Båtlån

Båtlån

Låt Sortter hitta de bästa offerterna på båtlån hos olika banker och kreditinstitut. Vi konkurrensutsätter båtlånet åt dig – du väljer det bästa erbjudandet.

FISVE

Välj lånebelopp

20000 €

Välj återbetalningstid

7 vuotta
288€

Månadsbetalning från

tiedot
Kreditgivarna kommer att förse dig med personliga lånepriser vid ansökan. Lånetiden för låneerbjudanden kan vara 1-15 år, räntan 4% - 20% och lånebeloppet 1 000-60 000 €. Exempel: När lånebeloppet är 10 000 €, är räntan 7%, återbetalningsperioden 5 år och öppningsavgiften 0 €, den månatliga avbetalningen 198,01 €, det återbetalningsbara beloppet 11880,6 € och den effektiva räntan 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Båtlån

På sommaren är det många finländare som drömmer om en egen båt och spännande skärgårdsutflykter. En båt är en stor investering som ofta kräver lånefinansiering i tillägg till egna besparingar. Du kan ansöka om ett båtlån hos banker, kreditinstitut, båthandlare eller på nätet. För att hitta det bästa båtlånet lönar det sig att konkurrensutsätta lånet innan du fattar ditt beslut. En besparing på en procent i räntemarginalen känns redan tydligt i plånboken.

Konkurrensutsätt ditt båtlån via Sortter

Via Sortter kan du hitta bra låneofferter när du planerar att köpa en båt. Vi samarbetar med många banker och kreditinstitut och hjälper dig hitta det förmånligaste lånet bland erbjudanden från olika långivare. Vi konkurrensutsätter båtlånet åt dig, du väljer alternativet som passar dig bäst. Sortters båtlån är ett privatlån utan säkerhet, med en ränta på ca 5 % och uppåt. Du fyller i en ansökan om båtlån, får flera offerter och väljer sedan det bästa alternativet.

Båtlån utan säkerhet

När du finansierar din båt med ett lån utan säkerhet blir båten genast din egendom. Du behöver inte pantsätta båten och använda den eller annan egendom som säkerhet för lånet. Du betalar av på lånet varje månad, i likhet med andra lån eller delbetalningsavtal.

Hur snabbt får jag offerter på båtlån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett båtlån via Sortter och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar din låneansökan inom sex timmar under vardagar. För att hitta det bästa båtlånet lönar det sig att vänta tills alla banker och kreditinstitut har behandlat din ansökan om båtlån. När du loggar in i Sortters tjänst ser du snabbt och enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren för din nya båt.

Kostar det något att konkurrensutsätta båtlånet via Sortter?

Det kostar inget att konkurrensutsätta ditt båtlån via Sortter, och ansökan förbinder dig inte att ta ett båtlån, om du till exempel inte hittar ett erbjudande som du är nöjd med eller väljer att inte skaffa en båt trots allt. Vår uppgift är att hjälpa våra kunder hitta bra låneofferter, samtidigt som bankerna och kreditinstituten vill förmedla sina låneofferter via oss. Vi får betalt av bankerna och kreditinstituten i gengäld för att de får vara med och konkurrera om ditt båtlån. Om du beslutar dig för att ta ett båtlån uppstår avtalet mellan dig och långivaren.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.