitään sitoumuksia

*Näin vertailu tehtiin: puhelinliittymien hinnat haettiin teleoperaatoreiden sivuilta 13.8.2020.

Aina ajan tasalla olevat liittymien hinnat

Löydät Sortterin puhelinliittymävertailusta sinulle sopivimman puhelinliittymän ja varmasti halvimpaan hintaan. Puhelinliittymän kilpailuttaminen ja avaaminen tapahtuu muutamassa minuutissa, suoraa tietokoneella tai mobiililaitteellasi.

Nopeat 5G-liittymät tekevät tuloaan

5G on termi mihin törmäät nykyään varmasti jo viikko, kun teleoperaattori ja sanomalehdet pitävät aiheesta ääntä. Teleoperaattorit kertovat 5G-teknologian nopeudesta ja minkälaisia uusia ja ihmeellisiä asioita se mahdollistaa mm.; autonomiset autot sekä muut liikenteessä ja merelle liikkuvat kulkuneuvot, kun taas sanomalehdet keskittyvät uutisoimaan aiheesta ”pitäisikö Euroopassa tai Suomessa kieltää kiinalaisvalmisteisten 5G-laitteiden käyttäminen runkoverkossa”. Tähän kaiken päälle netti on pullollaan 5G-teknologiaan keskittyviä salaliittoteoriasivustoja, joissa hurjimmissa väitetään 5G-teknologian olevan koko ihmiskunnan tuhon alku.

Oli miten oli, pikkuhiljaa markkinoilta alkaa löytymään jo paljon laitteita mitkä hyödyntävät 5G-teknologiaa ja näin ollen pystyvät ottamaan ilon irti sen huippunopeasta kaistasta. Katso Sortterin puhelimien hintavertailusta kenen valmistajan puhelin, joka tukee 5G-teknologiaa on halvin.

Tarkista myös Black Friday -tarjoukset.

Takaisin blogiin