Samnsung Galaxy Note 20 Ultra -puhelin kaikissa väreissä

Kaikki mitä sinun pitää tietää Samsung Galaxy Note 20 ja Galaxy Note 20 Ultra -puhelimista

Samsung toi markkinoille aivan uudenlaista tehoa työntekoon ja viihtymiseen uudella Samsung Galaxy Note 20 -puhelinsarjalla. Galaxy Note 20 ja Note 20 Ultra -puhelimet yhdistävät kynän ja puhelimen taskuun sopivaksi tietokoneeksi, joka toimii niin muistivihkona kuin tehokkaana pelilaitteenakin. Note 20 -puhelimia voi käyttää toimivasti ja tehokkaasti myös valokuvauksessa ja valokuvien editoinnissa. Niissä on erinomainen näyttöteknologia, joka mahdollistaa kirkkaan ja teräväpiirtoisen näyttökuvan. Puhelimet hyödyntävät huippunopeaa 5G-verkkoa. Ultra-versio Note-puhelimesta on kaikkien aikojen tehokkain puhelin Samsungilta, ja sen 108 megapikselin kamera vastaa käytännössä perinteistä järjestelmäkameraa. Uusi puhelinsarja on kuin tehty tehokkuutta vaativaksi työ- tai luovien harrastusten laitteeksi.

Miellyttävä muotoilu

Galaxy Note 20:n muotoilu on miellyttävä ja laadukas. Se sopii käteen juuri sopivasti. Selusta on tehty lasin sijaan kestävästä polykarbonaatista. Puhelin on saatavilla pronssin, harmaan ja vihreän värisenä. Suuren näyttönsä ansiosta puhelin ei tunnu pieneltä suuremman sisarmallinsa Galaxy Note 20 Ultran vierellä. Näytön pyöristämättömät reunat tuovat sopivaa särmää puhelimen muotoiluun. Kännyköiden molemmat näytöt ovat teräviä ja selkeitä, mutta Galaxy Note 20 Ultra on 120 Hz:n AMOLED-näytöllään selvä voittaja. S Pen -kosketuskynä on löytänyt uuden, helpomman paikan siirryttyään puhelimen oikeasta reunasta vasempaan reunaan. S Penin käytössä on perinteisen kynän tuntumaa. Salaisuus piilee huippunopeassa vasteajassa.

Galaxy Note 20 -puhelimissa on huipputason 5x tai 3x optiset zoomit

Ammattitasoinen kamera

Molemmat puhelimet on varustettu huipputarkalla, ammattilaistasoon yltävällä kameralla. Tämä uutuspuhelin sisältää tehokkaan tekoälyn ansiosta järjestelmäkameran tasoisia toimintoja helppokäyttöisemmässä paketissa. Samsung Galaxy Note 20 Ultran vaikuttava 108 megapikselin kuvakenno ja laserautomaattitarkennus takaavat, että kuvasi onnistuvat missä vain. Note 20:n 64 megapikselin kameralla kuvat ovat äärimmäisen teräviä, ja onnistuvat vaativissakin olosuhteissa. Videoiden kuvaaminen on myös molemmilla puhelimilla äärimmäisen vaivatonta. 8K-kameralla otat ammattimaisia videoita, joita voit muokata suoraan puhelimella heti kuvaamisen jälkeen. Note 20 Ultran 5x optinen zoomi takaa lähietäisyyden kuvan laadun kärsimättä. Note 20:n 3x optisella zoomilla voit ikuistaa kaikki yksityiskohdat.

S Pen sujahtaa näppärästi puhelimen sisään

Taskuun mahtuva tietokone

Samsung ei ole säästellyt paukkujaan Note 20 -sarjan puhelimien tehoissa. Sekä Note 20 että Note 20 Ultra soveltuvat hyvin saumattomaan ja raskaitakin grafiikoita sisältävien pelien pelaamiseen. Päivitetty suoritin on todella suorituskykyinen. Tekoäly mahdollistaa suorittimen optimoinnin, joka maksimoi puhelimen tehokkuuden ja minimoi virran kulutuksen. Molemmissa malleissa on vaikuttavat 256 GB muistia. Note 20:n 8 GB:n ja Note 20 Ultran 12 GB:n RAM-muisti takaavat saumattoman käytön vaativiinkin työtehtäviin. Voit pitää huoletta useampaa sovellusta samanaikaisesti käytössä kompensoimatta työtehoa. Molemmissa puhelimissa on lisäksi mahdollisuus lisätallennustilaan microSD-kortin avulla. Molemmissa puhelimissa on Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Kestää kovaakin menoa

Puhelin kestää kovaakin menoa, sillä sen näyttö on tehty Corning Gorilla Glass Victus -lasista, joka on Samsungin mukaan kaikkien aikojen kestävintä puhelimissa käytettyä lasia. Kuori on tehty Samsungin omasta Glasstic-materiaalista, joka on tavallista lasia kestävämpää. Puhelin kestää pientä pulahtamistakin, sillä se on veden- ja pölynkestävä. Molemmat mallit kestävät roiskeita ja pisaroita, sekä upotusta 1,5 metrin syvyyteen noin 30 minuutin ajan. Biometrinen tunnistus lisää puhelimen tietoturvaa. Lukituksen voi avata Note 20 -sarjan puhelimissa sekä kasvojentunnistuksella että ultraääneen perustuvalla sormenjälkitunnistuksella. Myös PIN-koodi ja salasana ovat valittavissa suojaamaan puhelimen sisältöä.

Entistä parempi akku

5G-valmiudella varustetut Samsung Galaxy Note 20 -sarjan puhelimien akut ovat myös saaneet pienen ehostuksen edellisiin malleihin verrattuna. Puhelin on varusteltu 4500 mAh:n akulla, joka varmistaa, että puhelimessa riittää tehoa koko päiväksi pitkälle yöhön. Tehostetulla 25 W:n latauksella saat johdolla akkuun 50 % latauksen vain 30 minuutissa. Puhelimet ovat varustettu langattomalla virranjaolla, ja niitä voi ladata langattomasti. Huippunopea 5G-yhteys tekee tiedonsiirrosta helppoa, mikä tekee muun muassa videopuheluista selkeitä missä tahansa. Puhelimilla voi suoratoistaa, pelata ja ladata tiedostoja erittäin nopeasti pitkin päivää. Samsung on todellakin halunnut tehdä puhelimista taskutietokoneita.

Samansung Galaxy Note 20 -puhelimen kolmoiskamera

Laatua hyvällä hinnalla

Samsungin tulevat uutuuspuhelimet ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja Android-käyttöjärjestelmän käyttäjälle. Molemmissa yhdistyy käytännöllinen ja hienostunut muotoilu, tehokas akunkäyttö ja ammattitasoiset valokuvaus- ja videointimahdollisuudet. Note-malliston kosketuskynä tuo käyttömukavuutta ja kestävät materiaalit takaavat puhelimen kestävän kovaakin käyttöä päivästä toiseen. Iso tallennustila takaa sen, ettei heti tarvitse lähteä poistamaan kuvia ja sovelluksia puhelimesta. Kahden SIM-kortin käyttäminen mahdollistaa puhelimen joustavan käytön sekä työ- että viihdetarkoitukseen. Suuri näyttö tuo kaivattua mukavuutta videoiden katsomiseen, pelaamiseen ja valokuvien sekä videoiden editointiin. Puhelimen tarkka kamera takaa arjen sekä juhlan hetkien ikuistamisen kaikenlaisissa olosuhteissa vaivattomasti. Se, kumpaan puhelimeen päätyy, riippuu pitkälti käyttötarpeesta.

Puhelin on parhaimmillaan, kun hyödyntää sen nopeaa 5G-yhteyttä, erittäin tarkkaa kolmoiskameraa sekä lyhyen vasteajan S Pen -kynää. Halvemman hintaluokan Samsung Galaxy Note 20 -puhelin sopii hyvin peruskäyttäjälle, joka haluaa laadukkaan puhelimen hyvällä hinta-laatusuhteella ja hienostuneella muotoilulla. Note 20 -sarjan kalliimpi Samsun Galaxy Note 20 Ultra -puhelin on taas vaativalle käyttäjälle mainio vaihtoehto, jos haussa on Samsungin paras puhelin. Note 20 Ultra soveltuu erittäin hyvin käyttäjälle, joka on tottunut tehoon ja saumattomuuteen, eikä halua tehdä kompromissia mistään puhelimen ominaisuuksista. Molempien puhelinmallien hintoja voit helposti vertailla Sortter-hintavertailun avulla löytääksesi puhelimellesi aina halvimman hinnan.

Samsung Galaxy Note 20 ja Galaxy Note 20 Ultra -puhelimet halvimpaan hintaan

Oletko ostamassa tai harkitsemassa ostaa Samsungin Galaxy Note 20 tai Galaxy Note 20 Ultra -puhelinta? Sortterin puhelimien hintavertailussa näet yhdellä vilkaisulla, mistä verkkokaupasta saat ostettua Samsungin Galaxy Note 20 tai Galaxy Note 20 Ultra puhelimen halvimpaan hintaan tai nopeimmalla toimitusajalla.

Samsung Galaxy Note 20 -puhelimen esittelyvideo