Båtlån

Låt Sortter hitta de bästa offerterna på båtlån hos olika banker och kreditinstitut. Vi konkurrensutsätter båtlånet åt dig – du väljer det bästa erbjudandet.

Båtlån

Båtlån

På sommaren är det många finländare som drömmer om en egen båt och spännande skärgårdsutflykter. En båt är en stor investering som ofta kräver lånefinansiering i tillägg till egna besparingar. Du kan ansöka om ett båtlån hos banker, kreditinstitut, båthandlare eller på nätet. För att hitta det bästa båtlånet lönar det sig att konkurrensutsätta lånet innan du fattar ditt beslut. En besparing på en procent i räntemarginalen känns redan tydligt i plånboken.

Konkurrensutsätt ditt båtlån via Sortter

Via Sortter kan du hitta bra låneofferter när du planerar att köpa en båt. Vi samarbetar med många banker och kreditinstitut och hjälper dig hitta det förmånligaste lånet bland erbjudanden från olika långivare. Vi konkurrensutsätter båtlånet åt dig, du väljer alternativet som passar dig bäst. Sortters båtlån är ett privatlån utan säkerhet, med en ränta på ca 5 % och uppåt. Du fyller i en ansökan om båtlån, får flera offerter och väljer sedan det bästa alternativet.

Båtlån utan säkerhet

När du finansierar din båt med ett lån utan säkerhet blir båten genast din egendom. Du behöver inte pantsätta båten och använda den eller annan egendom som säkerhet för lånet. Du betalar av på lånet varje månad, i likhet med andra lån eller delbetalningsavtal.

Hur snabbt får jag offerter på båtlån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett båtlån via Sortter och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar din låneansökan inom sex timmar under vardagar. För att hitta det bästa båtlånet lönar det sig att vänta tills alla banker och kreditinstitut har behandlat din ansökan om båtlån. När du loggar in i Sortters tjänst ser du snabbt och enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren för din nya båt.

Kostar det något att konkurrensutsätta båtlånet via Sortter?

Det kostar inget att konkurrensutsätta ditt båtlån via Sortter, och ansökan förbinder dig inte att ta ett båtlån, om du till exempel inte hittar ett erbjudande som du är nöjd med eller väljer att inte skaffa en båt trots allt. Vår uppgift är att hjälpa våra kunder hitta bra låneofferter, samtidigt som bankerna och kreditinstituten vill förmedla sina låneofferter via oss. Vi får betalt av bankerna och kreditinstituten i gengäld för att de får vara med och konkurrera om ditt båtlån. Om du beslutar dig för att ta ett båtlån uppstår avtalet mellan dig och långivaren.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme