Billån

Låt Sortter hitta de bästa offerterna på billån hos olika banker och kreditinstitut. Vi konkurrensutsätter billånet åt dig – du väljer det bästa erbjudandet.

Billån

Billån

Utöver bostaden är bilen för många finländare hushållets största investering, som ofta kräver lånefinansiering i tillägg till egna besparingar. Du kan ansöka om ett billån hos banker, kreditinstitut, bilhandlare eller på nätet. För att hitta det bästa billånet lönar det sig att konkurrensutsätta lånet innan du fattar ditt beslut. En besparing på en procent i räntemarginalen känns redan tydligt i plånboken.

Sortter konkurrensutsätter ditt billån

Via Sortter kan du hitta bra låneofferter när du planerar att köpa en bil. Vi samarbetar med många banker och kreditinstitut och hjälper dig hitta det förmånligaste lånet bland erbjudanden från olika långivare. Vi konkurrensutsätter billånet åt dig, du väljer alternativet som passar dig bäst.

Hur snabbt får jag offerter på billån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett billån via Sortter och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar din låneansökan inom sex timmar under vardagar. För att hitta det bästa billånet lönar det sig att vänta tills alla banker och kreditinstitut har behandlat din ansökan om billån. När du loggar in i Sortters tjänst ser du snabbt och enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren för din nya bil.

Kostar det något att konkurrensutsätta billånet via Sortter?

Det kostar inget att konkurrensutsätta ditt billån via Sortter, och ansökan förbinder dig inte att ta ett billån, om du till exempel inte hittar ett erbjudande som du är nöjd med eller väljer att inte skaffa en ny bil trots allt. Vår uppgift är att hjälpa våra kunder hitta bra låneofferter, samtidigt som bankerna och kreditinstituten vill förmedla sina låneofferter via oss. Vi får betalt av bankerna och kreditinstituten i gengäld för att de får vara med och konkurrera om ditt billån. Om du beslutar dig för att ta ett billån uppstår avtalet mellan dig och långivaren.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme